Eugeniusz_ 27.11.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wracam do tematu a może niedzielne spotkanko np 2 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wracam do tematu a może niedzielne spotkanko np 2 grudnia Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Czy ktoś chce się pochwalić namiarami na atrakcyjne cenowo i sprawdzone źródło drewna kominkowego oraz brykietu? Będę zobowiązany. Parę postów wcześniej była dyskusja na temat brykietu wraz z namiarami. A jak grzebniesz jeszcze wcześniej to pisałem również o drewnie do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wracam do tematu a może niedzielne spotkanko np 2 grudnia Pasuje ja też jeżeli koło południa bo na 16 mam spotkanie z Mikołajem mojego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Czy ktoś chce się pochwalić namiarami na atrakcyjne cenowo i sprawdzone źródło drewna kominkowego oraz brykietu? Będę zobowiązany. Parę postów wcześniej była dyskusja na temat brykietu wraz z namiarami. A jak grzebniesz jeszcze wcześniej to pisałem również o drewnie do kominka. Ja brałam brykiet ostatnio z Legionowa, ul. Olszankowa 50, namiary znalazłam na forum, a firma jest też na Allegro. 12 zł za worek 25 kg. Ale jeszcze kominek nie podłączony, podobno mają przyjść jutro. W kozie spala się strasznie szybko, ale komin jest wielki i żadnej kontroli nad przepływem powietrza nie mam, póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carson 27.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam wszystkich jak by ktoś potrzebował namiary na niezłych ludzi od wykończeniówki to proszę o telefon 606494207 . Robią prawie wszystko od podbitki, ocieplenia poddaszy,ścianki działowe po glazurę terakotę i malowanie, a nawet w ich ekipie jest człowiek który robi meble na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 28.11.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czy ktoś z Was korzystał z usług Biura Handlowego firmy OKNOPLAST KRAKÓW, zlokalizowanego w Markach przy ul. Piłsudskiego 190? Czy ktoś z Was współpracował z Panem Jarosławem Wróblewskim? dajcie proszę znać - dostałem od nich bardzo ciekawą ofertę na okna i ciekaw jestem czy tylko jak taki wyjątkowy? no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 28.11.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam, Po 9 miesiacach oczekiwania i niezliczonych wizytach w "kochanej" gminie Bialoleka odebralem wczoraj WZ:-) Teraz mam nadzeieje ze juz pojdzie z gorki i na wiosne rozpoczne wymarzona inwestycje:-)))) Pozdrawiam serdecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Wracam do tematu a może niedzielne spotkanko np 2 grudnia Pasuje ja też jeżeli koło południa bo na 16 mam spotkanie z Mikołajem mojego dziecka Można tzw obiadkowe czyli około 13, potem szybko robi się ciemno, czyli nawet jak zaplanujemy objazdówke to będzie ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 28.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 szukam kogoś do ogrodzenia z 3 stron siatka i podmurówka a od frontu klinkier i sztachety lub pręty? może macie kogoś wartego polecenia? ps 2 grudnia mam impreżke rodzinną więc nici ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 28.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Poszukuję sprawdzonych malarzy z prawdziwego zdarzenia. Do pomalowania cały dom, do gładzi kilka newralgicznych ścian. Potrzebni są od zaraz. Niestety malarze, na których czekałem od pół roku wypięli się na mnie i mówią, że mogą wejść w lutym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 28.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Poszukuję sprawdzonych malarzy z prawdziwego zdarzenia. Do pomalowania cały dom, do gładzi kilka newralgicznych ścian. Potrzebni są od zaraz. Niestety malarze, na których czekałem od pół roku wypięli się na mnie i mówią, że mogą wejść w lutym . Sprawdzona ekipa od wykończeniówek wszelkiej maści: p.Mariusz - 509 398 333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 28.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam, Po 9 miesiacach oczekiwania i niezliczonych wizytach w "kochanej" gminie Bialoleka odebralem wczoraj WZ:-) Teraz mam nadzeieje ze juz pojdzie z gorki i na wiosne rozpoczne wymarzona inwestycje:-)))) Pozdrawiam serdecznie:-) gratulacje teraz tylko PNB i sie zacznie proponuje zacząć już zbierać inne dokumenty np media, mapa do celów projektowych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 28.11.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 szukam kogoś do ogrodzenia z 3 stron siatka i podmurówka a od frontu klinkier i sztachety lub pręty? może macie kogoś wartego polecenia? ps 2 grudnia mam impreżke rodzinną więc nici ze spotkania ogrodzenie robił pan Waldek z bratem 507 018 564. Super robota ale nie są najtańsi. Całe ogrodzenie 12 słupków plus śmietnik w dwa tygodnie z wykonaniem bardzo solidnego fundamentu. co do ceny trzeba indywidualnie negocjować. Dwa zlote za cegłę to minimum plus fundament. Gośc lubi troche pogadać ale robotę robi. Przesła i bramę zamówiłem u Wisniowskiego - postawiłem na ocynk który trzeba bedzie jeszcze pomalować na wiosnę, przesła malowane proszkowo są dużo droższe. Jakoś nie mam przekonania do spawanych ogrodzeń z profili zawsze wychodzi rdza, dodatkowo cenowo też jest podobnie. Co do sztachet z drewna, super się prezentują ale trzeba często malować a po kilku latach wymienić Ale oczywiście to tylko moja opinia Zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 29.11.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 gratulacje teraz tylko PNB i sie zacznie proponuje zacząć już zbierać inne dokumenty np media, mapa do celów projektowych itp. Witam, A czy moglobys mnie pokierowac gdzie co mam zalatwic bede bardzo wdzieczny za wszelkie info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 29.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam, Po 9 miesiacach oczekiwania i niezliczonych wizytach w "kochanej" gminie Bialoleka odebralem wczoraj WZ:-) Teraz mam nadzeieje ze juz pojdzie z gorki i na wiosne rozpoczne wymarzona inwestycje:-)))) Pozdrawiam serdecznie:-) Gratulacje! No to teraz.... Ale nie ma co podcinać skrzydeł. Pozwolenie na budowę to będzie chyba najłatwieszy okres przygotowań. A potem się zacznie . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 gratulacje teraz tylko PNB i sie zacznie proponuje zacząć już zbierać inne dokumenty np media, mapa do celów projektowych itp. Witam, A czy moglobys mnie pokierowac gdzie co mam zalatwic bede bardzo wdzieczny za wszelkie info. Pozdrawiam Tu to jest bardzo ładnie opisane : http://www.archon.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=54 O kłopotach pisz na bieząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 30.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Tu to jest bardzo ładnie opisane :http://www.archon.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=54 O kłopotach pisz na bieząco Wielkie dzieki:-)) A jeszcze mam prośbę o podanie adresikow dla naszej gminy gdzie co mam zalatwic, np. odrolnienie itd. Pozdrawiam i Wszystkiego najlepszego Wszystkim Andrzejom:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 30.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 (...) A jeszcze mam prośbę o podanie adresikow dla naszej gminy gdzie co mam zalatwic, np. odrolnienie itd. Polecam http://www.bialoleka.waw.pl/ i wizytę w WOM na parterze, okienka 17, 18 i 19 - Geodezja i Architektura - tam panie wiedzą wszystko - sporo druczków I obyś nie musiał chodzić na wyższe piętra... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Chwilę mnie nie było w grupie B-T, a tu widzę, że dyskusje na całego... Nie wiedziałem, że taka aktywna grupa dyskusyjna powstała... Niedługo RW przegonimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts