zlu 20.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Poszukuję ekipy do otynkowania ściany trójwarstwowej. Tynk tradycyjny lub klej na siatce + mineralny. Polecacie kogoś? Pozdrawiam, Zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 20.06.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 tornado17, na jakim etapie budowy jesteś i czy zmiany materiału robił Ci projektant czy kier.bud? Zdjęty humus, geodezyjne wytyczenie budynku, w piątek wchodzi ekipa. Adaptację gotowego projektu (i plan zag) robił mi inżynier. Fachowo i niedrogo, polecam wszystkim (700,00 zł luty 2006 r. + 300 zł za przeliczenie zmiany płatwi drewnianej na HEB-a /metalowa belka/). W domkach jednorodzinnych bez żadnych obliczeń można zamieniać silikaty na BK na porotherm etc. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 20.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Magi77, Renatka&PetronekDzięki za odpowiedź, wniosek wyciągam taki, że chyba poszukam taniego cementu i zacznę negocjować z chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 20.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Poszukuję fachowców do zrobiena więźby i pokrycia dachu. Jeżeli ktoś z Was byl zadowolony ze swojego wykonawcy to poproszę o kontakt na pw.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 21.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 polecam naszego pana S. od wykonczeniowki reklama dzwignią handlu. Kilka ciepłych słów o wykonawcy i pchają się drzwiami i oknami do niego. Powinnaś mieć z tego działkę Też poprosze o namiary. W przyszłym roku będzie jak znalazł. I oczywiscie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Jeszcze o adres proszę, jutro się do was przenoszę Mar.. Ja również życzę wszystkiego dobrego na Nowym:)) aby się dobrze mieszkało!!! ps no i oczywiście poproszę namiary na Pana od wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) To ja również poproszę o namiary Witam to i ja się upomne o takowe namiary. Z góry serdecznei dziękuję Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 troj poleciało na prv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 21.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki. Może ktoś jeszcze ma godnego polecenia cieśle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 22.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A ja szukam chętnego do zrobienia deskowania i papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 22.06.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 poszukuję dobrą ekipę do ocieplenia poddasza, do wylewek i do różnych innych rzeczy po stanie surowym może macie godnych zaufania? u mnie stropy dziś miały być zalewane, w południe w 100% a o 14 godz otrzymałam odp. , że się nie wyrobią (normalnie wrzodów można się nabawić ) a że z terminami na beton nie jest dobrze... to dopiero w środę może przyjadą z betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.06.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 poszukuję dobrą ekipę do ocieplenia poddasza, do wylewek i do różnych innych rzeczy po stanie surowym może macie godnych zaufania? u mnie stropy dziś miały być zalewane, w południe w 100% a o 14 godz otrzymałam odp. , że się nie wyrobią (normalnie wrzodów można się nabawić ) a że z terminami na beton nie jest dobrze... to dopiero w środę może przyjadą z betonem Takie obsuwy mają?? Doprawdy nieźle wk... czytając takie informacje muszę się przygotować na wrzodową kuracją ... wkrótce (mam nadzieję) zaczynam Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Zajefajne drzwi są w Wołominie http://www.drewdar.pl, mają też od niedawna ciekawe kominki. Możecie powołać się na mnie Marek Gornia z M.Media, może będzie jakiś dodatkowy upust, ale rozmawiajcie z szefem P.Darek. Nareszcie mogę być pomocny Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spaniel 23.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam Czytając posty przyszedł mi do głowy pomysł aby w nich od razu wpisywać namiary na solidnych wykonawców. Przeciez dla nich to darmowa reklama a dla nas inwestorów (nieźle brzmi ) to ułatwienie nie musimy zabierać sobie i innym czasu na pocztę priv. A czas to pieniądz o czym przekonuję się dzień po dniu... Z resztą jeśli ma ktoś watpliwości może zapytać wykonawcę czy nie ma nic przeciwko by podać na forum jego namiary. pzdr Spaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZWŁASZCZA TYM KTÓRZY WYKAZALI SIĘ OCHOTĄ W DZIELENIU SIĘ SWOIMI INFORMACJIAMI ....brama i drzwi już wybrane ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) Dominika proszę i ja Po długiej przerwie witam ponownie , koniec wyjazdów i czas ruszyć z pracami, także od wtorku ruszam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 25.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witam\ poprosze namiary na Pana S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomek 25.06.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 chętnie, nawet bardzo chętnie odkupię stemple 3-metrowe, sztuk 200potrzebne będą za jakieś 2 tygodnie, oczywiście na białołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 25.06.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 poszukuje garazu (blaszaka) uzywanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 26.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witajcie Poszukuję bardzo pilnie ekipę do wylewek - tylko nie pana Andrzeja Polańskiego!!! Okazał się tak niekompetentny, że szkoda gadać Czekaliśmy na te wylewki prawie miesiąc - dziś przyszedł powyklinał, że to Mu sie nie podoba i tamto i poszedł Bardzo proszę podeślijcie namiary. Pozdrowionka Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 26.06.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam robia u nas wylewki z mixokreta i zostalo mi 15 paczek styropianu 5cm EPS 100 (FS) odsprzedam po 65 zl za paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts