kasiaR 29.04.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.04.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 To ja tez już lecę w końcu. Musze przemyśleć ten TRUST w szczegółach bo chyba mi się saldo nie zamyka miłego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.04.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ja tez już uciekam .Pora na wypoczynek i weekend. Jeszcze raz Życzę WAM miłego weekendu i dużo słońca. Dziekuję za miłe przyjęcie do grupy GRUPY TARCHOMIN-BIAŁOŁEKA oczywiście . To brzmi dumnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.04.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witaj Kasia Znam tamte tereny. Tam też oglądałam działki Ja tu tylko przelotem, więc powiem szybciutko, że moge taką mapkę zrobić, ale dopiero za ponad tydzień. Jutro z rana wyjeżdzam i będę dopiero w niedzielę za tydzień. Bawcie się dobrze, co i ja uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 29.04.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 kasiaR witamy w klubie Białołęcka przy Zdziarskiej fajna okolica. Cicho i spokojnie. Rowerkami sobie tam nad kanałem jeździmy czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 29.04.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witaj kasiaR, jesteś prawie moją sąsiadką, bo ja mam działkę przy Ruskowym. To na prawdę jest piękna okolica. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ładny Dziennik brzydki http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38446 Jacek, kze mi puścił coś takiego i po paru próbach skopiowania zadziałało Już jestem! ten ładny to jest [url=http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38446]Dziennik[/url] Jak się pogrubi to wtedy wyświetla się treśc linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witam Grupę Tarchomin -Białołeka, 20 dni temu ropoczęła sie budowa naszego domku na Białołece. Więc może będziemy sąsiadami. Pozdrawiam Was Witamy nowegło członka (członkinie\ę ) naszej grup! A nemu Białołęka? Dlatego że podoba Ci się i zdnalazłaś po dobrej cenie działę, czy może miałaś jeszcze jakieś powody? Rzeczywiście ostatnio coraz więcej kobiet do nas dołacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 A ja dzisiaj pojechałem kosić swoją działkę i .. złamałem swoją śwezo kupioną kosę... Reklamację przyjeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 01.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Mamy mapkę najlepszego miejsca na świecie. Proszę dać znać jeżeli ktoś "nie mieści się" to dokleję. A gdzie ta mapka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 http://image46.webshots.com/46/4/27/80/334642780yBFlGN_ph.jpg Przecież widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.05.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam 2 nowe forumowiczki, ja też całkiem niedawno dołączyłam do naszej wspaniałej grupy. Hmmm, u mnie niewiele się dzieje (jeśli chodzi o dom) , na razie sprawdzamy możliwości kredytowe i takie tam inne, próbuje przekonać męża do małego domu (tzn. wcale nie takiego małego, ale w sam raz - jakieś 120-130 pow. użytkowej). Ale przyznacie, że z nadejściem wiosny wypiękniała nam nasza Białołęka Co do spotkania, baaaardzo bym chciała być, mam nadzieję, że tym razem sie uda Do zobaczenia, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam 2 nowe forumowiczki, ja też całkiem niedawno dołączyłam do naszej wspaniałej grupy. Hmmm, u mnie niewiele się dzieje (jeśli chodzi o dom) , na razie sprawdzamy możliwości kredytowe i takie tam inne, próbuje przekonać męża do małego domu (tzn. wcale nie takiego małego, ale w sam raz - jakieś 120-130 pow. użytkowej). Ale przyznacie, że z nadejściem wiosny wypiękniała nam nasza Białołęka Co do spotkania, baaaardzo bym chciała być, mam nadzieję, że tym razem sie uda Do zobaczenia, Dominika Ja też chciałem mieć nieduży dom. Tak ok. 140-150 i wyszło 156mkw pow. uzyt + hobby room na garażem ok.24mkw pow użyt (a 40mkw po podłodze)... Az się wystraszyłem jak w projekcie domu (po odebraniu go z poczty) zobaczyłem 170mkw pow uzyt... Pewnie u Ciebie będzie podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 03.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 http://image46.webshots.com/46/4/27/80/334642780yBFlGN_ph.jpg Przecież widac? Ja nic nie widzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trionic 03.05.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 WITAM Buduję się razem z mężem oczywiście przy ulicy Kobiałka. a w którym miejscu bo my podpisujemy w tym tygodniu umowe na kupno działki tez przy Kobiałce blisko Ruskowego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 03.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ja nic nie widzę!!! gg kliknij PM w to miejsce co powinien być obrazek i wybierz "Otwórz obrazek". Potem już za każdym razem będzie Ci się wyświetlał. Tak coś mi się wydaje, że sporo osób się na tej mapce nie zmieści :cry:kze i rafal9 na przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja nic nie widzę!!! gg kliknij PM w to miejsce co powinien być obrazek i wybierz "Otwórz obrazek". Potem już za każdym razem będzie Ci się wyświetlał. Tak coś mi się wydaje, że sporo osób się na tej mapce nie zmieści :cry:kze i rafal9 na przykład... Niestety i ta metoda nie działa - nie otwiera się. w40 możesz przesłać obrazek na priva??? Dzięki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 04.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Jacek, kliknij prawy przycisk i opcję Pokaż Obraz. Ja też nie łapię się na tę mapkę - Białołęka to jednak rozległa kraina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Jacek, kliknij prawy przycisk i opcję Pokaż Obraz. Ja też nie łapię się na tę mapkę - Białołęka to jednak rozległa kraina... Klikam i klikam........ i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja tez nie mogę zobaczyc tej mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts