Willie 26.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Szukasz firmy czy raczej ekipy murarskiej? Jeśli ekipy to moge polecić tych którzy buduja u mojego szwagra. Robota im sie pali w rękach. Zaczęli zaraz po świętach i niedługo będą kończyli Dzieki za info, szukam firmy ale jako generalnego wykonawcy, ale jeśli zmieni mi się punkt widzenia to wpadnę po namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Potrzebuję namiary na geodetę z Marek. Ktoś z Was tu kiedyś wspominał o takowym (przepraszam za wygodnictwo, ale nie mam czasu przeglądać cały wątek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 zaraz wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 zaraz wysyłam Dziękuję! http://www.zbychdom.republika.pl/icon/Morda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 kze, kze, KZE ....! gdzieś Go tam nosi po tych rekordach wpisów i od razu wątek nam leci na dół........ech ci Założyciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No tak, jedni zmierzają w blaski Elity, Forum zapały a tutaj, jak w polskim filmie: Nuda, nic się nie dzieje... nuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Gdyby tak wszystkim pozwolić to niedługo już tylko My Dwaj będziemy musiali tym Koniom grzywy pleść.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 E.. no bez przesady.... Ostatnio wymienialiście się informacjami na tematy o których nie miałem pojęcia.. Ale wszystko przede mną... Wczoraj odebrałem projekt na poczcie.. Czuję się bardzo dumny trzymając projekt swojego przyszłego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A prop po budowy. Czy 2 maja Urząd Gminy Białołęka jest czynny? Chciałęm dowiedzieć się informacji z wydziału Urbanistyki... Pewnie tylko dyżurne osoby będą... PS Gdybym pisał tyle postów tym wątku co w wątku "Rekord wpisów", to nasza grupa przestała by być czytelna i zanim człowiek coś by się dowiedział, to musiałby przeżucić ze 3-4 strony postów z których nic nie wynika... Dlatego uważam, że nasz wątek jest OK. Jest rzeczowy, wymieniamy doświadczenia, spotyklamy się tzw. Willy, Broncio i ja spotkalismy się... A pro po spotakń: może spotkamy się w długi weekend? Czy wszyscy wyjeżdzają na wakacje? Ja zostaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Nie dam rady w weekend - mam gości i do tego jeszcze chrzciny i ślub... na szczęście nie moje, ale muszę być w 3 szeregu gości natomiast chetnie w jakiś weekend potem znowu wieczorne piwko...nie wiem tylko czy Broncio będzie miał siłę po tym jak wyrywa do góry z budową w tempie zabójczym albo pomysł objazdu działek/budów - choć logistycznie łatwiej pewnie piwo w męskim gronie (chyba że nasze forumowe Kobiety się ujawnią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 OOOOOOO ale mi się trafiło nie dość że Nowa Strona to jeszcze zmieniam Kategorię Zaszeregowania forumowicza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gratulacje Willie! Ale punkty za pierwszego posta na stronie to przydziela Prezes Whisper w wątku "Rekord wpisów".... Ale długi weekend trwa od pt 29.04 do 3.05... To są 4,5 dnia.. No, ale skoro wyjeżdzacie koledzy i koleżanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Willie - gratulacje !!! Widzę, że i Ty w Blaski Elity zmierzasz w tempie równie szybkim jak Broncio stawia swój dom Co do weekendu - niestety nie mogę - mam rocznicę ślubu (własną) a potem wyjazd. Ale bardzo chętnie w inny weekend - moze 7 maja??? (8 tez raczej odpada - jade na I-sza komunię siostrzeńca).... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Willie - gratulacje !!! Widzę, że i Ty w Blaski Elity zmierzasz w tempie równie szybkim jak Broncio stawia swój dom Co do weekendu - niestety nie mogę - mam rocznicę ślubu (własną) a potem wyjazd. Ale bardzo chętnie w inny weekend - moze 7 maja??? (8 tez raczej odpada - jade na I-sza komunię siostrzeńca).... J 7 maja - jest spotkanie grupy Warszawskiej... Wolałbym 7 maja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Willie - gratulacje !!! Widzę, że i Ty w Blaski Elity zmierzasz w tempie równie szybkim jak Broncio stawia swój dom Co do weekendu - niestety nie mogę - mam rocznicę ślubu (własną) a potem wyjazd. Ale bardzo chętnie w inny weekend - moze 7 maja??? (8 tez raczej odpada - jade na I-sza komunię siostrzeńca).... J 7 maja - jest spotkanie grupy Warszawskiej... Wolałbym 7 maja nie... To może tydzień później - 14-15 ? Jak zaczniemy już blokować termin (czyli z takim wyprzedzeniem) to się uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 matkojedyna ale natrzaskaliście tych postów! chciałam przeczytać wszystkie, ale chyba nie dam rady - na trzeciej stronie dałam sobie spokój witam serdecznie wszystkich z Białołęki, najpiękniejszej dzielnicy świata A teraz coś o mnie: dziś (prawdopodobnie) podpiszę umowę przedwstępną kupna działki niedaleko ulicy Ostródzkiej, ok. 500-1000 m od Trasy Toruńskiej (może ciut więcej - nie mam pojęcia). Chciałabym jeszcze w tym roku postawić stan surowy, ale to pewnie nierealne. Ciekawa jestem ile się czeka na WZ (to tak przy okazji) Poza tym: mam 2 dzieci (bo o dzieciach była mowa na 3 stronie ) starsza: 6 lat, młodszy 2 lata I głównie z myślą o nich ma powstac ten dom. mam nadzieję od dziś być na bieżąco w dyskusjach w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witaj Jane, Matkojedyna ..... Miło, że płeć piękna zaczęła tu zaglądać ..... inaczej (Panowie) jeszcze trochę a zaczlibyśmy się tu zachowywać, tak jak kobiety myślą, że faceci zwykle się zachowują, jak są we własnym gronie .... Na WZ czeka się różnie długo - w dużym stopniu zależy to od stopnia Twojej upierdliwości (telefoniki, wizytki w UG...) - generalnie do 2 mieś. Nie zrażaj się i przyj .... do przodu, a w wówczas - nie ma rzeczy niemożliwych - stan surowy będzie stał w tym roku ..... choć to rzeczywiście dość trudne - papierów trochę jest do załatwienia a na każdy trzeba poczekać te ustawowe ilości dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 matkojedyna ale natrzaskaliście tych postów! chciałam przeczytać wszystkie, ale chyba nie dam rady - na trzeciej stronie dałam sobie spokój witam serdecznie wszystkich z Białołęki, najpiękniejszej dzielnicy świata A teraz coś o mnie: dziś (prawdopodobnie) podpiszę umowę przedwstępną kupna działki niedaleko ulicy Ostródzkiej, ok. 500-1000 m od Trasy Toruńskiej (może ciut więcej - nie mam pojęcia). Chciałabym jeszcze w tym roku postawić stan surowy, ale to pewnie nierealne. Ciekawa jestem ile się czeka na WZ (to tak przy okazji) Poza tym: mam 2 dzieci (bo o dzieciach była mowa na 3 stronie ) starsza: 6 lat, młodszy 2 lata I głównie z myślą o nich ma powstac ten dom. mam nadzieję od dziś być na bieżąco w dyskusjach w tym wątku Witam kolejną kobietę w naszym gronir!!1 Witaj Jane!! Własnie usiłujemy zorganizować drugie spotkanie grupy Tarchomin-Białołęka. Na pierwszym były 3 osoby... A ja tradycyjnie spytam się Ciebie , czemu postanowiłas kupic działke w tej okolicy? Co Ciebie skłoniło do tych okolic, a nie innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 To ja się piszę. Ale teraz wyjeżdżam na tydzień, później pewnie mogę. A jakie to spotkanie? Z dziećmi i rodzinami czy tylko wybrańcy? Co mnie skłoniło? Powiem tak: szukałam działki w bliskiej okolicy W-wy lub na obrzeżach, raczej po praskiej stronie Wisły. Najpierw były Łomianki, potem Stara Miłosna, Wawer, Marki, w Zabkach mieszkam, więc tu nie szukałam , aż wreszcie trafiliśmy na Białołękę. Od razu zakochalismy się w tej okolicy. Ładnie i przyszłościowo, całkiem blisko do Centrum, a jednak na uboczu. Najbardziej podobało mi się w okolicy Kobiałki, ale niestety nie mieliśmy szczęścia do tamtych rejonów. Działek nie znalazłam, oglądałam dwa domy w stanie surowym ale drogie. Bardzo ładną działkę prawie kupiliśmy niedaleko Małego Rycerza. Ktoś pisał że się tam buduje, ale juz nie pamiętam kto: między małego Rycerza a Brzezinami. Tamta działka była właśnie tam. Ale w końcu zrezygnowalismy. I niedawno, zupełnie przypadkiem znaleźliśmY!!!! To jest własnie to. 850 m, ładna okolica, media (do wody ok. 100 m niestety) i cena jako taka. Cóż jeszcze moge napisać? Chyba to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Na spotkaniu było trzech forumowiczów. Myslę, że jak przyjdziesz z mężem i dzieckiem też będzie OK. No, może dalekiej cioci nie przyprowdzaj.. No chyba, ze zna się na budowaniu i może coś podpowiedzieć lub wyjaśnić.. W każdym wypadku to tylko część spotkania była na temat budowy, reszta to była przyjacielska rozmowa na różne tematy... Ot po prostu miło mieć znajomych nie dość, ze z okolicy to jeszcze na podobnym etapie życiowym i z podobnymi problemami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts