Willie 28.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Cześć Jane! znaczy - znowu cześć - bo znamy się już ze skrzynki Dzielna jesteś że chciałaś wszystko czytać No i (zwracam uwagę Jacek) Jane wzmacnia Frakcję Wschodnią naszego Forum........czyli umownie Okolice Rondelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Cześć Jane! znaczy - znowu cześć - bo znamy się już ze skrzynki Dzielna jesteś że chciałaś wszystko czytać No i (zwracam uwagę Jacek) Jane wzmacnia Frakcję Wschodnią naszego Forum........czyli umownie Okolice Rondelka No, nareszcie! Czuję się tam mocno osamotniony. Wciąż tylko Sprawna (czytaj: Dzikiej Kaczki czy innego drobiu) i Sprawna .... A my? Niech nas ktoś przytuli.... też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A propos dzikich kaczek to jak zaszedłem w wielkanoc na działkę to rzuciły się nam mnie jakieś mało latajace stworzenia jak już się Otrząsnąłem to stwierdziłem że chyba bażanty..... i chyba one się bardziej przestraszyły i to właśnie Urok Białołęki - mam nadzieję że szybko nie przeminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Umowne okolice Rondelka? Czy mogę prosić o wyjaśnienie? I ja mam tam mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Umowne okolice Rondelka? Czy mogę prosić o wyjaśnienie? I ja mam tam mieszkać? Rondelkiem nazywamy (umownie) Rondo Trasa Toruńska/Łabiszyńska .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Umowne - oznacza że jak się inaczej umówimy to może być np Okolice KANAŁKU ale Rondelek chyba lepiej brzmi... choć w kanałku są kaczki! Sąsiadka widziała też bobry - chyba jej nie wierzę - ale pokazaywała pień ze śladami Zębów ja mam do Rondelka wlocie ptaka jakieś 2 km.......a na piechotę i samochodem może i ze 2,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Po namyśle zmieniam zdanie na piechotę Przełajem przez Kanałek to może być marne 1,5 km....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mnie i tak nie przebijesz - może ze 250 m ..... Te Zęby to ta sąsiadka chiała Ci pokazać, czy już pokazała .... bo wiesz - trzeba zawse myslec o intencjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 E chyba nie....... jeśli Wiesz Co Mam na Myśli w końcu byłem z Pierworodnym ale z drugiej strony? ale .....nie.no... zęby były NIELUDZKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Cześć Jane! znaczy - znowu cześć - bo znamy się już ze skrzynki Dzielna jesteś że chciałaś wszystko czytać No i (zwracam uwagę Jacek) Jane wzmacnia Frakcję Wschodnią naszego Forum........czyli umownie Okolice Rondelka No, nareszcie! Czuję się tam mocno osamotniony. Wciąż tylko Sprawna (czytaj: Dzikiej Kaczki czy innego drobiu) i Sprawna .... A my? Niech nas ktoś przytuli.... też.... Czemu twierdzisz, że tylko Sprawna i Sprawna??? Przecież utworzylismy (a dokładnie Rafal9) oddzielny wątek, aby nie zdomnować tego sprawami przyszłej ul. Dzikiej Kaczki... Myślę, że jesteś nie sprawiedliwy... PS To jak z tym urzędem gmniny 2.maja ? Czynny, czy tylko dyżurni będą? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 E chyba nie....... jeśli Wiesz Co Mam na Myśli w końcu byłem z Pierworodnym ale z drugiej strony? ale .....nie.no... zęby były NIELUDZKIE Coś chyba nie w temacie jestem... Co jest Nieludzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Nieludzkie były te zęby co ich ślady pokazała mi sąsiadka.......zastanawiałem się przez moment naprowadzony przez Jacka....co takiego Miała na Myśli takie dziwne skojarzenia...... za dużo Pijanowskiego w dzieciństwie już nie będę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Widzę, że nasza grupa dziś była bardzo aktywna i w dodatku dołaczył do nas nowy forumowicz.. Widzę, że wszystko się rozwija... Oby nasze budowy też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 I w tym obiecującym Nastroju oddalmy się w kierunku Pieleszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czemu twierdzisz, że tylko Sprawna i Sprawna??? Przecież utworzylismy (a dokładnie Rafal9) oddzielny wątek, aby nie zdomnować tego sprawami przyszłej ul. Dzikiej Kaczki... Myślę, że jesteś nie sprawiedliwy... kze strasznie poważnie podchodzisz do sprawy .... ja tak dla zagajenia a Ty od razu z (nie)sprawiedliwością - no, prawie jak na rozprawie się poczułem ... Przecież każdy by chciał mieć taki Klub Ulicy Sprawnej .... a nie każdy może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jacek, tak w zasadzie dziś w naszym watku dominuje Klub Okragłego Rondla wierz mi że kze nie jest Prokuratorem - wiem bo pilismy razem piwo - tylko wziął zbyt poważnie nasze Zagajenia (pieleszenia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 czuję się jak na forum motoryzacyjnym serio nie ma tu żadnej kobiety? Do trzeciej strony przecież były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 ale my przecież ani słóweczka o samochodach (w zasadzie to się nie znam na autach ) Kobiety - gdzie jesteście? była gg kiedyś - wtedy trzeba było powiedzieć że ŻADNYCH KOBIET nie widać....i od razu się odezwała Jane - przecież Ty jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ale na forum motoryzacyjnym też pewnie baby nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Nie no .... NIECH ŻYJE (I ROZKWITA) BIAŁOŁĘKA ... CAŁA ... JEJ WSZYSTKIE ULICE I (nieistniejące jeszcze) SKWERY .... jane wesprzyj mnie .... pisałaś, że tu najpiękniej na świecie .... i może masz rację .... To oby do piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts