Jacek69 21.05.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Kasia Damian R serdecnie współczuję Proszę pozostałych o opinie na temat pieców gazowych Kamila My mamny Viessmana - Vitopend 100 - i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.05.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 gdzie kupujecie / kupowaliście stal? i czy jest dostępna, czy też na "zapisy"? Ja kupowałem w składzie stali na modlińskiej nr 156A Stawex Stal, jest na bierząco, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.05.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 21.05.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A gdzie w rozsądnej cenie można kupić cegły pełne?PS. Stal mamy z Aglo-budu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 21.05.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Stal w Mańku, cały czas dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 mam jeszcze parę innych pytań:- gdzie i po ile cement?- beton po ile i skąd?- ile kosztuje piach/pospółka? taki transport 30 ton za 800 zł to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 mam jeszcze parę innych pytań: - gdzie i po ile cement? - beton po ile i skąd? - ile kosztuje piach/pospółka? taki transport 30 ton za 800 zł to dobra cena? Pan Mariusz 501 286 315 - jeżeli coś jest związane z kopaniem, zasypywaniem, piaskiem do murowania i zasypywania (15 tonowy samochód)wywozem ziemi i gruzu, przesadzaniem drzew, usuwaniem drzew POLECAM - terminowo, tanio, szybko - proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik POLECAM BETONIARNIE Z LEGIONOWA 606330442 TANIO I SOLIDNIE MOZNA SIE DOGADAĆ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 21.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. No teraz to juz za późno na rozpacz więc pozostaje tylko się cieszyć i brać do roboty ... bo czas ewidentnie nie jest sprzymierzeńcem ... Gratulacje - to kiedy pierwsza łopata? J Łopatę to ja Ogrodniczka już mam! Proszę poradźcie jak zdobyć pieniądze z banku (chodzi mi o kredyt a nie napad)! Niestety, jestem "działalność gospodarcza" EUGENIUSZ - specjalne usmiechy pospotkaniowe w Twoim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 21.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jeśli choddz o stal to ja biorę z firmy Majsterek tel 501 538 420 przyzwoite ceny. wcześniej pisałam o super tanim stropie u Sienkiewcza ale uwaga tani to jest tylko jakość tragiczna. Za radą Pana Gencla zwróciłam i pustaki i belki. Na szczęscie są przyzwoici bo oddali wszystkie pieniądze. Jak radzicie kupować więźbę mpregnowaną czy samemu tym się zająć?Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 21.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jeśli choddz o stal to ja biorę z firmy Majsterek tel 501 538 420 przyzwoite ceny. wcześniej pisałam o super tanim stropie u Sienkiewcza ale uwaga tani to jest tylko jakość tragiczna. Za radą Pana Gencla zwróciłam i pustaki i belki. Na szczęscie są przyzwoici bo oddali wszystkie pieniądze. Jak radzicie kupować więźbę mpregnowaną czy samemu tym się zająć?Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 21.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 mam jeszcze parę innych pytań: - gdzie i po ile cement? - beton po ile i skąd? - ile kosztuje piach/pospółka? taki transport 30 ton za 800 zł to dobra cena? jeśli chodzi o piach w fundamenty lub na obsypke to 30 ton przywioze za 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 21.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jeśli choddz o stal to ja biorę z firmy Majsterek tel 501 538 420 przyzwoite ceny. wcześniej pisałam o super tanim stropie u Sienkiewcza ale uwaga tani to jest tylko jakość tragiczna. Za radą Pana Gencla zwróciłam i pustaki i belki. Na szczęscie są przyzwoici bo oddali wszystkie pieniądze. Czy ktoś kupował dach w Dach Centrum Bis Sp. z o.o. ?Jak radzicie kupować więźbę mpregnowaną czy samemu tym się zająć?Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 21.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jeśli choddz o stal to ja biorę z firmy Majsterek tel 501 538 420 przyzwoite ceny. wcześniej pisałam o super tanim stropie u Sienkiewcza ale uwaga tani to jest tylko jakość tragiczna. Za radą Pana Gencla zwróciłam i pustaki i belki. Na szczęscie są przyzwoici bo oddali wszystkie pieniądze. Czy ktoś kupował dach w Dach Centrum Bis Sp. z o.o. ?Jak radzicie kupować więźbę mpregnowaną czy samemu tym się zająć?Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 kris19 śledzimy dziennik a tam coś ostatnio STANEŁO bardzo prosimy o nowe wpisy grzywczyki ja tym razem wybrał bym już impregnowany by uniknąć tego http://img384.imageshack.us/img384/4737/szrekwo6.th.jpg POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 mam jeszcze parę innych pytań: - gdzie i po ile cement? - beton po ile i skąd? - ile kosztuje piach/pospółka? taki transport 30 ton za 800 zł to dobra cena? jeśli chodzi o piach w fundamenty lub na obsypke to 30 ton przywioze za 200 zł. ale 200 zł za sam transport, tak? facet mi proponuje za całość - piach i przywóz 800 zł - to dużo czy mało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 21.05.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jak radzicie kupować więźbę mpregnowaną czy samemu tym się zająć? Zazwyczaj więźbę sprzedają "mokrą" tuż po ścięciu drzewa. Można: - kupić nie impregnowaną, poleżakować ją trochę i zaimpregnować lub - kupić jaka jest. Impregnowanie mokrej jest trochę bez sensu i chyba nie ma różnicy (poza czasem i ew. pieniędzmi co trzeba sobie przeliczyć), czy w zakładzie czy samemu się "mokrą" zaimpregnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 22.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kris19 śledzimy dziennik a tam coś ostatnio STANEŁO bardzo prosimy o nowe wpisy grzywczyki ja tym razem wybrał bym już impregnowany by uniknąć tego http://img384.imageshack.us/img384/4737/szrekwo6.th.jpg POZDRO....... Witam Trochę przerwy na dokończenie spraw pana Jana z poprzednim inwestorem, ale od środy w górę. Cegła jest już na placu i czeka. Mam jeszcze troche czasu do wejścia dekarzy, więc bez stresu. Elektryk umówiony, hydraulik też, drzwi i okna dopinam, ekipa od tynkowania na zewnątrz i ocieplenia poddasza też prawie dogadana tylko zgrać termin. Powoli szukam dobrej ekipy od wykończeniówki. Cicho? - tylko tak się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 22.05.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 jeszcze raz dziękuję za informacje mam taki mały problem - ponieważ ciągle trudno kupic coś na ściany albo ceny porażające, zastanawiam się, czy nie skorzystać z materiałów sprowadzanych z zagranicy. Na allegro jest mnóstwo takich ofert. Ceny niższe niż w składach (a może ja na drogie składy trafiałam ). Czy ktoś tak kupował i może polecić sprawdzony namiar? Jest jeszcze taka kwestia - dostawcy oferują materiał z transportem, ale bez rozładunku... macie koncepcję jak to rozładować? dźwig zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Macie namiary na skład stali tańszy niż Domur4 gdzie cena żebrowanej fi 12 to 3500 zł/t brutto?Poszukuję też namairy na tartak z dobrym drewnem na wieźbę,łaty,kontrłaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts