Eugeniusz_ 18.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Po 26 godzinach zmagań w Niedzielę Wielkanocną o 23.14 dołączyła do naszego grona budujących Zuzanna waga 4230 wzrost 61 cm Nad wstawienem zdjęcia musze jeszcze popracować GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i żeby na jednym nie skończyło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kris gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee Super dzięki Prawie codziennie jak wracam z działki to zbaczam na twoja budowę ale jeszcze Cie nie spotkałem Pozdrawiam Kris bo bardzo żadko tam bywam ale chyba będę już bywał bardzo często umowa z wykonawcą podpiosaana na 1 lipca a tu mi mówi że jak chcę to już może zaczynać czyli po długim weekendzie ostro do pracy :). Najlepsze ze chciałem też zajrzeć do ciebie no i pokręciłem się po okolicy i działki nie znalazłem Pytanie do wszystkich skąd braliście drewno szalunkowe i stal? Kris skąd brałeś ostatecznie bloczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 18.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jakiej średnicy należy zostawić (czy warto) przepust na prąd elekt.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jakiej średnicy należy zostawić (czy warto) przepust na prąd elekt.? Pod prąd podobno wystarcza rura 37 mm taka z instalacji prądowej ale można dać tą 47 w razie czego wsuniesz mniejszą lub dasz piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.04.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kris 19 gratulacje. A z panem Mariuszem od koparki to potwierdzam-szybko bardzo sprawnie-ostatnio z mojej działki zrobili lotniskowca , ale z rabacikami to nie tak szybko. Polecałem pana Mariusza od prawie roku i wiele osób z tej grupy z jego usług korzystało. Ja zresztą też dzwonię po kogoś z jego ludzi tak raz na dwa miesiące. Można by zliczyć już z tydzień dniówek współpracy. I niestety rabatów nie udziela. Jedynie co, to cena za godzinę pracy od prawie roku ta sama. Lotniskowiec się zrobił, bo nawiezione 60 wywrotek ziemii zostało wyrównane wygładzone i na oceanie traw wystaje na prawie metr w górę moja działka wygałskana jak bułka masłem-to a'propos umiejętności koparkowego. Zgadza się Ale cena jest lepsza dla forumowiczów i jak dodać jakość i ilość to jest dobry rabacik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.04.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kris gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee Super dzięki Prawie codziennie jak wracam z działki to zbaczam na twoja budowę ale jeszcze Cie nie spotkałem Pozdrawiam Kris bo bardzo żadko tam bywam ale chyba będę już bywał bardzo często umowa z wykonawcą podpiosaana na 1 lipca a tu mi mówi że jak chcę to już może zaczynać czyli po długim weekendzie ostro do pracy :). Najlepsze ze chciałem też zajrzeć do ciebie no i pokręciłem się po okolicy i działki nie znalazłem Pytanie do wszystkich skąd braliście drewno szalunkowe i stal? Kris skąd brałeś ostatecznie bloczki?? Działka dobrze zamaskowana Tak naprawdę to wszyscy mają problem z dojazdem pierwszy raz a ja ich widzę jak mnie mijają. To gwarancja ciszy i sppkoju jak w BIESZCZADACH a do Mehoffera 50 metrów Bloczki z Minoxu Warto z nimi sie targować mając ofertę z innych hurtowni no i małe koszty transportu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.04.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kris Pytanie do wszystkich skąd braliście drewno szalunkowe i stal? Stal minox Drewno z Michałowa zaraz za KRISOBUDEM po drugiej stronie drogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 19.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 gratulacje Kris!!! przed tobą już tylko sama przyjemnośći budowania :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 19.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 a ja już mam dość budowania.. buduję ścianki, nadproża i inne cuda, a potem rozwalam :) wszystkiego trzeba dopilnowac samemu, kieronik budowy to fikcja.. (stara prawda?) ech, mówię wam.. nic to, dzis chudziak (wczoraj "się okazało", że zapomniejli doprowadzić odprowadzenia pod brodzik w łazience na dole i inne tego typu rzeczy...) w poniedziałek CO w czwartek centralny odkurzacz w sobotę zalewanie po długim weekendzie elektryk po elektryku elewacja w sobotę jadę w poszukiwaniu kamienia na okładzinę na elewacje, wybieram kolor okien, drzwi do gospodarczego, kolor elewacji, tynki wieczorem imprezka urodzinowa, cucenie rano spotkanie z wykonawcą na temat dalszego etapu po drodze dwoje maleńkich dzieci KTO DA WIĘCEJ?????????? już nie wyrabiam... ps. słyszał kto coś o napędach faac, bo nie wiem czy faac czy horman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 mam ogromną prośbę, może macie namiary gdzie można zamowić więźbę ? gosciu który miał robić wstrzymał się i coś kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Kris Pytanie do wszystkich skąd braliście drewno szalunkowe i stal? Stal minox Drewno z Michałowa zaraz za KRISOBUDEM po drugiej stronie drogi Pozdrawiam stal isobud drewno stawex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 19.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Grzywczyki powracają i pozdrawiają wszystkich budujących. Po 26 godzinach zmagań w Niedzielę Wielkanocną o 23.14 dołączyła do naszego grona budujących Zuzanna waga 4230 wzrost 61 cm Nad wstawienem zdjęcia musze jeszcze popracować No no no, pięknie!! Kawał kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.04.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czesc, szukam elektryka na drobne roboty (zalozenie gniazd/oswietlenia/pomiary) i malarzy na pareset metrow scian - bede wdzieczny za ewentualne kontakty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 grzywczyki - gratulacje!!! Ponoć dzieci są radością noradu.. Moje drugie za bardzo płacze, ale ponoć z tego wyrasta się (nie lubi smoczka.. ) Trzymam kciuki za osoby rozpoczynające budowę. Teraz ponoć z materiałami jest krucho.. Mogę polecić też elektryka (oprócz hydraulika, moi budowlańcy mają różne opinie, więc nie wiem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 19.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, czy ktos z Was na zrobione tynki gipsowe i ekipe godna polecenia ?Jesli tak to prosze o kontakt do takiej ekipy.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, czy ktos z Was na zrobione tynki gipsowe i ekipe godna polecenia ? Jesli tak to prosze o kontakt do takiej ekipy. Dziekuje Ja mam gipsowe. Ale mi robiła ekipa, którą skołował Zietek. Ja jestem zadowolony z Ziętka, ale kilka osób najeżdża na tego wykonawcę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu77 19.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam jako nowiciusz Szukam pilnie dobrego elektryka, który dobrze zna nasz STOEN, do podłączenia pradu budowlanego w rejonie Ostródzkiej i Zdziarskiej. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.04.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Grzywczyki powracają i pozdrawiają wszystkich budujących. Po 26 godzinach zmagań w Niedzielę Wielkanocną o 23.14 dołączyła do naszego grona budujących Zuzanna waga 4230 wzrost 61 cm Nad wstawienem zdjęcia musze jeszcze popracować GRATULACJE !!!! serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 19.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 mu77 ja sprawę prądu na czas budowy roziwązalem bez STOENU, mam dobrego sąsiada z którym mozna się dogadać. Tak jest o wiele szybciej i chyba taniej. Sprawdź moze takie rozwiązanie jest łatwiejsze. Mam pytanie:Kto z Was ostatnio kupował bloczki fundamentowe, gdzie i w jakiej cenie?? w następnym tygodniu muszę kupić i szukam najlepszej oferty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 19.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 mu77 ja sprawę prądu na czas budowy roziwązalem bez STOENU, mam dobrego sąsiada z którym mozna się dogadać. Tak jest o wiele szybciej i chyba taniej. Sprawdź moze takie rozwiązanie jest łatwiejsze. Mam pytanie: Kto z Was ostatnio kupował bloczki fundamentowe, gdzie i w jakiej cenie?? w następnym tygodniu muszę kupić i szukam najlepszej oferty. Pozdrawiam. Zapytaj w Minoxie Można też w BUDET Legionowo 774 1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts