kris19 27.08.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 W sprawie bramy polecam pana Piotra 608 488 688 Bramy "Wiśniowski" gdzie urzęduje pan Piotr? Niestety nie odbiera telefonu Piotr Rutkowski Kierownik Serwisu Bramet.pl ul. Bartycka 175/2 pok.39 00-716 Warszawa 608 488 688 022 423 31 31 022 651 03 86 fax 022 851 69 51 [email protected] http://www.bramet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kris19 odezwij się do hydraulika bo wspomniał że nie odzywasz się do niego i nie jest pewny czy chcesz żeby u Ciebie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 grzywczyki drzwi brałam z firmy Dorn, siedzibę mają w Płochocinie, ale sklep również na Bartyckiej 26 zaraz obok Gerdy. Mam je od marca i jestem baaardzo zadowolona. Zrobili wg mojego projektu-nietypowe wymiary i wyszły ładniejsze niż myślałam. Ostatnio przechodziłam i widziałam nowe wzory i co za zdziwienie, kiedy zobaczyłam swój . Miło mi było. Ale wracając do tematu, byli najtańsi: Gerda nie robi z bocznymi doświetlami, Zbigmet, Donimet i kilka innych zaśpiewali mi takie sumy, że mi oko zbielał. dają gwarancję na 2 lata, atesty i do tego bardzo miła obsługa. Acha montaż drzwi trwał 0,5 godziny co też było miłym zaskoczeniem. Polecam y Grzwi Dorn (czyżby jakieś dodatkowe zajęcie Ludwika? he he) są fajne już oglądałam. Wycena i obsługa na Bartyckiej świetna. Pani wie co mówi. Jeszcze jadę do Józefowa do firmy polecanej przez Eugeniusza. A gdzie udać się najlepiej po bramę do garażu? Oczywiście jestem ciekaw Twoich wrażeń co do firmy z Józefowa. Po 5 minutach rozmowy i pobycie w warsztacie wiedziałam że oni i nikt inny. Chciałabym mieć wszystkich takich fachowców jak oni. Mam nadzieję że nie będziesz miał mi za złe że wybrałam te same drzwi co TY Jestem tylko ciekawa jakiej szerokości będą Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 27.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Drodzy budujący Nie ma nikt do odsprzedania desek do szlunku - jak najdłuższych Jakby co to piszcie,będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Grzywczyki :), nie mogę mieć nic za złe , cieszę się ze podzielacie moją opinię, Moje mają mieć 160, na tyle zrobiłem otwór, czyli jak oni mówili ich standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Grzywczyki :), nie mogę mieć nic za złe , cieszę się ze podzielacie moją opinię, Moje mają mieć 160, na tyle zrobiłem otwór, czyli jak oni mówili ich standard. To Twoje będą akurat. My możemy powiększyć otwór ze 140 na 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mają coś w sobie :), po powiększeniu chyba będą miały lepsze proporcje, i dla innych http://images20.fotosik.pl/278/0ac469fb8b755bc4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 27.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 28.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 witamposzukuje ekipy do tynków gipsowych- agregat, gdzieś na 15, 20 września Bardzo porsze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 czy ktoś kto buduje w Jabłonnie (na razie czekam aż mi pozwolą)może się pojawiać w Waszej grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy to już się barykadujecie? a dom macie ogrodzony? pytam bo chciałem Was ew. prosić o pozwolenie na wtargnięcie na budowę z moim kierownikiem budowy coby mi powiedział co sądzi o dziele Waszej ekipy od stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.08.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wiatam, Czy ktoś ma godną polecenia ekipę do krycia dachu?. Niestety chyba muszę zrezygnować ze swojej po zrobieniu więźby. Co prawda jakość wykonania i cena ok. ale tempo prac nie na moje nerwy...... Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy to już się barykadujecie? a dom macie ogrodzony? pytam bo chciałem Was ew. prosić o pozwolenie na wtargnięcie na budowę z moim kierownikiem budowy coby mi powiedział co sądzi o dziele Waszej ekipy od stanu surowego jak się okazuje chętnych do zrobienia ogrodzenia w postaci siatki na podmurówce najtrudniej znależć. Zamówiliśmy już drzwi jutro zamówimy okna i działamy dalej. Na budowę jak najbardziej zapraszam. Tylko daj wcześniej znać co by Cię panowie od dachu nie pogonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 28.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kochani forumowisze, Pisze juz kolejnego posta. Zamierzam budowac na Białołęce w przyszłym roku. Jestem na etapie projektu i składania dokumentów do pozwolenia. Może znacie namiary na dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną do stanu surowego? Buduję z porothermu. Bardzo was prosze o jakąś podpowiedz na prv bo już tracę nadzieję, że znajdę kogoś porządnego do zbudowania domu. Wszystkich którzy dadzą kontakt będę całował po rękach. pzdr, Bob Budowniczy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Eugeniuszjaką wybrałeś bramę do naszych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanko: Czy współpracował ktoś z Was z Panem Leszkiem Żakiem przy kryciu dachówką swojego dachu bądź widział jego robotę?? Z góry dzięki za każdą podpowiedź... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kochani forumowisze, Pisze juz kolejnego posta. Zamierzam budowac na Białołęce w przyszłym roku. Jestem na etapie projektu i składania dokumentów do pozwolenia. Może znacie namiary na dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną do stanu surowego? Buduję z porothermu. Bardzo was prosze o jakąś podpowiedz na prv bo już tracę nadzieję, że znajdę kogoś porządnego do zbudowania domu. Wszystkich którzy dadzą kontakt będę całował po rękach. pzdr, Bob Budowniczy [email protected] Poleciało kilka namiarów na email Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Macie jakiś pomysł ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts