lambda 19.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ulica Przyszłość wiem gdzie jest Póki nie zrobią nam asfaltu na tym odcinku Słonecznej to w klapkach na kawę nie podejdę Chyba, że w gumowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 hi hi tak to prawda. Przejechałem autem tamtędy i trochę mnie wytrzęsło, ale najgorzej po deszczcu, bo nie wiadomo gdzie jakiś większy dół jest. Ale cóz okolicę trzeba czasami zwiedzić, więc czasami zwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 19.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam, skoro nie znalazł się nikt kto ma na zbyciu stemple czy możecie mi poradzić gdzie je można kupić od ręki gdyż potrzebne są mi na już a w okolicznych hurtowniach nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 19.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ... czy możecie mi poradzić gdzie je można kupić od ręki gdyż potrzebne są mi na już a w okolicznych hurtowniach nie posiadają Zadzwoń na Głębocką 68 to skład drewna 675-38-55 może bedą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 19.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ... czy możecie mi poradzić gdzie je można kupić od ręki gdyż potrzebne są mi na już a w okolicznych hurtowniach nie posiadają Zadzwoń na Głębocką 68 to skład drewna 675-38-55 może bedą mieli. dziękuję serdecznie za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 19.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 za jakiś tydzień będę miała deski po szalowaniu do sprzedania. Ktoś jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam, skoro nie znalazł się nikt kto ma na zbyciu stemple czy możecie mi poradzić gdzie je można kupić od ręki gdyż potrzebne są mi na już a w okolicznych hurtowniach nie posiadają Zobacz na modlińskiej156A przed gminą po prawej stronie jest stawex-stal 614 43 01 lub 502 280 793 (generalnie zajmują się stalą ale :)) tam też mieli stemple. przynajmnie blisko no i można się dogadać z dowozem w ramach ceny :). Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 20.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witam, dzisiaj tam dzwoniłam przy okazji zamawiania stali i owszem mają stemple ale tylko 5 m więc muszę szukać dalej witam, skoro nie znalazł się nikt kto ma na zbyciu stemple czy możecie mi poradzić gdzie je można kupić od ręki gdyż potrzebne są mi na już a w okolicznych hurtowniach nie posiadają Zobacz na modlińskiej156A przed gminą po prawej stronie jest stawex-stal 614 43 01 lub 502 280 793 (generalnie zajmują się stalą ale :)) tam też mieli stemple. przynajmnie blisko no i można się dogadać z dowozem w ramach ceny :). Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 20.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 POLSKA - BELGIA 2 : O http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/2.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/2.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/19.gif widzę, że masz w sobie niezmierzone pokłady optymizmu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 20.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 POLSKA - BELGIA 2 : O http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/2.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/2.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/sport/19.gif widzę, że masz w sobie niezmierzone pokłady optymizmu .... musze mieć bo buduję dom w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 20.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Uwaga !!! DOSKONAŁY CIESLA Z KILKUDZIESIECIO - LETNIM DOŚWIADCZENIEM MA TERAZ WOLNY TERMIN I CHETNIE WYKONA WIĘŹBĘ DACHOWĄWARSZAWA - BIAŁOŁĘKA I OKOLICE, MARKI, NIEPORET, KĄTY, LEGIONOWO, CHOTOMÓW I INNE PEWNIE TEŻKONTAKT 504 009 293SERDECZNIE POLECAM U MNIE I U INNYCH FORUMOWICZÓW WYKONAŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTYCO MOŻNA ZOBACZYĆ W DZIENNIKU LUB NA ZYWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fileiro 21.11.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Całkiem niedawno dokupowałem stemple w Zakpolu 772 41 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 22.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc. sytuacja została opanowana - stemple są już na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spaniel 23.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witam Jeśli ktoś z forumowiczy może polecić swoich dekarzy (do dachówki ceramicznej) będę wdzięczny za namiar. Ja z głównym wykonawcą umówiłem się na to że on też zrobi więźbę ale do pokrycia potrzebuję już kogoś innego. Z góry dziekuję Spaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 24.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam,mam do sprzedania na szybko słupki ogrodzeniowe okrągłe 12 szt. (po pomalowaniu nadają się do użycia - sami z nich zrobiliśmy ogrodzenie) oraz siatkę ogrodzeniową kilka(naście) metrów - siatka raczej nadaje się na ogrodzenie tymczasowe. Cena symboliczna, odbiór od zaraz, Białołęka, okolice Zdziarskiej/Białołęckiej. Poniżej zdjęcie (nie widać na nim całej siatki i wszystkich słupków). http://www.goplast.com.pl/bs/slupki.jpg Kontakt - 609419274. Pozdrawiam,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 26.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jakby ktoś na zimę stemple potrzebował to mam około 450 sztuk na sprzedaż: krótkie, długie i najdłuższe - chude, grube, do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.11.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Czy ktoś chce się pochwalić namiarami na atrakcyjne cenowo i sprawdzone źródło drewna kominkowego oraz brykietu? Będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 26.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam , a ja poszukuję dobrego fachowca do zrobienia podłóg z desek plus schody oczywiście. Zależało by mi na osobie raczej doświadczonej , która robi wolno ale dokładnie.Jeżeli ktoś może polecić mi swojego stolarza , proszę o wiadomość na PW. Praca w przyszłym roku , ale chciałbym już teraz nawiązać kontakt.Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jakby ktoś na zimę stemple potrzebował to mam około 450 sztuk na sprzedaż: krótkie, długie i najdłuższe - chude, grube, do wyboru do koloru A po ile te stemple?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 27.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Odpowiedziałam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts