Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Grupę!

szczęśliwie zakończyliśmy murarkę i pokrycie dachu (deskowanie i papa). Mogę dać namiar na naszą naprawdę fantastyczną ekipę budowlaną. Po drugie mamy do sprzedania:

1. Dwie palety (ok. 100 szt. bloczków stropowych niedeklowanych Teriva 1. Płaciliśmy po 5,85/szt, cena sprzedaży 4 zł.

2. Stemple 200 szt dł. ok 2,7m i trochę 3 m. 1,5 zł szt.

Bez transportu, ale jedno i drugie da się przewieźć przyczepką.

Telefon w tej sprawie do pana męża: 0693 290 265 (Wojtek)

Pozdrawiam.

Sylwia

Witam grupę Tarchomin-Białołęka :D

Zwracam się do Was z OGROMNĄ prośbą....szukam dobrego, sprawdzonego elektryka - namiary poproszę na PW

Z góry bardzo dziękuję.

Ps. W zamian mogę polecić sprawdzoną ekipę murarzy, dekarzy, sprawdzonego i konkurencyjnego cenowo producenta szamba, koparkowego...i to...chyba już wszystko :( :wink:

Witam

Szukam pilnie namiarów na:

- dobrego elektryka robiącego instalacje na Białołęce,

- firmę montującą systemy alarmowe z podłączeniem do monitoringu/brygad interwencyjnych,

- firmę wykonującą oczyszczalnie ekologiczne.

Będę wdzięczny za informacje na priv.

• polecam elektryka, bardzo dobrze wykonał u mnie dość trudną instalację po bardzo przystępnej cenie

wykonuje też instalacje odkurzacza centralnego i klimatyzacji

Piotr Modzelewski 602 835 207

- BALICKI BOGUSŁAW Alarmy, internet, telewizja, kino domowe 509262371 POLECAM

Pozwoliłam sobie...zapisać te kontakty, być może wykorzystam. Obecnie też szukam elektryka robiącego instalację.

jestem właśnie na tym etapie, mam na sznurkach, tylko pod sznurkami między krokwami przybijałem listwę żeby po dociśnięciu wełny, folia paro-przepuszczalna była wybrzuszona środkiem do wnętrza - ewentualna woda będzie spływała środkiem a nie przy drewnie - tak mi doradzano - być może można lepiej

Witam wszystkich Budujących

Na poczatku marca planuję wbić pierwszą łopatę ( już się boję) a jestem zielony w tym temacie kompletnie, będę wdzięczny za wszystkie dobre rady i informacje, może macie jakieś sprawdzone i z przystepnymi cenami hurtownie z materiałami budowlanymi w pobliżu Bałołekia i Stanisławów I .

Chętnie odkupię też stęple i deski

MOże ma ktoś namiar na odwierty wody

Pozdrawiam Szczepan 509143917

Witam. Mam do sprzedania przyczepe kampingowa dla "fachowców".

Przyczepa jest w dobrym stani, 4-5 osobowa, z aneksem kuchennym, i ogromnym namiotem - przedsionkiem.

Przyczepa 1-osiowa niestety bez papierów. Lokalizacja Kazimierów gmina Halinów. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

Zyczę spokojnej budowy i samych najlepszych fachmanów. :wink:

pozdrawiam

Witam wszystkich!

Coś cisza zapadła. Nikt sie już u nas nie buduje?

Ci co sie już dawno wybudowali też nic nie piszą. Stara ekipa:kze, Wllie, krzyss, rafal9, Jacek69, w40, EFKAkonewka, dominikams, jane, kasiaR i reszta! Co u Was się dzieje? Wybudowane i zamieszkane?

Ostatnio tylko same ogłoszenia...To i ja umieszczę swoje

Robię porządek w domu i garażu. No i znowu potknąłem sie o RBetkę :wink: . Do sprzedania!

Tutaj link do działu ogłoszeń na forum

Cena do uzgodnienia.

Witam wszystkich!

Coś cisza zapadła. Nikt sie już u nas nie buduje?

Ci co sie już dawno wybudowali też nic nie piszą. Stara ekipa:kze, Wllie, krzyss, rafal9, Jacek69, w40, EFKAkonewka, dominikams, jane, kasiaR i reszta! Co u Was się dzieje? Wybudowane i zamieszkane?

Ostatnio tylko same ogłoszenia...To i ja umieszczę swoje

Robię porządek w domu i garażu. No i znowu potknąłem sie o RBetkę :wink: . Do sprzedania!

Tutaj link do działu ogłoszeń na forum

Cena do uzgodnienia.

Mieszka sie mieszka i niec nam sie nie chce , alei wkońcu zabieramy sie za wykończenie poddasza i kostkę na zewnątrz :wink:

a co u Ciebie Broncio?

pozdrawiam serdecznie :D

Mieszka sie mieszka i niec nam sie nie chce , alei wkońcu zabieramy sie za wykończenie poddasza i kostkę na zewnątrz :wink:

a co u Ciebie Broncio?

U nas domek czeka na otynkowanie. Mam nadzieje, że w tym roku już damy radę. Jak sie uda to również się rzucimy na ogrodzenie od ulicy. Od sąsiadów już jestem odgrodzony :D .

Walczymy z wykonawcą o poprawki. Wiadomo - zrobione to już reszta ich nie interesuje. Na szczęście mamy umowę.

No i powolutku urządzamy ogródek. Tutaj możecie zobaczyć krokusiki ładnie kwitnące w lutym

Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia?

Ekipa to jest moja :D i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam :D :D :D

właśnie rozmawiam z moja/Twoją :D ekipą i mam pytanie czy któregoś dnia mogłabym wpasć do Was na budowę aby zobaczyć jak robią?

Damian jak tam pertraktacje z moją ekipą od wykończenia?

Ekipa to jest moja :D i jak się uwiną do końca marca i ewentualnie poprawki i wykończeniówka w kwietniu to dopiero ich oddam :D :D :D

właśnie rozmawiam z moja/Twoją :D ekipą i mam pytanie czy któregoś dnia mogłabym wpasć do Was na budowę aby zobaczyć jak robią?

Oczywiście kwestia dogadania terminu

a co u Ciebie Broncio?

U nas domek czeka na otynkowanie. Mam nadzieje, że w tym roku już damy radę. Jak sie uda to również się rzucimy na ogrodzenie od ulicy. Od sąsiadów już jestem odgrodzony :D .

Walczymy z wykonawcą o poprawki. Wiadomo - zrobione to już reszta ich nie interesuje. Na szczęście mamy umowę.

No i powolutku urządzamy ogródek. Tutaj możecie zobaczyć krokusiki ładnie kwitnące w lutym

piękne krokuski :D

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR