gg 26.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 _ZBYCH_ Obawiam się, że będziesz miał ten sam problem co ja. Chętnych do zrobienia ogrodzenia brak. Jak już znalazłam jednego to cena powaliła mnie z nóg. Chyba weźmiemy się do roboty sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam,Czy ktoś ma jakieś konkretne argumenty przeciwko dachówce cementowej IBF? Ja chcę kupić cementową, podwójne-S, brąz. Warto dopłacać do Braas'a ~5.000 PLN?Przyznam ze kolor ma ładniejszy IBF (bardziej nasycony) - ale to nie tak znana marka i może mieć pewne wady, czego się spodziewam i obawiam... Jakieś głosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ponawiam prośbę Witam Szukam wykonawcy do ogrodzenia na Białołęce. Potrzebuję podmurówkę prefabrykowaną + słupki i poprzeczki + sztachety (jednostronnie). Znacie jakąś sprawną brygadę? Bardzo proszę o namiary posłałem na priva J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 26.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 27.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no to kris gratulacje. Ja również odebrałem wczoraj decyzje ostateczną. Całe postępowanie wraz z warunkami zabudowy zajęło mi 8 miesięcy. budowe zaczynam w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Gratuluję !!! Życze udanego startu i bezproblemowej budowy. (jeśli są takie) Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Pozdrawiamy Grupę z nowej siedziby Agi i Jacka69: Własnie dzisiaj się przeprowadziliśmy .... Pewien etap się zakończył .... Najlepszego dla Wszystkich, szczególnie tych, co właśnie zaczynają ... J Gratulacje !!! życze najszczęsliwszych chwil w nowym domu. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Gratulację, oby wszystko było z górki Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, jakby ktoś takowy miał, to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.03.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Gratulację, oby wszystko było z górki Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, jakby ktoś takowy miał, to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Dzięki wszystkim Namiary na tynki pleciały na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Gratulację, oby wszystko było z górki Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, jakby ktoś takowy miał, to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Dzięki wszystkim Namiary na tynki pleciały na email Kriss Ty to chyba wszystko już masz obcykane te namiary .Ale co tam ja od godziny 16.04 też jestem posiadaczem POZWOLENIA NA BUDOWę !!! HURAA!! teraz jeszcze czekać muszę na uprawomocnienie i takie tam . Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 28.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 KonradJotGRATULACJE Staram się to wszystko jakoś zaplanować zeby nie było przestojów.Ja też czekam na uprawomocnienie pozwolenia. Dzis dam im dziennik budowy do zarejestrowania i odbiorę to wszystko 10.04 i z papierkami od kierownika budowy na Bagatela do nadzoru i 17 start. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Graaaaaaatuuuulacje Będziemy więc razem uprawomacniać mi bedzie mijać 10 no i zgłoszenie :). Oczywiście jak znajdę kierownika :) I z innej beczki, producenci ceramiki nie przyjmuja zamówień od hurtowni, dla indywidualnych coś tam znajdują ze względu na małe ilości. Ja zamówiłem dla siebie U-220 po 4,76 brutto i z transportenm oraz K3 po 4,27 także brutto z transportem. Najlepsze ze załatwiałem pod Białystokiem a przywiozą z Mazur ale cegielnia dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ale co tam ja od godziny 16.04 też jestem posiadaczem POZWOLENIA NA BUDOWę !!! HURAA!! teraz jeszcze czekać muszę na uprawomocnienie i takie tam . Pozdrawiam Konrad KonradJot również Gratuulaaaacje więc działamy działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ja od godziny 16.04 też jestem posiadaczem POZWOLENIA NA BUDOWę !!! HURAA!! teraz jeszcze czekać muszę na uprawomocnienie i takie tam . Pozdrawiam Konrad Gratulacje!!! Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Pozdrawiamy Grupę z nowej siedziby Agi i Jacka69: Własnie dzisiaj się przeprowadziliśmy .... Pewien etap się zakończył .... Najlepszego dla Wszystkich, szczególnie tych, co właśnie zaczynają ... J Gratulacje !!! życze najszczęsliwszych chwil w nowym domu. Pozdrawiam, KasiaR dzięki - myslę, że będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 28.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jacek69-GRATULACJE. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM DOMU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 28.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 kris19, KonradJot-gratulacje, powodzenia i wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 28.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gratulacje dla wszystkich którzy dostali PnB. Ja w niedziele byłem na ostatecznej rozmowie z moimi budowlańcami w poniedziałek załatwiłem dziennik budowy (pozolenie na budowę mialem wcześniej), we wtorek odbyłem wstępną rozmowę z kierownikiem budowy a dzisiaj załatwilem wszystkie potrzebne papiery od kierownika i zgłosiłem wszystko na Bagatela 14. Jeszcze przedemną prowizoryczne ogrodzenie woda i prąd na czas budowy i jak wszysko dobrze pójdzie to zaczniemy dłubać w ziemi w połowie kwietnia.Jeszcze czeka mnie ciężkie zadanie znalezienia porothermu 25P+W jak to mi się uda to będzie dobrze.Pozdrawiam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 chyba stał się cud. wczoraj panowie wykopali nam studnię i wygląda na to że mamy dobrą wodę. mam nadzieję, że to nie złudzenie ale jest czysta i nie śmierdzi. dodatkowo przy wierceniu studni meliśmy darmowe przedstawienie - panowie wykonawcy komunikują się w bardzo specyficzny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts