Kasia_de 07.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 pewnie na mnie ktoś nakrzyczy za to pytanie "bardzo budowlane" ale trudno... wiem, że wielu z Was mieszka na Tarchminie, Nowodworach i okolicy. Szukamy Klubu Przedszkolaka lub przedszkola do którego mogłabym "oddawać" Małego Boba Budowniczego na 2-3 dni w tygodniu Jesli ktoś coś wie to błagam o pomoc bo opiekunka nas opuściła w trybie nagłym a ja musze do pracy chodzić żeby na budowę zarobić (czyli problem jak najbardziej budowlany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Poszukaj czegos doraznie na http://www.niania.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_fornal 07.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam Wszystkich Serdecznie , Chciałbym dołaczyc do grupy, obecnie jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowe - Białołęka, okolice ulicy Echa Leśne. Mam kilka tematów "na tapecie"; 1. Szukam używanego garażu-blaszaka 2. Poszukuje poleconej ekipy budowlanej - stan surowy 3. Odkupie siatkę ogrodzeniową, w celu tymczasowego ogrodzenia placu budowy Będę wdzieczny za informacje Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 hohoho chyba wiosna idzie bo się ruch nam zrobił że niewiemPozdrawiam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie tylko ruch ale jak widać przygotownia, ale zwyczajem starym kto moze to pomoże :). niestety nie mam jak narazie dobrych wieści dla poszukujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 08.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam Wszystkich Serdecznie , Chciałbym dołaczyc do grupy, obecnie jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowe - Białołęka, okolice ulicy Echa Leśne. Mam kilka tematów "na tapecie"; 1. Szukam używanego garażu-blaszaka 2. Poszukuje poleconej ekipy budowlanej - stan surowy 3. Odkupie siatkę ogrodzeniową, w celu tymczasowego ogrodzenia placu budowy Będę wdzieczny za informacje Pozdrawiam, Grzegorz Witam, będę miała do odsprzedania blaszak na początku marca, jeśli Cię to satysfakcjonuje to szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 08.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Przypominam,że nadal mam do sprzedania STEMPLE różne długości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 08.02.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe:http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZET 09.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 witam, poszukuje namiary na jakiegos kamieniarza ( front piaskowiec ) z okolicy bialoleki/marki. Z gory dzieki za namiary.Pozdr.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 09.02.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe: http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg nio nio jak ładnie, aż zazdrość ściska kiedy się do tego dojdzie :). Gratuluje postępu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 09.02.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe: http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg UOOOUUUU! JAKIE PIĘKNE!!!! Proste w formie, bez łuczków i ozdóbek, dwuskrzydłowe, szklone! Po prostu...ech, słów brak! Szukam własnie takich od kwartału! Czy mogę poprosić o namiar? Ja znalazłam takie ale w Krakowie - moze Wasze były bliżej? POzdrawiam serdecznie, gratuluję i bardzo bardzo liczę na odpowiedź! Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu77 10.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na:- dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce,- firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych,- firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne.Będę wdzięczny za informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 10.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 UWAGA! SPRZEDAM WĘŁNĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA!Po ociepleniu poddasza pozostało mi 11 rolek wełny ISOVER, którą chętnie odsprzedam w atrakcyjnej cenie.Jest to wełna o grubości 15 cm Uni-Mata. W jednej rolce jest 6,9 m2 wełny. http://www.isover.pl/_files/Product/unimata.jpg Sprzedam po 140 zł za roklę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 10.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe: http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg UOOOUUUU! JAKIE PIĘKNE!!!! Proste w formie, bez łuczków i ozdóbek, dwuskrzydłowe, szklone! Po prostu...ech, słów brak! Szukam własnie takich od kwartału! Czy mogę poprosić o namiar? Ja znalazłam takie ale w Krakowie - moze Wasze były bliżej? POzdrawiam serdecznie, gratuluję i bardzo bardzo liczę na odpowiedź! Sylwia Dzięki. Drzwi są jednoskrzydłowe. Ta przeszklona część do stałe doświetle. Może też być doświetle ruchome. Drzwi są z meranti. Dla nas ważne było aby pasowały jak najbardziej do okien pcv ciemny orzech-i udało się bo z kilku metrów trudno poznać, że to jest inny materiał. W tej samej cenie mogą być z sosny. Jeszcze ładniejsze są takie drzwi z sześcioma małymi szybkami-ale nam by nie pasowały do drzwi wewnętrznych. Generalnie na chwilę obecną te drzwi najbardziej nas cieszą ze wszystkich wykończonych rzeczy. Wykonawca Drewax-slkep w Wesołej, zakład chyba w siedlcach. Niestety telefonu nie mam. Jest gdzieś w papierach. Kontakt wyglądał tak: pojechaliśmy do sklepu(firma z polecenia), zobaczyliśmy model, umówiliśmy się na pomiar na następny dzień. przy pomiarze zaliczka, dogadanie szczegółów, za trzy tygodnie montaż-wszystkie nietpowe prośby spełnione, wszystko pasowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na: - dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce, - firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych, - firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne. Będę wdzięczny za informacje na priv. • polecam elektryka, bardzo dobrze wykonał u mnie dość trudną instalację po bardzo przystępnej cenie wykonuje też instalacje odkurzacza centralnego i klimatyzacji Piotr Modzelewski 602 835 207 - BALICKI BOGUSŁAW Alarmy, internet, telewizja, kino domowe 509262371 POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 11.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na: - dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce, - firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych, - firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne. Będę wdzięczny za informacje na priv. Poszukaj ZBYCH'a z tego forum. On zna się na alarmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe: http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 12.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam, 1. Poszukuje namiarów na sprawdzone firmy oferujące parapety wewnętrzne, z konglomeratu lub kamienia w dobrej cenie . 2. Kto ma do polecenia sprawdzonych malarzy? Ile teraz kosztuje m2 malowania ścian i sufitów? 3. A może ktoś odkopał namiar na pana "Henia", któr potrafi ułożyć kostkę brukową? 4. Szukam także osoby, która przeszła przez tzw "pozwolenie na użytkowanie" w PINB, chętnie pokoresponduję na priv lub mailem Znajomy polecał hurtownię kamienia przy Marywilskiej 44. Kupował tam blaty do kuchni i parapety z granitu - ponoć mają bardzo dobre ceny. My jeszcze nie korzystaliśmy, ale namiar podaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Znajomy polecał hurtownię kamienia przy Marywilskiej 44. Kupował tam blaty do kuchni i parapety z granitu - ponoć mają bardzo dobre ceny. My jeszcze nie korzystaliśmy, ale namiar podaję Dzięki. Ten namiar znam To firma BRIAL http://www.brial.pl Materiał chyba mają w dobrej cenie ale drogo za montaż i do tego jeszcze impregnacja.. ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 jeśli kamień/marmur/konglomerat/ i inne to tylko w http://www.prodmar.pl no i trzeba molestować panią że z polecenia od Pawła a może da lepszy rabat pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts