Bluszczowcy 11.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 11.03.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Bluszczowcy na priv wysłałem wszystko co ustaliłem w sprawie kominkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 jeżeli ktoś jest na etapie zakupu kostki betonowej to prosze o namiary gdzie się zaopatruje Ja zamawiam kostkę plus wykonawstwo w firmie: P.H.U. "MARK" UL. Piłsudskiego 18 D MARKI tel/fax : 0-22 761 90 39 mobil : 609 674 777 ; 601 728 083 Mozna powołać się na Krzysztofa z Bieszczadzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Sprzedam krokwie: 25 x 17 x 440 cm - 1 szt.25 x 17 x 330 cm - 1 szt.25 x 17 x 700 cm - 1 szt. zostały mi po ustawieniu więźbyimpregnowane ciśnieniowo w sierpniu 2007 całą zimę przeleżały w suchym pomieszczeniukontakt: Adam /600 353 120/ Kąty Węgierskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 13.03.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam kłopoty ze znalezieniem kogoś kto obuduje mi kominek Już trzy kontakty mi odpadły. Jeśli znacie kogoś takiego, kto sie zajmuje obudową kominków to bardzo poprosze o namiar. Dodam, że kominek mam już podłączony, pozostało go tylko obudować. jeśli jeszcze nie znalazłeś to daj znać gdzieś powinnam mieć namiary... jakie są stawki glazurników? jeśli macie namiary na dobrego stolarza i do schodów człowieka to podeślijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 13.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam , może ktoś potrzebuje z pól kontenera gruzu budowlanego ( połamane cegły, dachówka ceramiczna ) oddam gratis.Poza tym pozostały mi pełne zafoliowane 2 palety Porothermu 30 cm. Cena poniżej marketu. Proszę pisać na PW.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waweczka 13.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witajcie jestem tu nowa ... jestem z Bródna i buduje się Szmaragd bliźniak .. ma może ktoś w okolicy wybudowanego już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 13.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Drodzy, z racji tego, że ostatnio odebraliśmy docelowe przyłącze elektryczne, mamy do sprzedania słup elektryczny betonowy razem z kompletnie wyposażoną skrzynką (bezpieczniki, włączniki, gniazda zwykłe i siłowe - wystarczy zamontować licznik ze stoenu). Dodatkowo wszystkie kable łączące skrzynkę po słupie i dalej do przyłącza kilka(naście) metrów dodaje do kompletu. Wysokość nad poziomem na oko około 8-9m. Idealny na prowizorkę budowlaną. Oddamy za pół ceny. Halogen na słupie idealny do oświetlenia budowy - GRATIS! http://www.goplast.com.pl/bs/slup.jpg Odbiór osobisty . Rejon: Białołęcka/Zdziarska. Elektryk jak montował mówił, że załatwili wszystko HDSem - można się dogadać w firmie Platforma na Zdziarskiej. Telefon kontaktowy: 601572656. Pozdrawiam, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 14.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 myślę o odwodnieniu, czy ktos przerabiał ten temat ile coś takiego kosztuje może macie jakieś firmy godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 14.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 myślę o odwodnieniu, czy ktos przerabiał ten temat ile coś takiego kosztuje może macie jakieś firmy godne polecenia czy masz na mysli odwodnienie fundamentów czyli drenaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 14.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 [quote name="Bluszczowcy czy masz na mysli odwodnienie fundamentów czyli drenaż ?[/quote] chyba o drenażu tak aby deszczówkę z rynien odprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 14.03.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Potrzebuje kilka wywrotek piasku/gliny/ziemi (lub mieszanki tegoż). Ktoś wie gdzie szukac?pzdrgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 15.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Odnośnie ziemi i podniesienia terenu. Również my poszukujemy ziemi - planujemy podnieść teren ok 10 cm na powierzchni 700-800m2. Chcielibyśmy na większości tego terenu mieć w przyszłości piękny trawnik. Trochę boimy się nawieźć kilkadziesiąt wywrotek z niepewnego źródła, żeby potem się nie okazało, że nic nie chce na tym rosnąć. Czy macie podobne doświadczenia w tym temacie (jak się do tego zabrać) lub kontakty na sensownego dostawcę? Z góry dzięki i pozdrawiam,Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 15.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mam 3 prośby:1) obróbka blacharska komina - mam rozbieżne informacje, dekarze zrobili mi wokół komina obróbkę wysokości 10 cm, i w poziomie 12-13 cm podgiętą do góry (ta część wchodzi pod dachówkę). Z tego co wiem, powinno byc szerzej, jakieś 20 cm. Może ktoś z Was się orientuje w tym temacie???2) macie sprawdzone jakieś namiary na wykonawców przydomowych oczyszczalni ścieków ? (tylko nie P. Gierek, jest niesłowny).3) Szukam kogoś porządnego od sprzedaży i instalacji kominków, P. Bielawski z Żabiej Woli chyba nie jest zainteresowany Białołęką. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 15.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Odnośnie ziemi i podniesienia terenu. Również my poszukujemy ziemi - planujemy podnieść teren ok 10 cm na powierzchni 700-800m2. Chcielibyśmy na większości tego terenu mieć w przyszłości piękny trawnik. Trochę boimy się nawieźć kilkadziesiąt wywrotek z niepewnego źródła, żeby potem się nie okazało, że nic nie chce na tym rosnąć. Czy macie podobne doświadczenia w tym temacie (jak się do tego zabrać) lub kontakty na sensownego dostawcę? Z góry dzięki i pozdrawiam, Moniaa Trawa wyrośnie Wam na wszystkim, tylko żeby to nie był piach lub glina. Czasami z wykopów (gdy są rozpoczynane większe budowy) jest po okazyjnej cenie ziemnia. A za kilkadziesiąt wywrotek to Was cenowo rąbnie po kieszeni. Jak chcecie podnieść o 10 cm. teren, to po budowie, przed niewarto ponieważ ziemnia Wam się zanieczyści różnym syfem budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_fornal 15.03.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Poszukuje siatki leśnej do ogrodzenia budowy. Czy ktoś z Was ma może takowa na zbyciu? Jestem również zainteresowany deskami szalunkowymi. Proszę o informacie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 16.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Odnośnie ziemi i podniesienia terenu. Również my poszukujemy ziemi - planujemy podnieść teren ok 10 cm na powierzchni 700-800m2. Chcielibyśmy na większości tego terenu mieć w przyszłości piękny trawnik. Trochę boimy się nawieźć kilkadziesiąt wywrotek z niepewnego źródła, żeby potem się nie okazało, że nic nie chce na tym rosnąć. Czy macie podobne doświadczenia w tym temacie (jak się do tego zabrać) lub kontakty na sensownego dostawcę? Z góry dzięki i pozdrawiam, Moniaa Trawa wyrośnie Wam na wszystkim, tylko żeby to nie był piach lub glina. Czasami z wykopów (gdy są rozpoczynane większe budowy) jest po okazyjnej cenie ziemnia. A za kilkadziesiąt wywrotek to Was cenowo rąbnie po kieszeni. Jak chcecie podnieść o 10 cm. teren, to po budowie, przed niewarto ponieważ ziemnia Wam się zanieczyści różnym syfem budowlanym. Z zewnątrz mamy już wszystko zrobione oprócz kostki wiec czas odpowiedni. Prośba więc aktualna o namiar na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 16.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ziemia Dariusz Kostro 604-257-447. Sprawdź. Miałem jeszcze do kogoś innego tel. ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 17.03.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Odnośnie ziemi i podniesienia terenu. Również my poszukujemy ziemi - planujemy podnieść teren ok 10 cm na powierzchni 700-800m2. Chcielibyśmy na większości tego terenu mieć w przyszłości piękny trawnik. Trochę boimy się nawieźć kilkadziesiąt wywrotek z niepewnego źródła, żeby potem się nie okazało, że nic nie chce na tym rosnąć. Czy macie podobne doświadczenia w tym temacie (jak się do tego zabrać) lub kontakty na sensownego dostawcę? Z góry dzięki i pozdrawiam, Moniaa na Głębockiej budują bloki bodajże ORSO swego czasu rozmawiałam o podwyższeniu terenu i dał mi facet namiar na dobra ziemię (torf) w Twoim przypadku myślę, że powinnaś nawieżć ziemi i na górze wymieszać z torfem. tel.na torf przesyłam na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts