tornado17 16.12.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Wiecie może gdzie najlepiej nabyć tymczasowe drzwi wejściowe, takie na jedną zimę? Mogę Ci oddać za darmo drzwi wewnętrzne (takie jak są w mieszkaniach) w środku duża dziura po wybitej szybie. Dziurę zaklejasz folią lub zabijasz dyktą etc (płyta OSB jest droga, szkoda kasy). Futrynę tymczasową robisz ze starych desek. Drzwi mocujesz na zawiasach (trzeba sobie zrobić samemu) do futryny i zamykasz na klamkę. Proste. Sam mam takie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 16.12.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dzięki za porady odnośnie drzwi.Zabiegany jestem trochę i za zbicie drzwi i zorganizwoanie materiałów też bym musiał trochę za usługę zapłacić.Okazało się że drzwi musiałem zorganizować koniecznie w piątek przed południem (ekipa skarżyła się na przeciągi i nie chciałem żeby ich zupełnie wywiało). No i skończyło się na Casoramie - 300zł. Teraz żałuję że nie zapytałem się wcześniej...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 17.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do wykonania wylewek posadzkowych, położenia tynków wew mineralnych agregatem. Czy ktos mógłby mi kogoś polecić? Jednocześnie chciałabym zasięgnąć waszej opinii w spr. okien, zastanamiam się nad profilami Gealan i Schuco, czy ktoś może takie ma i mógłby się wypowiedzieć na ich temat lub polecić inne sprawdzone? Zależy mi na dolidnych i energooszczędnych oknach? Z góry dziękuję http://foto.onet.pl/gxo19,02os0oks0wj0,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 18.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich! W związku z nieuchronnie zbliżającym się czasem wykańczania naszego domku (łącznie ze sobą... ) proszę forumowiczów o sprawdzone namiary na wszelkiej maści wykończeniowców, a w szczególności: - glazurników, - parkieciarzy, - karton-gipsiarzy, - malarzy, - itp. Z góry dziękuję za wszelkie informacje w imieniu swoim, żony i dwumiesięcznego zarodka . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 19.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Na Białołęce zaginął Berneński Pies Pasterskizajrzyjcie tutaj http://forum.muratordom.pl/post2227733.htm#2227733może ktoś z was coś zauważył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 20.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich! W związku z nieuchronnie zbliżającym się czasem wykańczania naszego domku (łącznie ze sobą... ) proszę forumowiczów o sprawdzone namiary na wszelkiej maści wykończeniowców, a w szczególności: - glazurników, - parkieciarzy, - karton-gipsiarzy, - malarzy, - itp. Z góry dziękuję za wszelkie informacje w imieniu swoim, żony i dwumiesięcznego zarodka . Pozdrawiam, Solidna ekipa od wszelkich wykończeniówek, a nwet więcej: p. Mariusz 509 398 333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 21.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Czy moze ktoś z Was polecić fachowców od ocieplenia / zabudowy płytą GK oraz parkieciarza? Dziękuję z góry z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.12.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam, Życzę wszystkim Wesołych Świąt, ale mam też pytanie: Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://images24.fotosik.pl/130/d3fc005018a06efb.jpg Życzy Eugeniusz z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by szczęśliwe było życie! http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia..http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 25.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 i ja się dołączę do życzeń-WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 życzymy Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2008! http://images4.fotosik.pl/272/fd8a755777d2f7c7med.jpghttp://www.epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek8.jpghttp://www.wymiot88.ovh.org/fotki/fajerwerki5_fotolog.jpg pozdrawiamyKasiaR i DamianR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 27.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A ja dziękuję za życzenia i życzę śzczęsliwego Nowego Roku i szampańskiej Nocy Sylwestrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 27.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A ja dziękuję za życzenia i życzę śzczęsliwego Nowego Roku i szampańskiej Nocy Sylwestrowej o się z Żonką zdublowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 28.12.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Wszystkich - po raz pierwszy na tym forum Czy moglibyście polecić kierownika budowy, który poprowadziłby budowę na Białołęce? Pilnie potrzebuje kogoś, kto nie tylko podpisze dziennik ale przede wszystkim będzie mógł i miał chęć doradzić, podpowiedzieć... będę bardzo wdzięczny za pomoc bo terminy mnie gonią pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku! Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 30.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Znam, ale przyjeżdża spod Lublina więc raczej do większej ilości... Jeśli Cię jeszcze interesuje temat daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 30.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Jeżeli ktoś poszukuje tynkarzy tynku tradycyjnego to polecam Pan Janek robił u mie Solidna ekipa 0-667-329-349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 30.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 ... i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar Hej Paweł! Układałeś może już ten gres?? I czy masz te namiary na ten towarek?? Interesuje mnie jaśniutki gres polerowany 50x50 lub 60x60 cm. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 31.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 ... i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar Hej Paweł! Układałeś może już ten gres?? I czy masz te namiary na ten towarek?? Interesuje mnie jaśniutki gres polerowany 50x50 lub 60x60 cm. Pozdrawiam, Przyłączam sie do zyczeń dla wszystkich i równiez prosił bym o namiary na ten GRESS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts