kasiaR 29.04.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam Grupę Tarchomin -Białołeka, 20 dni temu ropoczęła sie budowa naszego domku na Białołece. Więc może będziemy sąsiadami. Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 JEJU ale Pączkujemy CZEŚĆ Serdecznie witamy tradycyjnie prosimy o drobne informacje: gdzie działka, jaki domek, czemu Białołeka, stan cywilny, dzieci, numer konta, pin...... OK na poczatek wystarczy gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 no to kto sie podejmie??? Ja nie bardzo jestem techniczny - do tej pory nie udało mi się ani razu (i już zwątpiłem czy uda mi się kiedykolwiek) zamieścić zdjęcia na Forum .... Chyba coś ze mną nie tak w te klocki .... w te tylko, w te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jak widać po podpisie - nic dodać nic ująć ... może pomożecie....please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam Was, Działka przy ul. Białołęckiej, niestety sama ulica przy działce jeszcze nie istnieje. Jako pierwsi rozpoczeliśmy budowę. 1. Działka 1550m2. Bez prądu i wody. Oj przepraszam wodę już mamy ale z własnego ujęcia. D 2. Domek parterowy z użytkowym poddaszem, bez piwnicy z załozenia ma być niedrogi ) 3.Mężatka bez dzieci- jeszcze 3. A PIN...i nr konta .. Goraco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jak widać po podpisie - nic dodać nic ująć ... może pomożecie....please Polecam kontakt z kze - miałem DOKŁADNIE ten sam problem i w magiczny sposób sprawił że Nie Widząc Się z Nim zrobiłem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jak widać po podpisie - nic dodać nic ująć ... może pomożecie....please Polecam kontakt z kze - miałem DOKŁADNIE ten sam problem i w magiczny sposób sprawił że Nie Widząc Się z Nim zrobiłem dobrze kze, kze, kze, kze, kze ....... no, kze....over... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam Was, Działka przy ul. Białołęckiej, niestety sama ulica przy działce jeszcze nie istnieje. Jako pierwsi rozpoczeliśmy budowę. 1. Działka 1550m2. Bez prądu i wody. Oj przepraszam wodę już mamy ale z własnego ujęcia. D 2. Domek parterowy z użytkowym poddaszem, bez piwnicy z załozenia ma być niedrogi ) 3.Mężatka bez dzieci- jeszcze 3. A PIN...i nr konta .. Goraco pozdrawiam Kasiu, jesteś kolejną Kobietą na naszym wątku co nas bardzo cieszy Jane ostatnio obawiała się że podążymy w kierunku forum samochodowego bo sami faceci...... A z czego domek budujecie i skąd na Białołece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ładny Dziennik brzydki http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38446 Jacek, kze mi puścił coś takiego i po paru próbach skopiowania zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Domek z Suporexu 24cm. A obecnie niestety wynajmujemy mieszkanko na Woli. A Białołeka dlatego bo fajna i spokojna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 a no i dlatego Białołeka bo działeczke po dobrej cenie kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Kasiu, zdobyłaś Pierwszy Gruby Punkt pt otwarcie nowej strony a wszyscy co tu zaglądają uważają tak jak Ty bo lubimy Białołękę............... kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Willie, 20 dni temu rozpoczęła sie dopiero budowa , Więc przeprowadzka planowana jest na początku 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Aha, żebyś nie odniosła wrażenia że tylko ja tu gadam to naprawdę jest sporo wspólmieszkańców..... i niedługo się spotkamy na piwie albo i grillu - na razieobstawiamy 21/05 ....gdzieś w terenie....... a ja zaraz lecę na długi weekend, więc życzę wszystkim pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ja też życzę Wam miłego weekendu i dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Cześć KasiuR .... Białołęcka - czyli po właściwej stronie Kanałku - SUPER - witaj w gronie Rondelkowiczów .... Ja nie jestem taki ustępliwy jak Willie i jednak poprosiłbym o te numery (konto, PIN,....) a przynajmniej o numer buta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Prześlij mi swój Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 A dokładniej ul. Białołecka /ul. Zdziarska Przy działce jeszcze nie ma ulica ani nazw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.04.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Prześlij mi swój Jacek Oj, trafiła kosa na kamień... Dobrze! Takich nam trzeba .... No to spadam ... miłego, długiego ... wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Prześlij mi swój Jacek nie nie nie KAsiu, Jacka mam tylko ja... musisz mi podać swój... mój ma kze...... kze u Broncia..... no i w ten sposób tworzymy Wspólnotę Interesów taki TRUST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts