Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Jane!

znaczy - znowu cześć - bo znamy się już ze skrzynki :wink:

Dzielna jesteś że chciałaś wszystko czytać :D

No i (zwracam uwagę Jacek) Jane wzmacnia Frakcję Wschodnią naszego Forum........czyli umownie Okolice Rondelka :wink:

No, nareszcie! Czuję się tam mocno osamotniony. Wciąż tylko Sprawna (czytaj: Dzikiej Kaczki czy innego drobiu) i Sprawna ....

A my? Niech nas ktoś przytuli.... też....

A propos dzikich kaczek to jak zaszedłem w wielkanoc na działkę to rzuciły się nam mnie jakieś mało latajace stworzenia :o

jak już się Otrząsnąłem to stwierdziłem że chyba bażanty.....

i chyba one się bardziej przestraszyły :lol:

i to właśnie Urok Białołęki - mam nadzieję że szybko nie przeminie :wink:

Umowne - oznacza że jak się inaczej umówimy to może być np Okolice KANAŁKU

ale Rondelek chyba lepiej brzmi... choć w kanałku są kaczki!

Sąsiadka widziała też bobry - chyba jej nie wierzę - ale pokazaywała pień ze śladami Zębów :o

ja mam do Rondelka wlocie ptaka jakieś 2 km.......a na piechotę i samochodem może i ze 2,2 :wink:

Cześć Jane!

znaczy - znowu cześć - bo znamy się już ze skrzynki :wink:

Dzielna jesteś że chciałaś wszystko czytać :D

No i (zwracam uwagę Jacek) Jane wzmacnia Frakcję Wschodnią naszego Forum........czyli umownie Okolice Rondelka :wink:

No, nareszcie! Czuję się tam mocno osamotniony. Wciąż tylko Sprawna (czytaj: Dzikiej Kaczki czy innego drobiu) i Sprawna ....

A my? Niech nas ktoś przytuli.... też....

Czemu twierdzisz, że tylko Sprawna i Sprawna??? :o

Przecież utworzylismy (a dokładnie Rafal9) oddzielny wątek, aby nie zdomnować tego sprawami przyszłej ul. Dzikiej Kaczki... Myślę, że jesteś nie sprawiedliwy... :(

PS

To jak z tym urzędem gmniny 2.maja ? Czynny, czy tylko dyżurni będą? Ktoś wie?

Czemu twierdzisz, że tylko Sprawna i Sprawna???

Przecież utworzylismy (a dokładnie Rafal9) oddzielny wątek, aby nie zdomnować tego sprawami przyszłej ul. Dzikiej Kaczki... Myślę, że jesteś nie sprawiedliwy...

kze strasznie poważnie podchodzisz do sprawy .... ja tak dla zagajenia a Ty od razu z (nie)sprawiedliwością - no, prawie jak na rozprawie się poczułem ... 8) 8)

:wink:

Przecież każdy by chciał mieć taki Klub Ulicy Sprawnej .... a nie każdy może .... :cry: