RenatkaPetronek 19.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty??? a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo? Mańk-ja tam kupowałem silkę, Minox-też coś dokupowałem z silki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 20.02.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Eugeniusz_ ,Asia i Adam przesłałam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty??? a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo? a może warto podjechać do Michałowa Reginowa hurtownia KRISOBUD ul.Warszawska ??? w kierunku na Zegrze, hasło że od Pawła z Kątów i rozmawiać z szefem siedzi przy kasie my z cen byliśmy zadowoleni np. cement o 150 pln taniej niż wszędzie POZDRO........ Swan ale cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 20.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 poprosze również o namiary na bloczki. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 20.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 no to bloczki betonowe Certus :Mark-Bud 3,5 zł, Budmar 3,4zł ale nie wiem ile im zostało , (kr)Isobud można zarezerwować za 3,5zł. Myslę, że to zadowoli wszystkich pawel i renia dzieki za info o cemencie dadaje pełen adres KRISOBUD ul.Warszawska 56 a Michałów Reginów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 20.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam! A jeszcze dwa miesiące temu kupowało się bloczki fundamentowe po 2,2 + VAT... Galopuje to strasznie... Paweł i Renia duże dzięki za info o cemencie. W okolicznych składach cena waha się w okolicach 300 zł/T. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Eugeniusz_ ,Asia i Adam przesłałam namiary Coś chyba ze skrzynką jest nie tak nie dostałem , jak możesz powtórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzisiaj pojeździłem bloczki aglobud, w Nowym Dworze 2,8 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 W aglobudzie mają też jeszcze u-220 za rozsądną cenę - bodajże z Łężan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 21.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu. Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 21.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu. Witam! A ile sobie cenisz za te stemple?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.02.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty??? a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo? Mańk-ja tam kupowałem silkę, Minox-też coś dokupowałem z silki dzięki za namiary - ale co to jest Mańk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 21.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Co do hurtowni to najlepsza 1-2 lata temu było Aglo-Bud z Nowego Dworu.Cenowo i obsługa klienta perfekt - zwłaszcza beton i wyroby betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 już zlokalizowałam Mańk dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu. Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem. Renata podtrzymuję swoją propozycję z jesieni, oczywiście wtedy mówiąc o opiece miałęm na myśłi kupno , no chyba że ktoś chce jeszcze je wykorzystać do końca czerwca, wtedy się rozłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 22.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu. Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem. Renata podtrzymuję swoją propozycję z jesieni, oczywiście wtedy mówiąc o opiece miałęm na myśłi kupno , no chyba że ktoś chce jeszcze je wykorzystać do końca czerwca, wtedy się rozłoży Tak zrozumiałem o co chodzi, ale do lata to one trochę przeszkadzać będą. xmxax-odpowiedź poszła na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 22.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Szukamy kierownika do budowy domku, domek łatwy 140m użytkowej, najlepiej już prowadzącego jakieś budowy na Białołęce w okolicy Orneckiej (będzie mu chyba łatwiej, kilka budów obok siebie).Raczej szukamy człowieka zaangażowanego, który weźmie trochę więcej, ale będzie znacznie częściej. Namiary - jeśli ktoś ma kogoś do polecenia - prosimy na PW, z tym że bedziemy chcieli przejść się na budowę na której człowiek aktualnie kieruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksios 22.02.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich budujących się na Białołęce, poszukuje kierownika budowy, takiego który nie będzie tylko od wpisów w dzienniku ale przede wszystkim rzetelnie przypilnuje budowy. Buduję się na Białołęce w rejonie ul. Kąty Grodziskie, z ekipą budowlaną umówiony jestem na czerwiec 2007Z góry dziękuje za wszelką pomoc.Pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 22.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ja mogę polecić mojego kierownika - ale mysmy jeszcze nie rozpoczęli budowy, więc nie wiem, czy mija opinia jest miarodajna aczkolwiek jak na razie bardzo jestem zadowolona- zasypuję biednego kierbuda mailami i wiadomościami na GG, a on cierpliwie wszystko tłumaczy i doradza poza tym właśnie wylicza mi ilości materiałów do zamówienia Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podac namiary, piszcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jld 23.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam sąsiadów Pozdrawiam osoby będące na spotkaniu, milo było sobie porozmawiac i piwka się napić mam pytanie, czy ktoś wie gdzie najtaniej mogę kupić beton komórkowy biały 24cm. jestem na etapie zamawiania materiałow budowlanych. interesuje mnie cena za szt, pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts