Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

macie może namiary na inną koparke niż Pana Mariusza? bo on niestety nie może...

Potrzebuję dołek na szambo ;-)

Ja korzystałem z dwóch ofert, (oprócz Pana Mariusza)

602 300 704 - umawia się od pracy konkretny

661 115 510 - ma dwie koparki, jedna bardzo zwrotna więc wszędzie wjedzie bardzo dokładnie ale 120zł/godz

Powodzenia :):))

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eugeniusz_ czym sugerowałeś sie przy wyborze drzwi oprócz wzoru??

Jutro będę rozmawial o drzwiach zewnętrznych firmy Massiv Holz http://www.massivholz.pl/ zobaczę co ciekawego powiedzą.

Przede wszystkim wzór i abrzdo konkretna rozmowa, dzrwi z atestem, chociaż teraz nie wiem czy będę u nich robił zależy jak mi wyceni inny wykonawca) :-? :-? , ale wzór pozostaje. :wink:

Eugeniusz, dzięki, ale czy orientujesz się, czy któryś z tych panów jeździ (oprócz koparki) takim białym samochodem na rejestracji z Białołęki? kiedys do mnie przyjechał taki właśnie pan, bo pan Mariusz nie mógł, białym samochodem a operator koparką. Okazało się, ze koparkowego trzeba "nawigować" bo nie wiedział co robić :-( troszkę się pokłóciliśmy, więc wolałabym teraz na niego nie trafić a pogubiłam numery telefonów...

Kasia, nie wiem czym jeżdzą, ten pierwszy ktoś polecił i miał wolny termin, przyjechał koparką, młody (??) może i nie :):) człowiek, drugi jest z Tarchomina i sam jest sobie panem i władcą :wink: , starszy pan, rozlicza się dokładnie wg czasu, robi dokładnie i tak jak się chce, czasami kombinował coś tam wyrównać kopareczką, bo mniej paliwa :-? :-? :):):, ale robił tak jak ja chciałem.

Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia?

Ekipa to jest moja :D i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam :D :D :D

COOOO :o poprawki ????? :o

kogo wy mi tutaj polecacie????

Gościu mówi że wszystko super pieknie i pożądna firma, że referencja ma takie a wy co ????? 8)

spokojnie 8) 8) 8)

rozmawiamy - dzisiaj odwiedzę większość z was żeby zobaczyć robotę i zobaczymy jak panowie z ceną zaszaleją - b jak mi żucili ceny po krótkim ołówku to on chyba miał za 2 metry - ale podobno mamy się dogadać...

więcej info niebawem

Ekipa to jest moja :D i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam :D :D :D

COOOO :o poprawki ????? :o

kogo wy mi tutaj polecacie????

Gościu mówi że wszystko super pieknie i pożądna firma, że referencja ma takie a wy co ????? 8)

spokojnie 8) 8) 8)

rozmawiamy - dzisiaj odwiedzę większość z was żeby zobaczyć robotę i zobaczymy jak panowie z ceną zaszaleją - b jak mi żucili ceny po krótkim ołówku to on chyba miał za 2 metry - ale podobno mamy się dogadać...

więcej info niebawem

Poprawki znaczy ostatni szlif :D :D

Twoja była najpierw a teraz jest nasza :D

Naza wasza, ważna że robota idzie do przodu :D

mielismy juz z Waszą/Naszą :lol: ekipą spotkanie czekamy na konkretna oferte bo cięzko sie konkretnych cen od nich dowiedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :wink:

P.S. Kris Miło nam było Was poznać

mielismy juz z Waszą/Naszą :lol: ekipą spotkanie czekamy na konkretna oferte bo cięzko sie konkretnych cen od nich dowiedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :wink:

hm, nie wiem czy już mając markę i kolejnych investorów nie próbują na tym skorzystać, czyli wyssać ile się da. :-? :-? :-? . Przynajmniej ja nie lubię takich rozmów. :-? :-? :lol:

hm, nie wiem czy już mając markę i kolejnych investorów nie próbują na tym skorzystać, czyli wyssać ile się da. :-? :-? :-? . Przynajmniej ja nie lubię takich rozmów. :-? :-? :lol:

konkrety juz są - mozna tak powiedzieć. Niestety dla nas problemem jest to,że niemożemy zobaczyć skończonych prac wykonanych przez ta ekipę, wszyscy mają jeszcze niedończone prace i brak jeszcze efektu końcowego. Trzymam kciuki aby u Was szybko i ładnie powykańczali zabudowy G-K :D :wink:

A może komus z Was Ekipa polecana przez Krisa juz robiła zabudowy G-K i jest juz wszystko gotowe , i można podziwiac efekty końcowe??

Eugeniusz a Ty masz/znasz jakąs ekipe od G-K? jesteś zadowolony?

pozdrawiam