Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak jak pisała Kasia rozmowy trwają... ekipa Krisa/Grzywczyków jak narazie w rzucaniu kwot za całość się sprawdzają - reszta trudno ocenić, chętnie poznał bym ich zakończone prace - ale zobaczymy bo może jeśli uda nam się ustalić konkrety i szczgóły i przekonać się do siebie to może z tego być owocna współpraca (generalnie wiele się niepozmieniało w rozmowach z ekipami - dalej inwestor musi się wszystkiego nauczyć i myślać za fachowców bo oni mają bardzo dobrą pamięć ale tylko do kwot a do zakresu to już niekoniecznie)

co do "Marki" jeszcze się niewypowiadam

niemniej dziękuję forumowiczą za pokazanie prac różnych majstrów, nie tylko tej konkretnej wspominanej tu ekipy.

Petronek - super dome - dzięki za miłe spotkanie 8)

Kris - sporo jeszcze przed Wami - oby bezproblemowo i sprawnie.

pozdrawiam

Witam serdecznie, Jestem po raz pierwszy na forum i musze przyznac, ze czytajac wypowiedzi budowa zaczyna mnie troche przerazac.

Czy Wy jako doswiadczeni juz budujacy nie macie do polecenia ekipy do stanu surowego? Mamy dzialke na Choszczowce i chcemy budowac etapami. Pocztakowo chcielismy wziac firme do wszystkiego ale ich oferty byly absolutnie abstrakcyjne.

Z gory bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Pozdarwiam,

Tak jak pisała Kasia rozmowy trwają... ekipa Krisa/Grzywczyków jak narazie w rzucaniu kwot za całość się sprawdzają - reszta trudno ocenić, chętnie poznał bym ich zakończone prace - ale zobaczymy bo może jeśli uda nam się ustalić konkrety i szczgóły i przekonać się do siebie to może z tego być owocna współpraca (generalnie wiele się niepozmieniało w rozmowach z ekipami - dalej inwestor musi się wszystkiego nauczyć i myślać za fachowców bo oni mają bardzo dobrą pamięć ale tylko do kwot a do zakresu to już niekoniecznie)

co do "Marki" jeszcze się niewypowiadam

niemniej dziękuję forumowiczą za pokazanie prac różnych majstrów, nie tylko tej konkretnej wspominanej tu ekipy.

Petronek - super dome - dzięki za miłe spotkanie 8)

Kris - sporo jeszcze przed Wami - oby bezproblemowo i sprawnie.

pozdrawiam

Jeszce trochę i bedzie sporo widac, prace nabrały tempa

Witam serdecznie, Jestem po raz pierwszy na forum i musze przyznac, ze czytajac wypowiedzi budowa zaczyna mnie troche przerazac.

Czy Wy jako doswiadczeni juz budujacy nie macie do polecenia ekipy do stanu surowego? Mamy dzialke na Choszczowce i chcemy budowac etapami. Pocztakowo chcielismy wziac firme do wszystkiego ale ich oferty byly absolutnie abstrakcyjne.

Z gory bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Pozdarwiam,

Moja ekipa tez się sprawdziła na kilku budowach

tel do majstra

Jan Gencel 504009293

Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231

Doskonała firma z bardzo dobrym towarem. (PARKIETY. DESKI PODŁOGOWE, PODLOGI WARSTWOWE, CHEMIA DO PARKIETÓW, LISTWY I WIELE INNYCH – DREWNO Z CAŁEGO SWIATA )

Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafią doradzić i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania.

Drzewo na parkiety jest naprawdę wysortowane w danej klasie produktu co często nie jest praktykowane do końca w innych firmach (gdzieś przecież trzeba przyciąć parę groszy).

Posiadają sprawdzone namiary na parkieciarzy.

Kupuje tam parkiety, :D :D :D

Przed podjęciem decyzji co do Waszych podłóg porozmawiajcie z Panem Andrzejem Kwapisiewiczem z

DLH Poland

03-120 Warszawa

ul. Modlińska 231

695 350 040

tel. 22 / 811 11 60

fax 22 / 614 47 01

pn-pt 8 - 17

sob 9 - 14

Na hasło Murator zniżka, można tez powołać się na Krzysztofa z Białołęki

POLECAM

http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg

Witam,

1. Poszukuje namiarów na sprawdzone firmy oferujące parapety wewnętrzne, z konglomeratu lub kamienia w dobrej cenie ;).

2. Kto ma do polecenia sprawdzonych malarzy? Ile teraz kosztuje m2 malowania ścian i sufitów?

3. A może ktoś odkopał namiar na pana "Henia", któr potrafi ułożyć kostkę brukową?

4. Szukam także osoby, która przeszła przez tzw "pozwolenie na użytkowanie" w PINB, chętnie pokoresponduję na priv lub mailem :oops:

Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231

Kupuje tam parkiety, :D :D :D

POLECAM

http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg

A jakie? Tj. z jakiego drewna? I co z grzaniem podłogowym przy takim drewnie?

Drzewo mają różne, jakie tylko sobie wymyślisz.

U mnie jest tak: tam gdzie drzewo, nie ma podłogówki, ale tak jak napisałem warto wpaść do DLH i pogadac na ten temat.

Witam,

1. Poszukuje namiarów na sprawdzone firmy oferujące parapety wewnętrzne, z konglomeratu lub kamienia w dobrej cenie ;).

2. Kto ma do polecenia sprawdzonych malarzy? Ile teraz kosztuje m2 malowania ścian i sufitów?

3. A może ktoś odkopał namiar na pana "Henia", któr potrafi ułożyć kostkę brukową?

4. Szukam także osoby, która przeszła przez tzw "pozwolenie na użytkowanie" w PINB, chętnie pokoresponduję na priv lub mailem :oops:

Jezeli chodzi o kamień to polecam http://www.prodmar.pl/

Witam wszystkich!

Od niedawna zaczęłam zaglądać na Forum. Mam dopiero rozpoczętą budowę - fundamenty.

Chcę dokonać kilku zmian w projekcie i szukam architekta.

Czy ktoś mógłby mi polecić...dobrego i niedrogiego?

Czas goni, wiosna tuż tuż i zaraz rozpoczynam kolejny etap budowy.

Pozdrawiam i z góry dziękuję

Ania

Oj dawno nie zabierałem głosu :):):), informacja dla wykańczajacych dom i się wykańczających - w Legionowie jest "pseudosklep" jest to co prawda bardzo nieokazałe ale można kupić glazure, tarakote i gres poniżej 50% wartości. Sprzedają tzw resztki po kilka /kilkanaście metrów w cenie naprawde nizkiej, mają także sporo dekorów które można kupić za 25-30% wartości, z kolekcji będących normalnie w sprzedaży. Wiec tanio można wykończyć garaż, kotłownie, itp

Adres ul Kościuszki 10 (bazaGS) :wink: :-?