Magi77 10.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Ofertę multiroom posiada tylko Canal + N - ka dopiero sie przymierza szczegóły na oczywiście na stronach www Jedno jest pewne do kazdego odbiornika tv jeden dekoder Chodzi o to zeby płacić jeden abonament a nie kilka za wszystkie dekodery Oczywiście całe zamieszanie z jednym abonamentem wynika że przy opcji multtroom dochodzi do kradzieży sygnału i tak w koło obłęd Ale mozna np w N wykupić dwa dekodery za jeden płacic tylko za podstawowy pakiet Ale to wszystko sobie trzeba przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kris19 dzięki No właśnie musimy to sobie dokładnie poprzeliczać i pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 12.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy możecie podac namiary na składy drewna/tartaki w których kupowaliście drewno na wieźbę,łati i kontrłaty? Drewno z dostawa pod brame, DREWLUX Iłża 048 616 35 76, 502302925 oraz 500 101 976 szalunkowe 480 więżba 700zł/m3 impregnowane zanurzeniowo w cenie transport. Brałem bardzo dobre niestety juz 780 i realizacja poczatek sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 12.06.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 sprawdź wolę orzeszowską z poprzedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.06.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam wszystkich dalszych sąsiadów! Mam działeczkę w Stanisławowie I (okolice Nieporętu) mniej więcej w połowie ul.Przyszłość, przy kanale. Ponieważ czas brać się za budowę., wdzięczny będę za kontakty do geodety, architekta /adaptacja projektu i plan zagospodarowania działki, dobrego kierownika budowy i innych jak majstrowie, ekipy budowlane do poszczególnych etapów robót itp.. dzięki Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 12.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 tornad19 dzięki za szybki odzew.pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.06.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 tornado, nie gniewaj się, ale dodalem ci 2 do nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 12.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Marnia, jesteśmy sąsiadami, łączy nas kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Witam To nie jest możliwe. Aby oglądać niezależne kanały na kilku telewizorach musisz mieć osobny dekoder na każdy telewizor. W przypadku Cyfry+ jest możliwość podziału sygnału z jednej opłacanej karty, na kilka dekoderów. Potrzebne jest do tego urządzenie o nazwie cardsplitter oraz karty slave (jedna na każdy dekoder). Urządzenia łączą się między sobą przewodami. Oryginalną kartę Cyfry wkładamy w cardsplitter. Cardsplitter przewodami łączy się z kartami slave w każdym dekoderze. Są też wersje bezprzewodowe cardsplittera, ale są bardzo drogie i różnie się spisują. Innego rozwiązania na razie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zbych dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.06.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 14.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czołem! Mam do odstąpienia ok. 100 szt. stempli budowlanych 2,5 - 3,0 m po okazyjnej cenie ;). Stemple znajdują się przy ul. Traszki, w pobliżu ulic Ruskowy Bród i Kobiałka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 14.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Oferujemy glinkę na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo,bardzo dobre ceny Uśmiech Warszawa i okolice. 661 312 636 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Drzwi zewnętrzne firmy Porta plus techniczne w Minoxie. Do tego kilka drzwi wewnętrznych plus brama garażowa i cena za wszystko z ładnym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mija kolejny tydzieńCzekamy na stropPojawił się wykusz, kominy, słupy i scianki działowe http://images12.fotosik.pl/85/b8d4c0e90c544168.jpg http://images22.fotosik.pl/157/54589c8d75d8935d.jpg http://images12.fotosik.pl/85/8066bf245dcd6ab1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 15.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mamy szambo podłączone. Chłopaki w 2.5 godziny zrobili wszystko i pojechali. Koparkowy tak szybko kopał że baliśmy się czy mu się koparka nie przewróci . Kontakt na szambo z posadowieniem mam od Zbycha z jego dziennika. Elektryk kończy spinać rozdzielnię elektryczną(wyszło dwie tablice po 50 pól). Jak zacznie działać i świecić to zrobię zdjęcie i pokażę. Wygląda to naprawdę imponująco. Ważna rzecz. Szukam ekipy od ocieplena zewnętrznego. Może możecie polecić kogoś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANUZamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkęgrubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkęgrubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mamy szambo podłączone. Chłopaki w 2.5 godziny zrobili wszystko i pojechali. Koparkowy tak szybko kopał że baliśmy się czy mu się koparka nie przewróci . Kontakt na szambo z posadowieniem mam od Zbycha z jego dziennika. Elektryk kończy spinać rozdzielnię elektryczną(wyszło dwie tablice po 50 pól). Jak zacznie działać i świecić to zrobię zdjęcie i pokażę. Wygląda to naprawdę imponująco. Ważna rzecz. Szukam ekipy od ocieplena zewnętrznego. Może możecie polecić kogoś dobrego. Przejeżdżałem wczoraj obok waszej budowy i tak mi się właśnie wydawało, że widzę jakąś znajomą koparkę Niesamowita ekipa . Odnośnie ekipy do ocieplenia to polecam p. Lesław Judka, tel. 606 900 826 (również bardzo dobry glazurnik, ale poza sezonem na ocieplenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts