Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty???

a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo?

a może warto podjechać do Michałowa Reginowa hurtownia KRISOBUD ul.Warszawska ??? w kierunku na Zegrze, hasło że od Pawła z Kątów i rozmawiać z szefem siedzi przy kasie

my z cen byliśmy zadowoleni

np. cement o 150 pln taniej niż wszędzie

POZDRO........ :wink:

Swan

ale cudo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu.

Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto :wink: z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem.

Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu.

Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto :wink: z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem.

Renata podtrzymuję swoją propozycję z jesieni, oczywiście wtedy mówiąc o opiece miałęm na myśłi kupno :lol: :-? , no chyba że ktoś chce jeszcze je wykorzystać do końca czerwca, wtedy się rozłoży :lol:

Renata podtrzymuję swoją propozycję z jesieni, oczywiście wtedy mówiąc o opiece miałęm na myśłi kupno :lol: :-? , no chyba że ktoś chce jeszcze je wykorzystać do końca czerwca, wtedy się rozłoży :lol:

Tak zrozumiałem o co chodzi, ale do lata to one trochę przeszkadzać będą.

xmxax-odpowiedź poszła na pw

Szukamy kierownika do budowy domku, domek łatwy 140m użytkowej, najlepiej już prowadzącego jakieś budowy na Białołęce w okolicy Orneckiej (będzie mu chyba łatwiej, kilka budów obok siebie).

Raczej szukamy człowieka zaangażowanego, który weźmie trochę więcej, ale będzie znacznie częściej.

Namiary - jeśli ktoś ma kogoś do polecenia - prosimy na PW, z tym że bedziemy chcieli przejść się na budowę na której człowiek aktualnie kieruje.

Witam i pozdrawiam wszystkich budujących się na Białołęce, poszukuje kierownika budowy, takiego który nie będzie tylko od wpisów w dzienniku ale przede wszystkim rzetelnie przypilnuje budowy. Buduję się na Białołęce w rejonie ul. Kąty Grodziskie, z ekipą budowlaną umówiony jestem na czerwiec 2007

Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

Pzdr Marek

ja mogę polecić mojego kierownika - ale mysmy jeszcze nie rozpoczęli budowy, więc nie wiem, czy mija opinia jest miarodajna ;-)

aczkolwiek jak na razie bardzo jestem zadowolona- zasypuję biednego kierbuda mailami i wiadomościami na GG, a on cierpliwie wszystko tłumaczy i doradza ;-)

poza tym właśnie wylicza mi ilości materiałów do zamówienia ;-)

Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podac namiary, piszcie na priv

Witam sąsiadów

Pozdrawiam osoby będące na spotkaniu, milo było sobie porozmawiac i piwka się napić :D

mam pytanie, czy ktoś wie gdzie najtaniej mogę kupić beton komórkowy biały 24cm.

jestem na etapie zamawiania materiałow budowlanych. interesuje mnie cena za szt,

pozdrawiam

marzena