mckwadrat 31.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 i ja bylbym zainteresowany takim gresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.12.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 bardzo prosze . http://www.grespol.pl/ warto podjechać i zobaczyć co mają bo strona nie zawsze się pokrywa z stane magazynowym. POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 31.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 bardzo prosze . http://www.grespol.pl/ warto podjechać i zobaczyć co mają bo strona nie zawsze się pokrywa z stane magazynowym. POZDRO..... Super dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, Najlepsze Życzenia Noworoczne dla Wszystkich Forumowiczów! A teraz już tematy budowlane , czy ktoś ćwiczył już temat kostki brukowej? Jaką warto wybrać na podjazdy, chodniczki? Ile kosztuje układanie takiej kostki wraz z podsypką i zagęszczaniem? Może ktoś ma godną polecnie ekipę lub firmę od tego typu zadań? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 02.01.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, Życzę wszystkim Wesołych Świąt, ale mam też pytanie: Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Ponawiam pytanie: Ile to kosztuje? Co z wyciętym drzewem? Itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 02.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ponawiam pytanie: Ile to kosztuje? Co z wyciętym drzewem? Itd. itp. Witam! Cena zależy od głównie od ilości i średnicy drzewa. A najważniejsze jest pozwolenie na wycinkę. Jeżeli takowe posiadasz to materiał jest Twój (w razie jakbyś go nie chciał napewno znajdą się jacyś uczynni forumowicze którzy chętnie by Cię z takiego problemu oswobodzili ;) ). Napisz jakie ilości to postaram się zapytać znajomego (ostatnio wyciął na mojej zawodowej budowie kilkaset drzew różnej wielkości ). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 02.01.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Rozglądam się nieśmiało za kierownikiem budowy, możecie mi kogoś polecić? A ile taka przyjemność mnie zakosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 03.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ponawiam pytanie: Ile to kosztuje? Co z wyciętym drzewem? Itd. itp. Witam! Cena zależy od głównie od ilości i średnicy drzewa. A najważniejsze jest pozwolenie na wycinkę. Jeżeli takowe posiadasz to materiał jest Twój (w razie jakbyś go nie chciał napewno znajdą się jacyś uczynni forumowicze którzy chętnie by Cię z takiego problemu oswobodzili ;) ). Napisz jakie ilości to postaram się zapytać znajomego (ostatnio wyciął na mojej zawodowej budowie kilkaset drzew różnej wielkości ). Pozdrawiam, 6 drzew jest małych - kilkadziesiąt cm w obwodzie jeden dąb jest jednak wiekowy i naprawdę duży - 215 cm w obwodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 03.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam , a jak udało Ci się uzyskać pozwolenie na wycięcie tego dębu , bo mnie Ochrona środowiska odmówiła. A samowolne wycięcie niestety bardzo kosztuje.A przy okazji ponawiam prośbę o namiar na dobrego fachowca od drewnianych schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 04.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Mój dąb "na szczęście" jest chory - coś go zżera od środka (skaza na pniu), ma kilka konarów uschniętych i mniej liści.Jakoś jednak rośnie i gdyby nie to, że od południa dokładnie na wprost przyszłego tarasu - zostawiłbym go.We wniosku napisałem, że z uwagi na zły stan drzewa boję się o bezpieczeństwo (poza wnioskiem dodałem, że w razie negatywnego rozpatrzenia ktoś będzie winien ew. strat jak dąb się przewróci ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czy ktoś ćwiczył już temat kostki brukowej? Jaką warto wybrać na podjazdy, chodniczki? Ile kosztuje układanie takiej kostki wraz z podsypką i zagęszczaniem? Może ktoś ma godną polecnie ekipę lub firmę od tego typu zadań? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi. Ja się przypomnę i wyciągnę nas na pierwszą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 09.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 czy ktoś ćwiczył już temat kostki brukowej? Jaką warto wybrać na podjazdy, chodniczki? Ile kosztuje układanie takiej kostki wraz z podsypką i zagęszczaniem? Może ktoś ma godną polecnie ekipę lub firmę od tego typu zadań? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi. Ja się przypomnę i wyciągnę nas na pierwszą stronę... bywa z tym różnie - zależy co cie interesuje czy tylko kupujesz towar i sam załatwiasz pana Miecia czy komplex z projektem, przywiezieniem materiału (nietylko kostka), ułożenie, położeniem instalacji elektryczne i wodne pod podjazdem. duży wpły na cenę ma materiał jaki wybierasz. my decydowaliśmy się na Semmelrock'a przy cenach kostki ok 110 pln na gotowo wychodzi ok 200 złotych za m2 ale tańsze kostki można kupić położone juz po 110 pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.01.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 bywa z tym różnie - zależy co cie interesuje czy tylko kupujesz towar i sam załatwiasz pana Miecia czy komplex z projektem, przywiezieniem materiału (nietylko kostka), ułożenie, położeniem instalacji elektryczne i wodne pod podjazdem. duży wpły na cenę ma materiał jaki wybierasz. my decydowaliśmy się na Semmelrock'a przy cenach kostki ok 110 pln na gotowo wychodzi ok 200 złotych za m2 ale tańsze kostki można kupić położone juz po 110 pln/m2 Dziękuję za info. A ile może teraz kosztowac robocizna "pana Miecia"? mam tej kostki tak pod 70m2, wiec trzeba szukac oszczędnosci A może ma ktoś do polecenia taką osobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 10.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 czy ktoś ćwiczył już temat kostki brukowej? Jaką warto wybrać na podjazdy, chodniczki? Ile kosztuje układanie takiej kostki wraz z podsypką i zagęszczaniem? Może ktoś ma godną polecnie ekipę lub firmę od tego typu zadań? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi. Ja się przypomnę i wyciągnę nas na pierwszą stronę... bywa z tym różnie - zależy co cie interesuje czy tylko kupujesz towar i sam załatwiasz pana Miecia czy komplex z projektem, przywiezieniem materiału (nietylko kostka), ułożenie, położeniem instalacji elektryczne i wodne pod podjazdem. duży wpły na cenę ma materiał jaki wybierasz. my decydowaliśmy się na Semmelrock'a przy cenach kostki ok 110 pln na gotowo wychodzi ok 200 złotych za m2 ale tańsze kostki można kupić położone juz po 110 pln/m2 Czy ja też mogę się usmiechnąć o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 10.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy ktoś ma sprawdzony namiar na hurtownie z parkietami, deskami i temu podobnymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Kris mam namiar na pana z siemiatycz którego ktoś polecał na forum. Czyli . 602 593 774 , niektórzy mówią że to zagłębie parkietu, nie sprawdzałem :). Mój stolarz, polecał mi jakiś zakład z płocka ale muszę poszukać. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 13.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam , a jak udało Ci się uzyskać pozwolenie na wycięcie tego dębu , bo mnie Ochrona środowiska odmówiła. A samowolne wycięcie niestety bardzo kosztuje. A przy okazji ponawiam prośbę o namiar na dobrego fachowca od drewnianych schodów. ja zamówiłam w Dormecie. Robili mi drzwi zewnętrzne i jestem zadowolona więc lecę po całości: drzwi wewnętrzne, schody, szafy, parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 13.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam.A gdzie kupujecie, kupowaliście ceramikę? tzn kibelki umywalki, wanny itp?Interesuje mnie przyzwoita jakość za niewysoką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 14.01.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ja zamówiłam w Dormecie. Robili mi drzwi zewnętrzne i jestem zadowolona więc lecę po całości: drzwi wewnętrzne, schody, szafy, parapety A ile zapłaciłaś za drzwi zewnętrzne i jaki wybrałaś model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 15.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 KUPIĘ barak dla ekipy budowlanej.Może też być przyczepa kempingowa lub wszystko inne co nadaje się do tymczasowego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts