Willie 23.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wypis z rejstru gruntów już czeka na odbiór (trwało chyba 2 tyg), a wypis z planu zagospodarowiania gmina "wydaje' juz ze 2 miesięcy, obiecali za 1 ... W międzyczasie zmieniliśmy architekta (projekt będzie indywidualny). Plany są takie: zacząć w sierpniu, ale "chyba się nie uda" ) więc raczej wrzesień. Gratulacje Broncio! Strasznie długo jak na wypis z planu, u mmnie 8 tygodni pisała p. Pisarek - ale na wzór sąsiada....... Ja tez zmienilem architekta, niestety częściowo zostalem ze starym co kosztuje ,mnie jakieś 5 tygodni......plan startu w lipcu coraz bardziej napiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 P. Pisarek rozwiała kilka watpliwości związanych za dziwnymi zapisami w WZZT. Jednocześnie to ona sama je pisała ale jednak rozwiała ZBYCH - mówiąc inaczej - przetłumaczyła na język ludzki to co sama zapisała w WZ a jednocześnie wytłumaczyła, że to co napisała nie jest takie groźne, jak brzmi , że jest .... Złote Pióro i Usta w jednej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.04.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 P. Pisarek rozwiała kilka watpliwości związanych za dziwnymi zapisami w WZZT. Jednocześnie to ona sama je pisała ale jednak rozwiała ZBYCH - mówiąc inaczej - przetłumaczyła na język ludzki to co sama zapisała w WZ a jednocześnie wytłumaczyła, że to co napisała nie jest takie groźne, jak brzmi , że jest .... Złote Pióro i Usta w jednej osobie Grażynie było bardzo miło, jak jej powiedziałem, że tak ładnie o niej piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ups - Rety, wtyczka UG na Forum - ratuj się kto może .... Chyba zmienię nick ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 24.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ups - Rety, wtyczka UG na Forum - ratuj się kto może .... Chyba zmienię nick ..... Za późno. http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.04.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Jak w prawdziwym FILMIE SZPIEGOWSKIM oczywiście pozdrawiamy nieustająco z nadzieją na szybkie PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 24.04.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 zamurowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ups - Rety, wtyczka UG na Forum - ratuj się kto może .... Chyba zmienię nick ..... Musimy uważać jak używamy czyichś nazwisk, bo może oni tez czytają to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 24.04.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No i powstał dziennik budowy. Mam nadzieje że będe miał czas aby go sumiennie wypałniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No i powstał dziennik budowy. Mam nadzieje że będe miał czas aby go sumiennie wypałniać Cieszę się, że grupa Tarchomin-Białołęka zachęciła Cię do założenie dziennika (w końcu jestem założycielem grupy ), ale gdzie mamy wpisywać komentarze do twojego dziennika i zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 24.04.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 ale gdzie mamy wpisywać komentarze do twojego dziennika i zdjęć? Z tego co zauważyłem to inni uzytkownicy zakładają wątek z komentarzami do czyjegoś dziennika. Będe zaszczycony jeśli kze Ty to zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.04.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Musimy uważać jak używamy czyichś nazwisk, bo może oni tez czytają to forum? Słuszna uwaga - never again!!! Słowo harcerza (może nieco mało warte bo .... nigdy nim nie byłem .... ale zawsze słowo .....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Musimy uważać jak używamy czyichś nazwisk, bo może oni tez czytają to forum? Słuszna uwaga - never again!!! Słowo harcerza (może nieco mało warte bo .... nigdy nim nie byłem .... ale zawsze słowo .....) No to Uzgadniamy kod jak w Seksmisji: jak złapie się za lewe ucho i porozumiewawczo chrząknę to znaczy ; Pani P" ale jeśli tylko pokiwam Palcem w bucie to będzie "Pan Z" A poza tym Żadnych Nazwisk. najwyżej numery pokoi. Slowo Harcerze też mogę dać. Też nie byłem. Ale za to 3 miesiace wytrzymałem w Zuchach. Potem mnie Tata wypisał bo stwierdzil że to wszystko Komunistyczne Pranie Umysłów Podsumowując ; Klawo jak cholera z tym budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 25.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 hej, bez przesady z tą konspirą!O ile przytacza się fakty w sposób nieobelżywy a obiektywny, nie ma powodów do unikania nazwisk. Wręcz przeciwnie - niech inni wiedzą "who is who" w Dzielnicy.Co do Pani P., to mój kontakt z nią 2 lata temu był normalny i nie odcisnął jakiegoś specjalnego piętna zachwytu - po prostu kobieta nie traktuje petenta jak wroga - tak przecież powinno być. Smutne jest to, że rzecz w sumie normalna a jednak rzadka, wręcz odosobniona. Co do czytania forum przez urzędników, to wątpię w to. Oni chyba nie mają swobodnego dostępu do internetu w pracy a w domu to komu by się chciało oprócz tych co budują, na takie forum zaglądać... Tak naprawdę, to przydałoby się takie forum na stronie urzędu dzielnicy:wymiana doświadczeń, ocena urzędników, taki motywująco-informacyjny instrument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 HEJ - nie chowac się jak tam z działaniami budowalnymi??? u mnie wczoraj odpadł kolejny wykonawca.......wolny termin ma nakoniec września.......inni strasznie wolno licza kosztorysy, chyba nie wiedzą czy dać 50% marzy czy od razu 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 26.04.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 HEJ - nie chowac się jak tam z działaniami budowalnymi??? u mnie wczoraj odpadł kolejny wykonawca.......wolny termin ma nakoniec września.......inni strasznie wolno licza kosztorysy, chyba nie wiedzą czy dać 50% marzy czy od razu 80% Szukasz firmy czy raczej ekipy murarskiej? Jeśli ekipy to moge polecić tych którzy buduja u mojego szwagra. Robota im sie pali w rękach. Zaczęli zaraz po świętach i niedługo będą kończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Musimy uważać jak używamy czyichś nazwisk, bo może oni tez czytają to forum? Słuszna uwaga - never again!!! Słowo harcerza (może nieco mało warte bo .... nigdy nim nie byłem .... ale zawsze słowo .....) Harcerzem też nigdy nie byłęm tzn. byłęm chyba na jednej zbórce.. A w zuchach musiałem, bo był obowiązek... Wydaje mi się, że jeśli mówimy o kimś dobrze to możemy podawać nazwiska. A jak źle to lepiej nie podawać. Można zostać oskarżonym o zniesławienie. Lepiej inicjały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ale zamęt wprowadziłem... http://www.zbychdom.republika.pl/icon/miki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.04.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 HEJ - nie chowac się jak tam z działaniami budowalnymi??? u mnie wczoraj odpadł kolejny wykonawca.......wolny termin ma nakoniec września.......inni strasznie wolno licza kosztorysy, chyba nie wiedzą czy dać 50% marzy czy od razu 80% Czekamy na kolejną wycenę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.04.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ale zamęt wprowadziłem... http://www.zbychdom.republika.pl/icon/miki.gif ale masz fajne OBRAZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts