Eugeniusz_ 21.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 macie może namiary na inną koparke niż Pana Mariusza? bo on niestety nie może... Potrzebuję dołek na szambo Ja korzystałem z dwóch ofert, (oprócz Pana Mariusza) 602 300 704 - umawia się od pracy konkretny 661 115 510 - ma dwie koparki, jedna bardzo zwrotna więc wszędzie wjedzie bardzo dokładnie ale 120zł/godz Powodzenia :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Eugeniusz_ czym sugerowałeś sie przy wyborze drzwi oprócz wzoru?? Jutro będę rozmawial o drzwiach zewnętrznych firmy Massiv Holz http://www.massivholz.pl/ zobaczę co ciekawego powiedzą. Przede wszystkim wzór i abrzdo konkretna rozmowa, dzrwi z atestem, chociaż teraz nie wiem czy będę u nich robił zależy jak mi wyceni inny wykonawca) , ale wzór pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 21.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ja zamówiłam w Dormecie. Robili mi drzwi zewnętrzne i jestem zadowolona więc lecę po całości: drzwi wewnętrzne, schody, szafy, parapety A ile zapłaciłaś za drzwi zewnętrzne i jaki wybrałaś model? przepraszam, że dopiero teraz ale byłam na urlopie. d14 5500 zł realizacja 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Eugeniusz, dzięki, ale czy orientujesz się, czy któryś z tych panów jeździ (oprócz koparki) takim białym samochodem na rejestracji z Białołęki? kiedys do mnie przyjechał taki właśnie pan, bo pan Mariusz nie mógł, białym samochodem a operator koparką. Okazało się, ze koparkowego trzeba "nawigować" bo nie wiedział co robić troszkę się pokłóciliśmy, więc wolałabym teraz na niego nie trafić a pogubiłam numery telefonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Kasia, nie wiem czym jeżdzą, ten pierwszy ktoś polecił i miał wolny termin, przyjechał koparką, młody (??) może i nie :) człowiek, drugi jest z Tarchomina i sam jest sobie panem i władcą , starszy pan, rozlicza się dokładnie wg czasu, robi dokładnie i tak jak się chce, czasami kombinował coś tam wyrównać kopareczką, bo mniej paliwa :):, ale robił tak jak ja chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 22.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 23.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 macie może namiary na inną koparke niż Pana Mariusza? bo on niestety nie może... Potrzebuję dołek na szambo to ile wcześniej trzeba się umawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Różnie bywa czasami mają czas z dnia na dzień a czasami miesiac, oni raczej tak kilka dni przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 23.01.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 wiesz, koparkowi czasem maja jakieś większe roboty np na drugim końcu Warszawy, nie opłąca mu sie koparką telepac na godzine roboty do kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 25.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam COOOO poprawki ????? kogo wy mi tutaj polecacie???? Gościu mówi że wszystko super pieknie i pożądna firma, że referencja ma takie a wy co ????? spokojnie rozmawiamy - dzisiaj odwiedzę większość z was żeby zobaczyć robotę i zobaczymy jak panowie z ceną zaszaleją - b jak mi żucili ceny po krótkim ołówku to on chyba miał za 2 metry - ale podobno mamy się dogadać... więcej info niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 26.01.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam COOOO poprawki ????? kogo wy mi tutaj polecacie???? Gościu mówi że wszystko super pieknie i pożądna firma, że referencja ma takie a wy co ????? spokojnie rozmawiamy - dzisiaj odwiedzę większość z was żeby zobaczyć robotę i zobaczymy jak panowie z ceną zaszaleją - b jak mi żucili ceny po krótkim ołówku to on chyba miał za 2 metry - ale podobno mamy się dogadać... więcej info niebawem Poprawki znaczy ostatni szlif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam Twoja była najpierw a teraz jest nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam Twoja była najpierw a teraz jest nasza Naza wasza, ważna że robota idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam Twoja była najpierw a teraz jest nasza Naza wasza, ważna że robota idzie do przodu mielismy juz z Waszą/Naszą ekipą spotkanie czekamy na konkretna oferte bo cięzko sie konkretnych cen od nich dowiedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. P.S. Kris Miło nam było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.01.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 mielismy juz z Waszą/Naszą ekipą spotkanie czekamy na konkretna oferte bo cięzko sie konkretnych cen od nich dowiedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. P.S. Kris Miło nam było Was poznać hm, nie wiem czy już mając markę i kolejnych investorów nie próbują na tym skorzystać, czyli wyssać ile się da. . Przynajmniej ja nie lubię takich rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 31.01.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 O, kurcze! Chyba po kilku latach przyglądania się innym zaczynamy budować! Właśnie rozliczyłam się z geodetą za tyczenie I podpisałam umowę na stan zerrro! Uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 O, kurcze! Chyba po kilku latach przyglądania się innym zaczynamy budować! Właśnie rozliczyłam się z geodetą za tyczenie I podpisałam umowę na stan zerrro! Uff! Gratulacje i Powodzenia http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smilles/luck.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 mielismy juz z Waszą/Naszą ekipą spotkanie czekamy na konkretna oferte bo cięzko sie konkretnych cen od nich dowiedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. P.S. Kris Miło nam było Was poznać hm, nie wiem czy już mając markę i kolejnych investorów nie próbują na tym skorzystać, czyli wyssać ile się da. . Przynajmniej ja nie lubię takich rozmów. konkrety juz są - mozna tak powiedzieć. Niestety dla nas problemem jest to,że niemożemy zobaczyć skończonych prac wykonanych przez ta ekipę, wszyscy mają jeszcze niedończone prace i brak jeszcze efektu końcowego. Trzymam kciuki aby u Was szybko i ładnie powykańczali zabudowy G-K A może komus z Was Ekipa polecana przez Krisa juz robiła zabudowy G-K i jest juz wszystko gotowe , i można podziwiac efekty końcowe?? Eugeniusz a Ty masz/znasz jakąs ekipe od G-K? jesteś zadowolony? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts