moniaa 04.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 to sprawdz raz jeszcze - poscilam drugi raz i jest u mnie w skrzynce, wiec powinienies odczytac Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Monia dziękuję dotarło :), mam nadzieję i inni pewnie też że podzielisz się doświadczeniami po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 04.04.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 I tak oto minęło 10 miesięcy od złożenia pierwszego papierka w urzędzie. I w końcu jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ START 17 KWIETNIA 10 ........9...........8......... Gratulację, oby wszystko było z górki Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, jakby ktoś takowy miał, to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Dzięki wszystkim Namiary na tynki pleciały na email A mogę i ja te namiary na tynki wew mech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.04.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 carpedijem Poleciało na pw Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 niestety nie mozna by powiedziec ze "dopinamy harmonogram"...... a Wasze swiatelka ogladam jadac Artyleryjska - od nas nie bedzie widac mimo ze w linii prostej to chyba nie wiecej niz jakies 1500 metrow jak wrazenia po 10 dniach??? pozdr Wrażenia chyba dobre - znacznie nam się "rozprzestrzeniło", szczególnie, że prawie nie przybyło mebli .... czasem gadamy z echem .... Niestety większość tych dni to ja spędziłem wpracowojażach ale wracam już pod nowy adres .... ... choć przyzwyczaić się trudno ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 04.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Monia dziękuję dotarło :), mam nadzieję i inni pewnie też że podzielisz się doświadczeniami po Oczywiście podzielę się informacjami, jak tylko będę miała te tynki Pozdr, moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 04.04.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dla zainteresowanych Moge polecić osoby które u nas pracowały, lub coś u nich zamawialiśmy i jesteśmy nadal z nich zadowoleni: * Pan od Alarmów * Meble (Kuchnie, zabudowy, sypialnie i inne meble) * Hydraulik * Pan od ogrodzenia (murowanie, docieplenia zewnetrze + tynki zewn, klinkier) * Studnie * Koparka * Glazura/Gres/sanitariaty * Okna Pozdrawiam KasiaR Ja poproszę o namiar na pana od ogrodzenia i ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 04.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam, Witam! jako że dopiero zaczynamy to bardzo poprosimy hurtowo: studnie, koparka, meble, alarmy, okna i ogrodzonko (to może szybciej wszystko razem?) Pozdrowienia znad nowego białołęckiego jeziora... Chyba rozpiszemy konkurs na nazwę. Wigry brzmią nieźle, ale ponoć już zajęte.. Swan Moge polecić osoby które u nas pracowały, lub coś u nich zamawialiśmy i jesteśmy nadal z nich zadowoleni:[/b] * Pan od Alarmów * Meble (Kuchnie, zabudowy, sypialnie i inne meble) * Hydraulik * Pan od ogrodzenia (murowanie, docieplenia zewnetrze + tynki zewn, klinkier) * Studnie * Koparka * Glazura/Gres/sanitariaty * Okna Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Sprzedam pustaki ścienne Porotherm 25 kazdą ilość. Wymiary 250/373/238 mm Klasa 10 Grubośc sciany 25cm 10,7 szt/m2 Zainteresowanych prosze o kontakt tel.0-602-360-050 Znalazłem takie oto ogłoszenie Ciekawe po ile ? Albo jest dla mocno zdesperowanych Albo sytucja normalnieje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Sprzedam pustaki ścienne Porotherm 25 kazdą ilość. Wymiary 250/373/238 mm Klasa 10 Grubośc sciany 25cm 10,7 szt/m2 Zainteresowanych prosze o kontakt tel.0-602-360-050 Znalazłem takie oto ogłoszenie Ciekawe po ile ? Albo jest dla mocno zdesperowanych Albo sytucja normalnieje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariang 04.04.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam, mam prośbę. Jeśli gdzieś obok Was byłby jakiś nieduży magazyn do wynajęcia, poprosiłbym o info. Poszukuję suchego magazynu do 40-50m2 na Targówku lub Białołęce. A co do mojej budowy..........jestem na początku papierologii, więc w tak zwanym "lesie". Ale przynajmniej projekt "Dom w Orchideach" jest już prawie pewien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 05.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 poscilam raz jeszcze, teraz powinnaś dostać Moniaa dziękuję moniaa, dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam Sprzedam pustaki ścienne Porotherm 25 kazdą ilość. Wymiary 250/373/238 mm Klasa 10 Grubośc sciany 25cm 10,7 szt/m2 Zainteresowanych prosze o kontakt tel.0-602-360-050 Znalazłem takie oto ogłoszenie Ciekawe po ile ? Albo jest dla mocno zdesperowanych Albo sytucja normalnieje Pozdrawiam dzwoniłem gość spod Nadarzyna chce 11,40 brutto za sztukę , więc żaden rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ SĄSIEDZI http://img172.imageshack.us/img172/9938/9szhplux8fwjq9x2vo9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii. http://www1.hellocrazy.com/reserved/cards/200503161437120.uovoflasher.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 06.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 co tam dyngusik, co tam jajeczka, co tam soczysta nawet szyneczka, to radość bycia z najbliższymi czyni te święta wyjątkowymi wesołych świąt życzą renatka&petronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/kroliczki/2.gif -Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żółteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych życzą Magda, Sławek i Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 07.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, Miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej Świąt w szczęście owocnych życzy Wszystkim - Renata z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 09.04.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Jak wszyscy to wszyscy... Więc ja także (wraz z żoną) dołączam się do wszystkich powyższych życzeń spokojnych i radosnych Świąt. PS. Jesteśmy obecnie na Mazurach i jak spoglądamy za okno to wydaje nam się, że teraz są Święta Bożego Narodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 10.04.2007 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale przynajmniej projekt "Dom w Orchideach" jest już prawie pewien. Pozdrawiam Oczywiście wiesz o ramach stalowych wspierających więźbę w tym projekcie? (I o poszukiwaniach warsztatu, który podejmie się wykonania takich ram w okolicy) Pozdrawiam, Zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts