mckwadrat 22.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 czy możecie polecić dobrą ekipę do glazury/terakoty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 22.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam Grupę! szczęśliwie zakończyliśmy murarkę i pokrycie dachu (deskowanie i papa). Mogę dać namiar na naszą naprawdę fantastyczną ekipę budowlaną. Po drugie mamy do sprzedania:1. Dwie palety (ok. 100 szt. bloczków stropowych niedeklowanych Teriva 1. Płaciliśmy po 5,85/szt, cena sprzedaży 4 zł.2. Stemple 200 szt dł. ok 2,7m i trochę 3 m. 1,5 zł szt.Bez transportu, ale jedno i drugie da się przewieźć przyczepką.Telefon w tej sprawie do pana męża: 0693 290 265 (Wojtek) Pozdrawiam. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 23.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam grupę Tarchomin-Białołęka Zwracam się do Was z OGROMNĄ prośbą....szukam dobrego, sprawdzonego elektryka - namiary poproszę na PW Z góry bardzo dziękuję. Ps. W zamian mogę polecić sprawdzoną ekipę murarzy, dekarzy, sprawdzonego i konkurencyjnego cenowo producenta szamba, koparkowego...i to...chyba już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 23.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na: - dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce, - firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych, - firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne. Będę wdzięczny za informacje na priv. • polecam elektryka, bardzo dobrze wykonał u mnie dość trudną instalację po bardzo przystępnej cenie wykonuje też instalacje odkurzacza centralnego i klimatyzacji Piotr Modzelewski 602 835 207 - BALICKI BOGUSŁAW Alarmy, internet, telewizja, kino domowe 509262371 POLECAM Pozwoliłam sobie...zapisać te kontakty, być może wykorzystam. Obecnie też szukam elektryka robiącego instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Temat: ocieplenie poddasza. Czy wełna mocowana na sznurkach to zły pomysł? Czy tylko mocowanie na drutach jest dobre? A może odwrotnie? Ktoś ma doświadczenie, potrzebuje pilnie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 23.02.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 jestem właśnie na tym etapie, mam na sznurkach, tylko pod sznurkami między krokwami przybijałem listwę żeby po dociśnięciu wełny, folia paro-przepuszczalna była wybrzuszona środkiem do wnętrza - ewentualna woda będzie spływała środkiem a nie przy drewnie - tak mi doradzano - być może można lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczepan30 23.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich BudującychNa poczatku marca planuję wbić pierwszą łopatę ( już się boję) a jestem zielony w tym temacie kompletnie, będę wdzięczny za wszystkie dobre rady i informacje, może macie jakieś sprawdzone i z przystepnymi cenami hurtownie z materiałami budowlanymi w pobliżu Bałołekia i Stanisławów I .Chętnie odkupię też stęple i deskiMOże ma ktoś namiar na odwierty wodyPozdrawiam Szczepan 509143917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 24.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam. Mam do sprzedania przyczepe kampingowa dla "fachowców". Przyczepa jest w dobrym stani, 4-5 osobowa, z aneksem kuchennym, i ogromnym namiotem - przedsionkiem. Przyczepa 1-osiowa niestety bez papierów. Lokalizacja Kazimierów gmina Halinów. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Zyczę spokojnej budowy i samych najlepszych fachmanów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich! Coś cisza zapadła. Nikt sie już u nas nie buduje? Ci co sie już dawno wybudowali też nic nie piszą. Stara ekipa:kze, Wllie, krzyss, rafal9, Jacek69, w40, EFKAkonewka, dominikams, jane, kasiaR i reszta! Co u Was się dzieje? Wybudowane i zamieszkane? Ostatnio tylko same ogłoszenia...To i ja umieszczę swoje Robię porządek w domu i garażu. No i znowu potknąłem sie o RBetkę . Do sprzedania! Tutaj link do działu ogłoszeń na forum Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich! Coś cisza zapadła. Nikt sie już u nas nie buduje? Ci co sie już dawno wybudowali też nic nie piszą. Stara ekipa:kze, Wllie, krzyss, rafal9, Jacek69, w40, EFKAkonewka, dominikams, jane, kasiaR i reszta! Co u Was się dzieje? Wybudowane i zamieszkane? Ostatnio tylko same ogłoszenia...To i ja umieszczę swoje Robię porządek w domu i garażu. No i znowu potknąłem sie o RBetkę . Do sprzedania! Tutaj link do działu ogłoszeń na forum Cena do uzgodnienia. Mieszka sie mieszka i niec nam sie nie chce , alei wkońcu zabieramy sie za wykończenie poddasza i kostkę na zewnątrz a co u Ciebie Broncio? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mieszka sie mieszka i niec nam sie nie chce , alei wkońcu zabieramy sie za wykończenie poddasza i kostkę na zewnątrz a co u Ciebie Broncio? pozdrawiam serdecznie U nas domek czeka na otynkowanie. Mam nadzieje, że w tym roku już damy radę. Jak sie uda to również się rzucimy na ogrodzenie od ulicy. Od sąsiadów już jestem odgrodzony . Walczymy z wykonawcą o poprawki. Wiadomo - zrobione to już reszta ich nie interesuje. Na szczęście mamy umowę. No i powolutku urządzamy ogródek. Tutaj możecie zobaczyć krokusiki ładnie kwitnące w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 28.02.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam właśnie rozmawiam z moja/Twoją ekipą i mam pytanie czy któregoś dnia mogłabym wpasć do Was na budowę aby zobaczyć jak robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 28.02.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam, Wiecie może gdzie na Białołęce kupić płyty gk Knaufa GKF i profile Knaufa?Potrzebuje pojedynczych sztuk (większe ilości to można w dowolnej hurtowni sprowadzić) zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 29.02.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witaj sąsiedzie. Ja kupowałam w SHAR'ze na Głębockiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia? Ekipa to jest moja i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam właśnie rozmawiam z moja/Twoją ekipą i mam pytanie czy któregoś dnia mogłabym wpasć do Was na budowę aby zobaczyć jak robią? Oczywiście kwestia dogadania terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 03.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witaj sąsiedzie. Ja kupowałam w SHAR'ze na Głębockiej? Witam, Dzięki za info. Nawet nie wiedziałem, że tam jest hurtownia budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mieszka sie mieszka i niec nam sie nie chce , alei wkońcu zabieramy sie za wykończenie poddasza i kostkę na zewnątrz a co u Ciebie Broncio? pozdrawiam serdecznie U nas domek czeka na otynkowanie. Mam nadzieje, że w tym roku już damy radę. Jak sie uda to również się rzucimy na ogrodzenie od ulicy. Od sąsiadów już jestem odgrodzony . Walczymy z wykonawcą o poprawki. Wiadomo - zrobione to już reszta ich nie interesuje. Na szczęście mamy umowę. No i powolutku urządzamy ogródek. Tutaj możecie zobaczyć krokusiki ładnie kwitnące w lutym piękne krokuski Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 04.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witaj sąsiedzie. Ja kupowałam w SHAR'ze na Głębockiej? Witam, Dzięki za info. Nawet nie wiedziałem, że tam jest hurtownia budowlana Jest na terenie PGR-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ktoś z naszej grupy przygotowywał dokumenty do zakończenia budowy i oddania do użytkowania - może się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ktoś z naszej grupy przygotowywał dokumenty do zakończenia budowy i oddania do użytkowania - może się przyzna Pytałem niedawno o to samo... nikt sie nie ujawnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts