jane 28.04.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 no dobra, zaraz spadammuszę wreszcie kupić działkę trzymajcie kciuki za negocjacje Aaaa, Willy, zobaczę gdzie to drzewo na środku pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ale na forum motoryzacyjnym też pewnie baby nie uświadczysz Na tym budowlanym forum Baby nieźle rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.04.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 TRZYMAM KCIUKI! i kup ją wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jacek, dobrze gadasz A jeśli chodzi o piwo: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2678164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.04.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jacek, dobrze gadasz A jeśli chodzi o piwo: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2678164.html - ach, ci Szwedzi - chyba im raczej puchnie niz rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 28.04.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 kze poniżej info jakie znalazłam na stronie urzędu "Uprzejmie informujemy, że zgodnie z Zarządzeniem Prezydenta m.st. Warszawy nr 2351/2005, dzień 2 maja 2005 jest dniem wolnym od pracy dla pracowników Urzędu miasta stołecznego Warszawy, z jednoczesnym odpracowaniem tego dnia w dniu 14 maja 2005 (sobota) w godz. 8.00-16.00. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 28.04.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jednak budowa wciąga... Trochę mnie nie było przy kompie i takie zmiany. jane witam w naszym gronie. Mam nadzieję że pozostaniesz między nami dłużej U mnie mury rosną. Dzisiaj zrobię porządek ze zdjęciami. I postaram się uzupełnić dziennik Jeśli chodzi o piwo to obstawiam 14,15. 7 maja mam szkołę. Robimy znowu w gronie forumowiczów czy ciągniemy tym razem ogony ? Może teraz będzie nas troche więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 28.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 tyle napisaliście !!!! złożyłem papierki na warunki przyłaczy, zobaczymy co (i kiedy) napiszą. Coś mi sąsiad zaczął opowiadać "że droga 5 m szerokości a muśi być 6 dla wodociągu", czy są takie przepisy? Dołaczam sie do '3 pancernych', proponuje 21 albo 22 maja, wcześniej mam zajęte weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jeśli z "ogonami" to ja (jeśli wolno) sugeruję jakiegoś grillka. Czy jest jakieś miejsce typu Lolek na Białołece?A może ktoś kto ma już działkę ogrodzoną skusi się na jej użyczenie (żeby nie było że w polu griluje taka banda)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 tyle napisaliście !!!! złożyłem papierki na warunki przyłaczy, zobaczymy co (i kiedy) napiszą. Coś mi sąsiad zaczął opowiadać "że droga 5 m szerokości a muśi być 6 dla wodociągu", czy są takie przepisy? Dołaczam sie do '3 pancernych', proponuje 21 albo 22 maja, wcześniej mam zajęte weekendy. Co do wodociągu to pewności nie mam ale na pewno droga musi mieć conajmniej 6.5 - 7 m szerokości aby zbudowali kanalizację. Wiem to z mojej ulicy, która ma od pewnego miejsca zwężenie (sąsiedzi nie zgadzają się za poszerzenie drogi ) i stąd nie ma na razie możliwości budowania kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 kze poniżej info jakie znalazłam na stronie urzędu "Uprzejmie informujemy, że zgodnie z Zarządzeniem Prezydenta m.st. Warszawy nr 2351/2005, dzień 2 maja 2005 jest dniem wolnym od pracy dla pracowników Urzędu miasta stołecznego Warszawy, z jednoczesnym odpracowaniem tego dnia w dniu 14 maja 2005 (sobota) w godz. 8.00-16.00. " Dzięki za info. Nie jestem prokuratorem. A przeciez analogiczna grupę do Sprawnej, każdy może założyć.. Widzę, że nasz wątek ozywił się... Bardzo się cieszę. Muszę przyznać, że nie miałem pomysłu na ożywienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Co do grilla to ponoć takie zabawy w Dzikim na Choszczówce są możliwe, więc można tam spróbować i wtedy Pełną Gębą i w Kompletach Rodzinnych konkurencyjne mniejsce ale nie na Białołęce to Klepisko nad zalewem 15 minut od Rondelka, jeżdzę tam ostatnio w weekendy i jest b miło - fajny pllac zabaw dla dzieci, dla duzych piwo+grill na dworzu lub regularna knajpa w środku........... co do daty to 21/5 bym obstawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 no dobra, zaraz spadam muszę wreszcie kupić działkę trzymajcie kciuki za negocjacje Aaaa, Willy, zobaczę gdzie to drzewo na środku pola No i jak poszło? Jesteś już Panią na Włościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Dogadaliśmy się co do ceny, zaklepaliśmy działkę, ale umowy jescze nie mamy, bo nie było jednej z właścicielek. Widziałam (chyba) to Twoje drzewo całkiem blisko Gdzieś czytałam (chyba w dzienniku), że zrezygnowałeś z oczyszczalni, bo wody wysoko. Mój mąż też się napala na oczyszczalnie, więc mu powiedziałam o tych wodach. A on na to, że przecież można nie zakopywać całości, nasypać ziemi i zrobić skalniaczek W pierwszej chwili wyśmiałam go, ale krąży mi to po głowie. Czy możliwe są takie rozwiązania? Brałeś pod uwagę taką opcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Brałem, ale 1) układ terenu - nie planuję na działce górek i skalniaków chóc brzmi to ciekawie, (musi mieć minimum 60-70 cm ponad ziemię) 2) alternatywne rozwiązania obojętne na poziom wód są sporo droższe 3) i to jest KEY POINT - kanalizacja nadciaga jest szansa na 2006 ..... (i to z naszego wątku się dowiedziałem ) w planach w wodociagach mają zapisane 2006-2009... jeszcze mam kilka miesięcy na ostateczną decyzję, ale jeśli kwestia kanalizacji bedzie się urealniać to odpuszczę pos na pewno czy ten sklepik to "U kasi"? I jak daleko jest Twoja działka od Ostródzkiej? Jakieś punkty charakterystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Info dla Ostródzkiej i okolic Załatwiając w Urzędzie Białołęckim papiery na "swoją" uliczną nitkę wodociągu, dowiedziałem się iż w roku przyszłym będzie budowana nitka kanalizacyjna w Ostródzkiej na odcinku od Wikinga do Juranda ze Spychowa, czyli okolice Ostródzkiej mają szansę na "cywilizację" api podawał pare dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Dogadaliśmy się co do ceny, zaklepaliśmy działkę, ale umowy jescze nie mamy, bo nie było jednej z właścicielek. jane czyli jesteś jedną nogą Białołęczanką - WITAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mówię Wam (co nie wiecie) Jane wybrała Fajowe Miejsce chadzam tam na spacery bo to 2 kroki odemnie w zasadzie jak na wsi.......a teraz na wiosnę to wogóle rewelacja - ptaszki, motylki, pączki, brzózki, niedaleko trochę sadów..... W zasadzie to i ja też tam mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Trzebaby jakąś mapkę stworzyć z naszymi lokalizacjami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 super pomysł ktoś wie jak? - może skan z mapy, ktos pozbiera adresy zaznaczy i siup na wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts