kze 20.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Zulka w naszej grupie! A gdzie jest Twoja działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zulka 20.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Buduję się razem z mężem oczywiście przy ulicy Kobiałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Uzgodnienia ZUD-owskie załatwiał mój projektant przyłączy, pozwolenie już miałem, dom był w trakcie budowy Uff! Tak myślałem, że po ... ale przecież mogło być inaczej. Dzięki api J Znowu znajome problemy załatwiłem ten temat z p. Pisarek pare tygodni temu, oczywiście tez po informacji PEWNEJ że trzeba przed....... to jedna z miłych zmian w procesie budolwanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.04.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nie chwalmy dnia przed zachodem (ja do Ostródzkiej mam ok. 400m) Jeśli miasto uraczy nas powiększeniem oczyszczalni Czajki, to Białołęka na otarcie łez ma "podobno" dostać kanalizację (priorytet), ale nic za darmo: rozbudowana oczyszczalnia + spalarnia osadów przy oczyszczalni Wiadomość EXTRA w wodociagach mówili że jest w planie na 2006-2009....... a ja mam do Ostródzkiej jakieś 300 - no to zobaczymy kto pierwszy puści ścieki do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Znowu znajome problemy załatwiłem ten temat z p. Pisarek pare tygodni temu, oczywiście tez po informacji PEWNEJ że trzeba przed....... to jedna z miłych zmian w procesie budolwanym Rozumiem, że też wstępujesz do Fan-klubu Pani Pisarek. Wakuje fotel wiceprezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 21.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Pokój tej pani przejdzie do legendy urzędu Białołękichyba w grudniu czekałem grubo ponad pół godziny (potrzebowałem parafkę do pozwolenia na gaz) przed tymi drzwiami, urzędniczkiponoć gdzieś "na chwilę wyszły" (wiadomość od sąsiadek) i co się okazało: zamknęły się w środku (rozmawiały z projektantem)"zrobiłem dym " u pani szefowej i nic...miałem napisć maila do burmistrza i ... przeszło mi, niestety obdarzony jestem anielską cierpliwością ... (do czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 niestety obdarzony jestem anielską cierpliwością ... (do czasu) Bez niej życie byłoby znacznie cięższe .... i krótsze ..... Moim zdaniem, my faceci żyjemy i tak zbyt krótko (co do przyczyn mam pewną teorię) aby się frustrować pierdołami ..... Życie jest piękne .... nawet pod drzwiami jakiegoś pokoju ..... przecież mogło być gorzej - mogło się okazać, że zamiast otworzyć drzwi, za którymi znalazłeś upragnioną urzędniczkę mogłeś otrzymać wiadomość, że przed godziną poszła do domu .... i będzie za 2 tygodnie .... Optymizm i cierpliwość - to nasza karma Panowie .... (i Panie też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 21.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Uwaga! Od dzisiaj istnieje możliwość zobaczenia jak rośnie nasz domek na monitorze Waszego komputera Poniewaz robię na bieżąco zdjęcia postanowiłem je udostepnić dla wszystkich. Ostrzegam że jakość nie jest najlepsza. Zdjęcia są robione przy pomocy aparatu w komórce. Mam nadzieję że niedługo zakupię jakiegoś cyfraka to i jakość się polepszy A oto i zdjęcia: http://marcinb.photosite.com/Domek/ Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Uwaga! Od dzisiaj istnieje możliwość zobaczenia jak rośnie nasz domek na monitorze Waszego komputera Poniewaz robię na bieżąco zdjęcia postanowiłem je udostepnić dla wszystkich. Ostrzegam że jakość nie jest najlepsza. Zdjęcia są robione przy pomocy aparatu w komórce. Mam nadzieję że niedługo zakupię jakiegoś cyfraka to i jakość się polepszy A oto i zdjęcia: http://marcinb.photosite.com/Domek/ Pozdrawiam Marcin Broncio, nie myślałeś o założeniu dziennika budowy na forum Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 21.04.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Myślałem... Muszę się zebrać do kupy i go w końcu założyć. Może się przysiąde do niego w niedzielę. Dużo trzeba napisać na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Myślałem... Muszę się zebrać do kupy i go w końcu założyć. Może się przysiąde do niego w niedzielę. Dużo trzeba napisać na początek Piszesz tyle ile chcesz... Poza tym możesz pisać etapami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.04.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Broncio Lepiej się pospiesz z tym Dziennikiem bo dom to Ci rośnie jak na drożdżach i .... możesz nie zdążyć przed zakończeniem budowy ... Super tempo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Broncio, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 22.04.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 A, chciałem Wam tylko powiedzić, że od dziś zakładam fanklub Pani Pisarek z naszego ukochanego UG. Ona jest warta conajmniej tyle złota ile sama waży (ale nie każcie mi płacić - muszę oszczędzać na budowę ) pzdr J A co takiego zrobiła ta pani dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.04.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 A, chciałem Wam tylko powiedzić, że od dziś zakładam fanklub Pani Pisarek z naszego ukochanego UG. pzdr J A co takiego zrobiła ta pani dla Ciebie? Zajrzyj do mojego Dziennika - to złota osoba.... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jacek, Może zrewidujmy założenia naszego fan-clubu o jeden drobiazg - jeśli dostaniemy obaj PNB opierając się na informacjach od p. Pisarek to fan-club bedzie oficjalnie otwarty a osoba Patronki oficjalnie polecana na łaczach tak, na wszelki wypadek....nie to żebym nie wierzył.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jacek, Może zrewidujmy założenia naszego fan-clubu o jeden drobiazg - jeśli dostaniemy obaj PNB opierając się na informacjach od p. Pisarek to fan-club bedzie oficjalnie otwarty a osoba Patronki oficjalnie polecana na łaczach tak, na wszelki wypadek....nie to żebym nie wierzył.. . Niech Ci będzie ... choć trzeba przecież wierzyć w ludzi (i ludziom) Ale masz rację, PnB będzie prawdziwym sprawdzianem zawartości złota w Pani Pisarek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 23.04.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Gratulacje Broncio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A, chciałem Wam tylko powiedzić, że od dziś zakładam fanklub Pani Pisarek z naszego ukochanego UG. pzdr J A co takiego zrobiła ta pani dla Ciebie? Zajrzyj do mojego Dziennika - to złota osoba.... [/b] Znaczy się pomogła Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 P. Pisarek rozwiała kilka watpliwości związanych za dziwnymi zapisami w WZZT. Jednocześnie to ona sama je pisała ale jednak rozwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts