Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

pewnie na mnie ktoś nakrzyczy za to pytanie "bardzo budowlane" ;-) ale trudno...

wiem, że wielu z Was mieszka na Tarchminie, Nowodworach i okolicy.

Szukamy Klubu Przedszkolaka lub przedszkola do którego mogłabym "oddawać" Małego Boba Budowniczego na 2-3 dni w tygodniu :-)

Jesli ktoś coś wie to błagam o pomoc bo opiekunka nas opuściła w trybie nagłym a ja musze do pracy chodzić :-) żeby na budowę zarobić (czyli problem jak najbardziej budowlany :lol: )

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich Serdecznie :wink: ,

Chciałbym dołaczyc do grupy, obecnie jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowe - Białołęka, okolice ulicy Echa Leśne.

Mam kilka tematów "na tapecie";

1. Szukam używanego garażu-blaszaka

2. Poszukuje poleconej ekipy budowlanej - stan surowy

3. Odkupie siatkę ogrodzeniową, w celu tymczasowego ogrodzenia placu budowy

Będę wdzieczny za informacje

Pozdrawiam,

Grzegorz

Witam Wszystkich Serdecznie :wink: ,

Chciałbym dołaczyc do grupy, obecnie jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowe - Białołęka, okolice ulicy Echa Leśne.

Mam kilka tematów "na tapecie";

1. Szukam używanego garażu-blaszaka

2. Poszukuje poleconej ekipy budowlanej - stan surowy

3. Odkupie siatkę ogrodzeniową, w celu tymczasowego ogrodzenia placu budowy

Będę wdzieczny za informacje

Pozdrawiam,

Grzegorz

Witam,

będę miała do odsprzedania blaszak na początku marca, jeśli Cię to satysfakcjonuje to szczegóły na priv.

Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe:

http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg

UOOOUUUU! JAKIE PIĘKNE!!!! Proste w formie, bez łuczków i ozdóbek, dwuskrzydłowe, szklone! Po prostu...ech, słów brak! Szukam własnie takich od kwartału!

Czy mogę poprosić o namiar? Ja znalazłam takie ale w Krakowie - moze Wasze były bliżej?

POzdrawiam serdecznie, gratuluję i bardzo bardzo liczę na odpowiedź!

Sylwia

UWAGA! SPRZEDAM WĘŁNĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA!

Po ociepleniu poddasza pozostało mi 11 rolek wełny ISOVER, którą chętnie odsprzedam w atrakcyjnej cenie.

Jest to wełna o grubości 15 cm Uni-Mata. W jednej rolce jest 6,9 m2 wełny.

http://www.isover.pl/_files/Product/unimata.jpg

Sprzedam po 140 zł za roklę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV.

Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe:

http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg

UOOOUUUU! JAKIE PIĘKNE!!!! Proste w formie, bez łuczków i ozdóbek, dwuskrzydłowe, szklone! Po prostu...ech, słów brak! Szukam własnie takich od kwartału!

Czy mogę poprosić o namiar? Ja znalazłam takie ale w Krakowie - moze Wasze były bliżej?

POzdrawiam serdecznie, gratuluję i bardzo bardzo liczę na odpowiedź!

Sylwia

Dzięki.

Drzwi są jednoskrzydłowe. Ta przeszklona część do stałe doświetle. Może też być doświetle ruchome. Drzwi są z meranti. Dla nas ważne było aby pasowały jak najbardziej do okien pcv ciemny orzech-i udało się bo z kilku metrów trudno poznać, że to jest inny materiał. W tej samej cenie mogą być z sosny.

Jeszcze ładniejsze są takie drzwi z sześcioma małymi szybkami-ale nam by nie pasowały do drzwi wewnętrznych.

Generalnie na chwilę obecną te drzwi najbardziej nas cieszą ze wszystkich wykończonych rzeczy.

Wykonawca Drewax-slkep w Wesołej, zakład chyba w siedlcach. Niestety telefonu nie mam. Jest gdzieś w papierach.

Kontakt wyglądał tak: pojechaliśmy do sklepu(firma z polecenia), zobaczyliśmy model, umówiliśmy się na pomiar na następny dzień. przy pomiarze zaliczka, dogadanie szczegółów, za trzy tygodnie montaż-wszystkie nietpowe prośby spełnione, wszystko pasowało .

Witam

Szukam pilnie namiarów na:

- dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce,

- firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych,

- firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne.

Będę wdzięczny za informacje na priv.

• polecam elektryka, bardzo dobrze wykonał u mnie dość trudną instalację po bardzo przystępnej cenie

wykonuje też instalacje odkurzacza centralnego i klimatyzacji

Piotr Modzelewski 602 835 207

- BALICKI BOGUSŁAW Alarmy, internet, telewizja, kino domowe 509262371 POLECAM

Witam

Szukam pilnie namiarów na:

- dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce,

- firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych,

- firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne.

Będę wdzięczny za informacje na priv.

Poszukaj ZBYCH'a z tego forum. On zna się na alarmach.

Witam,

1. Poszukuje namiarów na sprawdzone firmy oferujące parapety wewnętrzne, z konglomeratu lub kamienia w dobrej cenie ;).

2. Kto ma do polecenia sprawdzonych malarzy? Ile teraz kosztuje m2 malowania ścian i sufitów?

3. A może ktoś odkopał namiar na pana "Henia", któr potrafi ułożyć kostkę brukową?

4. Szukam także osoby, która przeszła przez tzw "pozwolenie na użytkowanie" w PINB, chętnie pokoresponduję na priv lub mailem :oops:

Znajomy polecał hurtownię kamienia przy Marywilskiej 44. Kupował tam blaty do kuchni i parapety z granitu - ponoć mają bardzo dobre ceny. My jeszcze nie korzystaliśmy, ale namiar podaję

Znajomy polecał hurtownię kamienia przy Marywilskiej 44. Kupował tam blaty do kuchni i parapety z granitu - ponoć mają bardzo dobre ceny. My jeszcze nie korzystaliśmy, ale namiar podaję

Dzięki. Ten namiar znam ;) To firma BRIAL http://www.brial.pl Materiał chyba mają w dobrej cenie ale drogo za montaż i do tego jeszcze impregnacja.. ale kto wie...