marnia 18.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Prośba o polecenie kierownika budowy.Niezapracowanego, wizytującego budowę.Pani Teresa jest niestety bardzo zapracowana i z info na forum widzę, że nie da rady. Budowa- okolice Nieporętu.Pozdr..Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 18.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 już jakiś czas temu to pisałam, ale może ktoś potrzebuje: ja polecam naszych murarzy budują w okolicach Warszawy już kilka dobrych lat i z pan majster ma syna, który również jest murarzem i ma swoją ekipę, z tego co wiem, to syn ma chyba nawet wolny termin na jesieni, bo wcześniej umówiony inwestor się rozmyślił jak widać nie tylko wykonawcy nawalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Czy naprawdę nikt nie zna dobrego godnego polecenia kierownika budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 19.09.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam . Mam takie pytanko ile u Was biorą fachowcy za ocieplenie wełną elewacji ? twarda wełna, kołkowanie, klej ,siatka , struktura. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 witam wszystkich po dłuższej nieobecności, Mam wreszcie pozwolenie na budowę, co prawda z 1,5 miesięcznym opóźnieniem, ale jest. Może na ekipę (fundamenty) i hydraulika ktoś ma namiar. Pozdr.. wszystkich Mar.. Gratulacje !!!!! Proponuję ekipę Pna Mirka od Szefa Pana K, czyli panowie budujący u mnie :) Eugeniusz, poprosze o namiary na tych Panów. Pogadamy, zobaczymy Dzięki Mar.. Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tajemnicza nieznajoma ...dzieki za kontakt buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Eugeniusz dzieki za priv mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 20.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Szukam hurtowni z dużą ofertą płytek i cegieł klinkierowych,która ma dużą ekspozycję tych cegieł.Poratujcie namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 klinkierbud w Konstancinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 20.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Potwierdzam, klinkierbud w Konstancinie ma plac magazynowy tak duży że pewnie lotnisko możnaby tam urządzić, składowane sa tam cegły klink., których próżno by szukać na wystawkach w różnych małych składach, ma ekspozycję no i specjalizuje sie tylko w klinkierze...Kupowałem tam, polecam. Transport na Białołękę kosztował 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 20.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 20.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kibelek chętnie zabiorę jak komuś na budowie już przeszkadza. PILNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 21.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 już jakiś czas temu to pisałam, ale może ktoś potrzebuje: ja polecam naszych murarzy tel. 609 769 701 , budują w okolicach Warszawy już kilka dobrych lat i z pan majster ma syna, który również jest murarzem i ma swoją ekipę, z tego co wiem, to syn ma chyba nawet wolny termin na jesieni, bo wcześniej umówiony inwestor się rozmyślił jak widać nie tylko wykonawcy nawalają Z tego co wiem to już nie mają wolnych terminów bo dzwoniłam zaraz po twoim pierwszym ogłoszeniu. Chyba, że znowu ktoś odmówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 21.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 już jakiś czas temu to pisałam, ale może ktoś potrzebuje: ja polecam naszych murarzy tel. 609 769 701 , budują w okolicach Warszawy już kilka dobrych lat i z pan majster ma syna, który również jest murarzem i ma swoją ekipę, z tego co wiem, to syn ma chyba nawet wolny termin na jesieni, bo wcześniej umówiony inwestor się rozmyślił jak widać nie tylko wykonawcy nawalają Z tego co wiem to już nie mają wolnych terminów bo dzwoniłam zaraz po twoim pierwszym ogłoszeniu. Chyba, że znowu ktoś odmówił Niestety, we srode Syn mowil ze wezmie u nas robote a dzisiaj zmienil zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 21.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Uwaga Poszukuje doswiadczonej ekipy do wymiany dolnej czesci komina z cegly pelnej. Roboty bedzie pewnie na gora dwa tygodnie.Dom jest w stanie surowym zamknietym, czyli dach zrobiony i obrobka komina tez. A wadliwa cegla to 3 pierwsze palety, do stropu i z metr nad stropem. Cegla zostala zakupiona w Platformie Budowlanej i zamiast klasy 25 ma klase 7Czeka nas proces z Raab Karcher bo firma umywa rece, nie odbiera telefonow itp. Przez to wszystko mamy duze opoznienia.Moze wasza ekipa ma jakis przestoj technologiczny?Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Robił ktoś z Was kosztorys (np. w Excelu) - zestawienie materiałów dla stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.09.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Przez chwilę miałem basen http://images29.fotosik.pl/85/1964f7ea604dad8cm.jpg http://images13.fotosik.pl/100/f76fa0c0fd752372m.jpg Milusia wakcji http://images25.fotosik.pl/85/a350bef7afe7b554m.jpg POLECAM SZAMBO Z RADOMIA 504 154 591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scigant5 21.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn. sosnowych lub dębwych to mogę dać namiar. Drzwi sosnowe bejca, lakier, ościeżnice na wymiar i listwy w cenie do 800zł. Do ewentualnego obejrzenia i zaopiniowania w paru domkach na Dzikiej Kaczki. Proszę o namiary :),no i chętnie się umówię Dziękuję za namiary Mozna namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZET 22.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam,czy ktoś ma namiary na geologa w okolicach białołęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 scigant5 poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts