kakaowy 08.06.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Uwaga na tego pana - jest to człowiek zupełnie niewiarygodny, bardzo wulgarny i niegrzeczny, uzależniający wydanie pozytywnej opinii na forum od zapłacenia mu pieniędzy w określonej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 09.06.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Uwaga na tego pana - jest to człowiek zupełnie niewiarygodny, bardzo wulgarny i niegrzeczny, uzależniający wydanie pozytywnej opinii na forum od zapłacenia mu pieniędzy w określonej kwocie. Osoby zainteresowane współpracą z kakaowym odsyłam do lektury (ciężkiej) ww. linku. Co do kakaowego opinii o mnie - cóż, każdy może mieć swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 09.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 W sprawie Kakaowy kontra McKwadratJedno jest pewne drodzy inwestorzy. Starajcie się umawiać z ekipami w ktorych szef,majster sam wykonuje prace i odpowiada za nie.Cała awantura wynika ze sposobu rozliczania miedzy pracownikiem a jego szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 www.piasek.art.pl/ ale się ubawiłem... trochę luzu mam nadzieję, że następnym razem żart Ci bardziej przypadnie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 09.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakie są przybliżone koszta wyrownanie terenu działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 09.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Drodzy Budowniczowie , Mamy nadzieję ruszyć z budową w połowie lipca w Józefowie za Michałowem Grabiną. Czy możecie podzielić się namiarami gdzie w okolicy w dobrej cenie można nabyć: - silikaty - dobre drewno impregnowane ciśnieniowo na więźbę oraz - czy ktoś z Was zdecydował się na cokoły z piaskowca lub innego kamienia - jak to się sprawuje? - czy ktoś stosował bloczki ISOMUR? Planujemy zamontować rolety zewnętrzne - z ukrytymi kasetami pod lub w nadprożach - czy ktoś z Was przerababiał ten temat? Czy ktoś z Was zastosował nadproża do rolet zewn lub system BeClever? Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 09.06.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Ekipa zaczyna u mnie podbitke. Jak bedzie dobrze to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Ekipa zaczyna u mnie podbitke. Jak bedzie dobrze to dam znac. Ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.06.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakie są przybliżone koszta wyrownanie terenu działki? Koszty zależne od ceny i operatywności koparkowego czyli 80-120 zł / godz, na działkę potrzeba około 5-8 godz, chyba żę umowa o pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 12.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakie są przybliżone koszta wyrownanie terenu działki? Koszty zależne od ceny i operatywności koparkowego czyli 80-120 zł / godz, na działkę potrzeba około 5-8 godz, chyba żę umowa o pracę. a jesteś w stanie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Uwaga jest piasek na zbyciu tanio, taki do zasypania fundamentów lub podniesienia terenu. Pan Andrzej szuka miejsca zrzutu . Uwaga ktoś dzwonił do pana Andrzeja z zastrzeżonego numeru, Pan Andrzej nie mógł rozmawiać i miał oddzwonić ale hm nie ma jak , prosi o ponowny kontakt, (miał być prawdopodobnie piasek do zasypywania fundamentów). (ach te zastrzeżone numery same problemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakie są przybliżone koszta wyrownanie terenu działki? Koszty zależne od ceny i operatywności koparkowego czyli 80-120 zł / godz, na działkę potrzeba około 5-8 godz, chyba żę umowa o pracę. a jesteś w stanie mi kogoś polecić? Pan Mariusz robił za rozsądną cenę i dobrze ale nie wiem jak teraz, wiem ze ja miałem problem z umówieniem się robił duze inwestycje, z tarchomina pan Waldek, drogi ale robi dobrze i nie na pałę - pyta inwestora, ma także małą koparkę wjedzie wszędzie, czasami ekipy jak przyjezdzają robić np przyłącza robia dodatkowe prace sprzętem oczywiście cena konkurencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 13.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Pan Mariusz robił za rozsądną cenę i dobrze ale nie wiem jak teraz, wiem ze ja miałem problem z umówieniem się robił duze inwestycje, z tarchomina pan Waldek, drogi ale robi dobrze i nie na pałę - pyta inwestora, ma także małą koparkę wjedzie wszędzie, czasami ekipy jak przyjezdzają robić np przyłącza robia dodatkowe prace sprzętem oczywiście cena konkurencyjna w takim razie czy możesz przesłać mi na priv kontakty do tych Panów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 13.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania tynków zewnętrznych i podbitki. Jak na razie dostałam 2 namiary z forum i obaj panowie nie okazali się na tyle dobrze wychowani, żeby chociaż telefonicznie powiedzieć, że mają nas gdzieś Ekipa zaczyna u mnie podbitke. Jak bedzie dobrze to dam znac. Ok. Dzięki Polecam super ekipe od podbitki. U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszlo tanio. Polecam Mona sie powolac na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Artur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 13.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCH Mozna sie powolac na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Kontakt 774 81 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Pan Mariusz robił za rozsądną cenę i dobrze ale nie wiem jak teraz, wiem ze ja miałem problem z umówieniem się robił duze inwestycje, z tarchomina pan Waldek, drogi ale robi dobrze i nie na pałę - pyta inwestora, ma także małą koparkę wjedzie wszędzie, czasami ekipy jak przyjezdzają robić np przyłącza robia dodatkowe prace sprzętem oczywiście cena konkurencyjna w takim razie czy możesz przesłać mi na priv kontakty do tych Panów? Poszło na prv przepraszam zę tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 16.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czy słyszeliście coś dobrego/złego o firmie KUR w Nieporęcie ul. Butryma składającej kominki??? Bedę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 16.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć! witam wszystkich po dłuuuugiej nieobecności na forum. Dom już stoi. Wykończeniówka posuwa sie wartko do przodu Potrzebuję jednak namiarów na cieślę, który wykona mi więźbę nad szopką (4x6m) pod dach. Cieśla, który robił u nas już jest niedostępny Pilne!!! Z góry dziękuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pozdrawiam wszystkich budujących. Po ostatniej rejteradzie mojego tynkarza, który na dwa dni przed umówionym terminem wejścia na budynek „się rozmyślił” znalazłem nową ekipę od tynków. Nauczony jednak doświadczeniem proszę o pomoc w zweryfikowaniu wykonawcy „Maxgips”Monika i Sławomir Walczewski ul. Modzelewskiego 81/52WarszawaNIP-521-2151-226 Może ktoś coś wie o firmie i jakości świadczonych przez nią usług i będzie chciał się podzielić doświadczeniami. Nie ukrywam że nie chcę po raz kolejny zbędnie tracić nerwów.Podobno działał na Białołece.Jeżeli uda sie podać szczegóły na priv. będe zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts