Zygul 13.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 jeśli kamień/marmur/konglomerat/ i inne to tylko w http://www.prodmar.pl no i trzeba molestować panią że z polecenia od Pawła a może da lepszy rabat pozdro.... PRODMAR wycenia tylko materiał, bo robocizna to już tak mniej więcej Muszę przeanalizować wycenę, bo jest nie jasna Dzieki za namiar. Teraz już wiem, że po pomiarach wycena nabiera kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatuszek75 15.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na: - dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce, - firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych, - firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne. Będę wdzięczny za informacje na priv. My korzystamy z firmy Comech Sp. z o.o..Robia nam wszystko od a do z łacznie z inteligentnym domem.Zaczynaja za tydzien, więc na razie nie wypowiem sie o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 15.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pochwalę się. Dom nasz zyskał nowe drzwi wejściowe: http://img211.imageshack.us/img211/8987/obraz002vx7.th.jpg UOOOUUUU! JAKIE PIĘKNE!!!! Proste w formie, bez łuczków i ozdóbek, dwuskrzydłowe, szklone! Po prostu...ech, słów brak! Szukam własnie takich od kwartału! Czy mogę poprosić o namiar? Ja znalazłam takie ale w Krakowie - moze Wasze były bliżej? POzdrawiam serdecznie, gratuluję i bardzo bardzo liczę na odpowiedź! Sylwia Dzięki. Drzwi są jednoskrzydłowe. Ta przeszklona część do stałe doświetle. Może też być doświetle ruchome. Drzwi są z meranti. Dla nas ważne było aby pasowały jak najbardziej do okien pcv ciemny orzech-i udało się bo z kilku metrów trudno poznać, że to jest inny materiał. W tej samej cenie mogą być z sosny. Jeszcze ładniejsze są takie drzwi z sześcioma małymi szybkami-ale nam by nie pasowały do drzwi wewnętrznych. Generalnie na chwilę obecną te drzwi najbardziej nas cieszą ze wszystkich wykończonych rzeczy. Wykonawca Drewax-slkep w Wesołej, zakład chyba w siedlcach. Niestety telefonu nie mam. Jest gdzieś w papierach. Kontakt wyglądał tak: pojechaliśmy do sklepu(firma z polecenia), zobaczyliśmy model, umówiliśmy się na pomiar na następny dzień. przy pomiarze zaliczka, dogadanie szczegółów, za trzy tygodnie montaż-wszystkie nietpowe prośby spełnione, wszystko pasowało . Fantastyczne drzwi!. Dokładnie takie same chcemy mieć . Dzięki za namiary - jakbyś odgrzebał telefon to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 15.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pytanko do budujących (szczególnie do niezawodngo _Eugeniusza) Do wniosku o PnB brakuje mi tylko umowy na odbiór śmieci i ścieków. Kogo polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ...Do wniosku o PnB brakuje mi tylko umowy na odbiór śmieci i ścieków. Kogo polecacie? Pozdrawiam Do PnB potrzebują umowy na odbiór śmieci i ścieków?? Budujemy w tym samym miejscu i ode mnie nic takiego nie chcieli. Czyżby się coś pozmieniało?? stasiek_ps czy to nie Tobie ostatnio podsyłałem mailem zeskanowane warunki STOENU?? pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A ja powracam z pytaniami: *. Kto ma do polecenia sprawdzonych malarzy? Ile teraz kosztuje m2 malowania ścian i sufitów? *. Szukam także osoby, która przeszła przez tzw "pozwolenie na użytkowanie" w PINB albo odebrała już dom, chętnie pokoresponduję na priv lub mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 16.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ...Do wniosku o PnB brakuje mi tylko umowy na odbiór śmieci i ścieków. Kogo polecacie? Pozdrawiam Do PnB potrzebują umowy na odbiór śmieci i ścieków?? Budujemy w tym samym miejscu i ode mnie nic takiego nie chcieli. Czyżby się coś pozmieniało?? stasiek_ps czy to nie Tobie ostatnio podsyłałem mailem zeskanowane warunki STOENU?? pozdraiwam Mój architekt twierdzi, że umowa jest potrzebna. Ale on jest z Pruszkowa to może tam są takie zwyczaje. Tak to mnie wysyłałeś warunku STOENU . Wielkie dzięki. W maju, czerwcu ruszam do walki więc pewnie będziemy mieli okazję widywać się na placu boju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 17.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sprzedam: 1) silikaty z Jedlankia) wysokość 22 cm, długość 25 cm, szerokość 24 cm, pióro i wpustmam 5 palet, 64 sztuki na palecie + trochę luzemkupowałem po 4,80 netto/sztuka w zeszłym roku, sprzedam za 3,30 zł za sztukę Paleta gratisb) wysokość 22 cm, długość 25 cm, szerokość 12 cm, gładkiemam 3 palety, 128 szt. na palecie + trochę luzemkupowałęm po 2,80 zł netto/sztuka w zeszłym roku, sprzedam za 1,90 zł za sztukę. Paleta gratis. 2) łaty i kontrłaty, trochę mi sporo zostało. Cena do uzgodnienia. Mój tel. kom: 607-925-060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 17.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Kris gratuluję ustalenia daty przeprowadzki.Nasza data planowana w zeszłym roku jest już niestety nierealna.Ale od nowego roku szkolnego będziemy już po tej stronie Wisły! UWAGAJuż kiedyś podnosiłam temat edukacji naszych pociech.A teraz:Ponieważ od marca ruszają nabory do przedszkoli, mam pytanie. Czy ktoś zna jakieś opinie o przedszkolach publicznych na Targówku na ul. Suwalskiej 15 i 26?lub zna jakieś forum na ten temat? PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 18.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 b. dawno mnie tu nie było pozdrawiam wszystkich i : pilnie szukam informacji na temat : czy na naprawę dachu po spaleniu potrzene jest PnB w piątek spłonął dach domu mojego sąsiada (dom dwa lata po odbiorze) w urzędzie powidziano mu że musi przejść całą procedurę uzyskania PnB, (może dostać najwcześniej za ... kilka tygodni) wcześniejsza odbudowa traktowana będzie jako samowolka, może to jest zgodne z prawem ale czy z rozsądkiem? proszę o każde info w temacie api Powrót do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 18.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 b. dawno mnie tu nie było pozdrawiam wszystkich i : pilnie szukam informacji na temat : czy na naprawę dachu po spaleniu potrzene jest PnB w piątek spłonął dach domu mojego sąsiada (dom dwa lata po odbiorze) w urzędzie powidziano mu że musi przejść całą procedurę uzyskania PnB, (może dostać najwcześniej za ... kilka tygodni) wcześniejsza odbudowa traktowana będzie jako samowolka, może to jest zgodne z prawem ale czy z rozsądkiem? proszę o każde info w temacie api Powrót do góry Hmmm..... A co sąsiad taki praworządny? Ja na jego miejscu odbudowałbym dach i koniec. Nie wierzę żeby się ktoś tym zaniteresował, musiałby jakiś sąsiad donieść. Chyba że sąsiad przy okazji odbudowy chce zmienić dach - podnieść poddasze itp. to wtedy inna sprawa. No i może jeśli chodzi o ubezpieczenie to może remont dachu musi być przeprowadzony formalnie. Pozdrawiam PS. A co spowodowało pożar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 19.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie wiem w jaki sposób "doszło to" do urzędu,mają składać ponownie projekt i przejść całą procedurę,nic w urzędzie nie wspominali o przyspieszeniu załatwiania; koszmar...nie wiem od czego się zapaliło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chip_ 20.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich w moim zyciu takze przyszedl moment, w ktorym zdecydowalem sie na budowe domu. w tej chwili (stan surowy otwarty) elektrycy koncza swoja prace. i tu zwracam sie do Was z wielka prosba o polecenie ekipy tynkarskiej. wiem ze ciezko dzisiaj znalezc dobrych pracownikow, ale patrzac na Wasze doswiadczenie na pewno kogos znacie:) z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 W związku z tym, że w końcu ekipy od wody i od gazu wykonały pracę na działce, mam pytanko o namiary na kostkę, jeżeli ktoś u siebie robił i ma godną polecenia firmę gdzie można kupić i od razu położyć, jakie to są mniej więcej koszta??? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 20.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich w moim zyciu takze przyszedl moment, w ktorym zdecydowalem sie na budowe domu. w tej chwili (stan surowy otwarty) elektrycy koncza swoja prace. i tu zwracam sie do Was z wielka prosba o polecenie ekipy tynkarskiej. wiem ze ciezko dzisiaj znalezc dobrych pracownikow, ale patrzac na Wasze doswiadczenie na pewno kogos znacie:) z gory dziekuje za informacje Prześlę Ci na priv telefon. Tynkarze to jedyni robotnicy, z których jestem zadowolona. Robili mi tynki cementowo-wapienne z piaskiem kwarcowym. Są po prostu super (tynki mam na myśli), żadnej gładzi już nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JESO 21.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam,Szukam ekipy do wykończenia domu (łazienka, parapety, podłogi, drzwi schody, malowanie itp) czy ktoś może polecić swoją? Dom w Markach, robota od mniej więcej początku kwietnia, może trochę później. PozdrawiamJESO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 21.02.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam wszystkich w moim zyciu takze przyszedl moment, w ktorym zdecydowalem sie na budowe domu. w tej chwili (stan surowy otwarty) elektrycy koncza swoja prace. i tu zwracam sie do Was z wielka prosba o polecenie ekipy tynkarskiej. wiem ze ciezko dzisiaj znalezc dobrych pracownikow, ale patrzac na Wasze doswiadczenie na pewno kogos znacie:) z gory dziekuje za informacje Prześlę Ci na priv telefon. Tynkarze to jedyni robotnicy, z których jestem zadowolona. Robili mi tynki cementowo-wapienne z piaskiem kwarcowym. Są po prostu super (tynki mam na myśli), żadnej gładzi już nie trzeba. Ja też poproszę namiary na priv Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 21.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Heja Po roku przerwy znowu zaczynamy budować i szukamy przyczepki albo jakiego blaszaka dla pana, który chwilowo będzie nam pilnował budowy. Może ktoś z was ma coś takiego do odsprzedania? AsiaIAdam ja też chętnie poprosze o namiary na tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 21.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam,Czy ma ktoś do sprzedania deski po budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 22.02.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam, Poszukuje namiaru na tanie drzwi wewnętrzne (nie białe ). Czy da się gdzieś kupić drzwi w komplecie z ościeżnicą, klamką i montażem poniżej 700 PLN brutto? Tyle mi wychodzi z Porty czy Pol-Skone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts