tornado17 17.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Teraz to się nie przejmuj. Może być zbieżność nazw. Chcę kupić dachówkę cementową Euronitu. Kiedyś obiło mi się o uszy, że tracą kolor (może IBF itd. też traci?). Czy ktoś coś słyszał negatywnego/pozytywnego o tej dachówce?? Będę wdzięczny za odp. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 17.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Teraz to się nie przejmuj. Może być zbieżność nazw. Chcę kupić dachówkę cementową Euronitu. Kiedyś obiło mi się o uszy, że tracą kolor (może IBF itd. też traci?). Czy ktoś coś słyszał negatywnego/pozytywnego o tej dachówce?? Będę wdzięczny za odp. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 nie macie do sprzedania niepotrzebnych stempli? potzrebuję czegoś w ten deseń, żeby płot zrobić na czas budowy tak z 50-60 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 17.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja zrobilem takie ogrodzenie. Odkupiłem od sąsiada stęple były mu już nie potrzebne. Najlepiej pojeździj po pobliskich budowach tam gdzie jest juz stan surowy i popytaj napewno coś się znajdzie. U mnie w okolicy jest troche postęplowanych domów ale nie wiem kiedy będą wyciągać i czy już się nie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Kasia_de zadzwoń tu :Mam do sprzedania stemple używane 2.8 m.- 150 szt. Informacje pod tel.516-106-886 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzięki - a skąd ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 z grupy chotomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy!Dostałam wreszcie PnB!Jestem taka szczęśliwa ...... i nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki Kze Widziałam, że wybierasz się na piknik do wioski budowlanej. Czy ktoś jeszcze się tam wybiera? JA! o ile mi sie rodzina nie zbuntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki Kze Widziałam, że wybierasz się na piknik do wioski budowlanej. Czy ktoś jeszcze się tam wybiera? JA! o ile mi sie rodzina nie zbuntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. GRATULACJE!!! Jak to co??? Umawiać się z ekipą na wykonanie fundamentów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. GRATULACJE A teraz ekipa i do przodu http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/praca/17.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 18.05.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 To ja się przypomnę. Czy słyszeliście może coś pozytywnego/negatywnego o: a) dachówce cementowej Euronit-u b) oknach połaciowych ROTO w wersji plastikowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! , tym razem na forum, i powodzenia od jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.05.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 To ja się przypomnę. Czy słyszeliście może coś pozytywnego/negatywnego o: a) dachówce cementowej Euronit-u b) oknach połaciowych ROTO w wersji plastikowej?? Tornado też jestem zainteresowany cementową Euronitu, niestety opinie są różne , czekam więc na wypowiedzi innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 21.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 To ja się przypomnę. Czy słyszeliście może coś pozytywnego/negatywnego o: a) dachówce cementowej Euronit-u b) oknach połaciowych ROTO w wersji plastikowej?? Tornado też jestem zainteresowany cementową Euronitu, niestety opinie są różne , czekam więc na wypowiedzi innych. Dziś miałem zamawiać euronit verone (bo podwojne S moze byc dopiero najwczesniej pazdziernik/listopad), ale po przeczytaniu o "roznych opiniach" troche sie zawahałem. Verone podobno robia w niemczech i jest (rowniez podobno) tą z wyzszej półki. Chętnie usłyszę inne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 21.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 moi drodzy! Dostałam wreszcie pnb! Jestem taka szczęśliwa ... ... I nie wiem co robić. gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 gdzie kupujecie / kupowaliście stal? i czy jest dostępna, czy też na "zapisy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.05.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. No teraz to juz za późno na rozpacz więc pozostaje tylko się cieszyć i brać do roboty ... bo czas ewidentnie nie jest sprzymierzeńcem ... Gratulacje - to kiedy pierwsza łopata? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts