troj 15.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 WitamPoszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem.Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam Poszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem. Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 16.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam szanownych forumowiczow:-)), Od kilku tygodni czytam z zainteresowaniem wasze posty i postanowilem sie przylaczyc do grupy. Mam dzialke przy ul. Echa Lesne jestem na etapie decyzji o WZ czekam juz niestety ponad 7 miesiecy:-( "Podobno" sa problemy z dostepem do drogi publicznej w poniedzialek ide do burmistrza. Mam nadzieje ze to cos pomoze:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 16.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A ja przy okazji kominka mam prośbe: może macie jakieś namiary na drewno do kominka, bo niestety firma, która miała się kompleksowo zająć podłaczeniem gazu dała ciała i czeka nas grzanie w kominku jeszcze przed długi czas Polecam pana z Osrtódzkiej 139, firma Selma. Duży wybór jest również na Płochocińskiej 35, firma Hosta. Sporo aukcji jest również na: Allegro Osobiście brałem już dwa razy od tego pana. Teraz będę właśnie zamawiał ścinki w workach na rozpałkę. Idealna sprawa. Broncio, wielkie dzięki. Znów nasze kochane Allegro, nie pomyślałam. O Ostródzkiej słyszałam, ale my nie mamy czasu na jeżdzenie, a domek mieszkamy na Tarchominie. Zamówienie na Allegro mi bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatuszek75 17.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 17.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić A wkręcaj się wkręcaj , jak budujesz coś i jak byś nie budowała zawsze miło w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 18.10.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam, Czy ktos sie moze wybiera na spotkanie??? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36264&w=70588763 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 18.10.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić Kwiatuszek75 chyba jestesmy sasiadami moja dzialka to ta gdzie stoi (wlasciwie powstaje) dom z bk + wolnostojacy garaz 2 dzialka od ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 18.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam wszystkich.Rzadko pisuję na tym forum ( więcej w grupie projekty i architektura ) ale ponieważ jestem pod wrażeniem firmy , która produkuje i zamontowała u mnie wczoraj szambo - muszę napisać. Zacznijmy od tego ,że za zbiornik 5m3 zapłaciłem 2150 zł w tym pokrywa najazdowa ,kominek , właz żelbetowy , montaż i transport ( częściowy) z Radomia oraz 3 certyfikaty zgodności z normami. Zdecydowałem się na zbiornik 5m3 ,gdyż ufam p. Kaznowskiemu , a pan ten obiecuje ,że do 2010 cała Białołęka będzie skanalizowana.Przez 3 lata wytrzymam na tym zbiorniku. Dlaczego chcę pochwalić tę firmę. Bo po raz pierwszy spotkałem firmę tak życzliwą dla klienta. Proszę oto szczegóły. Już po zamontowaniu rozciągnąłem sznur między 2 stałe punkty w ziemi i stwierdziłem ,że komin jest o kilka cm za wysoki . nie ma sprawy , zaraz go skrócimy , i po kilku minutach i użyciu szlifierki kątowej , kominek został równo obcięty po obwodzie . Przy zbijaniu tego nadmiaru , drobny kawałek betonu wpadł do środka. Zanim się obejrzałem pracownik ( jeszcze cały biały od cementowego pyłu ) był już w środku i odłamek wyrzucił. W załączeniu podaję link do firmy. Pomysł aby ich pochwalić narodził się w mojej głowie dzisiaj. Z tej okazji nie dostałem wczoraj żadnego upustu. Pozdrawiam.http://www.allegro.pl/item254763630_szambo_betonowe_szamba_gnojowniki_producent.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 18.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Zdecydowałem się na zbiornik 5m3 ,gdyż ufam p. Kaznowskiemu , a pan ten obiecuje ,że do 2010 cała Białołęka będzie skanalizowana.Przez 3 lata wytrzymam na tym zbiorniku. Hahaha, niezłe, naprawdę niezłe, na zaufaniu do tego Pana i jego kliki niejeden się przejechał. Zobacz co on zrobił dla Białołęki - inwestycje STOP. Główne osiągnięcia - bazar na Marywilskiej i spalarnia z gigant oczyszczalnią. Ten człowiek to podnóżek i pachołek bufetowej i dla kariery politycznej w centrali poświęcił rozwój całej dzielnicy, która go wybrała. Mam nadzieję, że ludzie już więcej tego błędu nie popełnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 18.10.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kwiatuszku, czy to ta budowa u wylotu nazsej Calineczki? Jeżeli tak, to witamy Sąsiadkę! Właśnie się zastanawialiśmy co tak budowa stanęła - płyta leży i co? Skoro macie płytę to pewnie był problem z torfem - dużo musieliście wykopać? Swan Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 18.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 do rafała9- moim zdaniem nie ma żadnego sensu robić z tego forum ringu dla starć przedwyborczych . Jeżeli dobrze pamiętam to pan Kaznowski jest z PO , stąd pewnie taka Twoja niechęć. Ja również najlepiej wspominam rządy pana Smoczyńskiego z Gospodarności. Ale i tutaj pewnie komuś zaraz narażę się. Zatem po co zaczynać ?.A akurat na sprawę spalarni w Czajce ten człowiek nie miał żadnego wpływu , decyzja była już podjęta przed jego kadencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 18.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kwiatuszku, czy to ta budowa u wylotu nazsej Calineczki? Jeżeli tak, to witamy Sąsiadkę! Właśnie się zastanawialiśmy co tak budowa stanęła - płyta leży i co? Skoro macie płytę to pewnie był problem z torfem - dużo musieliście wykopać? Swan Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić Swan w ktorym miejscu masz dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatuszek75 19.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kwiatuszku, czy to ta budowa u wylotu nazsej Calineczki? Jeżeli tak, to witamy Sąsiadkę! Właśnie się zastanawialiśmy co tak budowa stanęła - płyta leży i co? Skoro macie płytę to pewnie był problem z torfem - dużo musieliście wykopać? Swan Dokładnie tak:-))))torfu wybralismy na jakieś 2,5 do 3 metra czyli super ,potem mielismy "mały" problem z wykonawcą,ale teraz wszytsko jest na dobrej drodze i czekamy na przyjazd naszego domku wykonawca stwierdził,że jest on niestandartowy-rzeczywiscie,według indywidualnego projektu a nie szablonu z fabryki i dlatego się dłużej "robi".W każdym razie mamy zamiar od stycznia ruszyć z kopyta,bo czekamy na kolejnego małego lokatora i musimy sie koniecznie wprowadzic przd majem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatuszek75 19.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Nie kojarzę Twojego domku,ale wydaje mi sie,ze to jeden z tych za naszą działką jak pojadę na działeczke to sobie poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phypnosis 19.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś mógłby mi poradzić gdzie można kupić tanio strop teriva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam wybory wyborami ... i pójść trzeba ale ... a ja poszukuję namiar na studniarza, będe wdzięczny za info. pzdr Spaniel Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 20.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 2. Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD Nasiłowski Firma specjalizuje się w realizacji robót budowlanych w zakresie zewnętrznych sieci gazowych, wodociągowych, kanalizacyjnych, instalacji wewnętrznych sanitarnych i gazowych oraz robót brukarskich w pełnym zakresie. 3. Projekty instalacji wykonuje dla firmy STD Nasiłowski p. Maciej Chrestowski 602 720 088 Pozdrawiam Kris Potrzebuję wykonawcę instalacji zewn. i wewn. gazu. Jaki jest tel do STD Nasiołowski? Czy to jest na pewno Maciej Chrestowski a nie Chrustowski? Znałam kiedyś Maćka Chrustowskiego studiował gazownictwo i był z Nowego Dworu Maz. To może być On? Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 2. Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD Nasiłowski Firma specjalizuje się w realizacji robót budowlanych w zakresie zewnętrznych sieci gazowych, wodociągowych, kanalizacyjnych, instalacji wewnętrznych sanitarnych i gazowych oraz robót brukarskich w pełnym zakresie. 3. Projekty instalacji wykonuje dla firmy STD Nasiłowski p. Maciej Chrestowski 602 720 088 Pozdrawiam Kris Potrzebuję wykonawcę instalacji zewn. i wewn. gazu. Jaki jest tel do STD Nasiołowski? Czy to jest na pewno Maciej Chrestowski a nie Chrustowski? Znałam kiedyś Maćka Chrustowskiego studiował gazownictwo i był z Nowego Dworu Maz. To może być On? Pozdrawiam Asia Jest to Maciej Chrustowski, współpracuje z firmą Nasiłowski http://www.stdnasilowski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jeżeli jest ktoś zainteresowany piaskiem zasypowym, lub na wyrównanie terenu za rozsądną cenę służę namiarem. Wożą wywrotkami 4 osiowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts