Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ładny

Dziennik

brzydki

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38446

Jacek,

kze mi puścił coś takiego i po paru próbach skopiowania zadziałało :oops:

Już jestem!

ten ładny to jest

[url=http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38446]Dziennik[/url]

Jak się pogrubi to wtedy wyświetla się treśc linka...

Witam Grupę Tarchomin -Białołeka,

20 dni temu ropoczęła sie budowa naszego domku na Białołece. Więc może będziemy sąsiadami. :lol:

Pozdrawiam Was

Witamy nowegło członka (członkinie\ę :wink:) naszej grup!

A nemu Białołęka? Dlatego że podoba Ci się i zdnalazłaś po dobrej cenie działę, czy może miałaś jeszcze jakieś powody?

Rzeczywiście ostatnio coraz więcej kobiet do nas dołacza... 8)

Witam 2 nowe forumowiczki, ja też całkiem niedawno dołączyłam do naszej wspaniałej grupy.

Hmmm, u mnie niewiele się dzieje (jeśli chodzi o dom) :-? , na razie sprawdzamy możliwości kredytowe i takie tam inne, próbuje przekonać męża do małego domu (tzn. wcale nie takiego małego, ale w sam raz - jakieś 120-130 pow. użytkowej).

Ale przyznacie, że z nadejściem wiosny wypiękniała nam nasza Białołęka :D

Co do spotkania, baaaardzo bym chciała być, mam nadzieję, że tym razem sie uda :roll:

Do zobaczenia,

Dominika

Witam 2 nowe forumowiczki, ja też całkiem niedawno dołączyłam do naszej wspaniałej grupy.

Hmmm, u mnie niewiele się dzieje (jeśli chodzi o dom) :-? , na razie sprawdzamy możliwości kredytowe i takie tam inne, próbuje przekonać męża do małego domu (tzn. wcale nie takiego małego, ale w sam raz - jakieś 120-130 pow. użytkowej).

Ale przyznacie, że z nadejściem wiosny wypiękniała nam nasza Białołęka :D

Co do spotkania, baaaardzo bym chciała być, mam nadzieję, że tym razem sie uda :roll:

Do zobaczenia,

Dominika

Ja też chciałem mieć nieduży dom. Tak ok. 140-150 i wyszło 156mkw pow. uzyt + hobby room na garażem ok.24mkw pow użyt (a 40mkw po podłodze)... Az się wystraszyłem jak w projekcie domu (po odebraniu go z poczty) zobaczyłem 170mkw pow uzyt... Pewnie u Ciebie będzie podobnie... :wink:

Ja nic nie widzę!!! :evil:

gg kliknij PM w to miejsce co powinien być obrazek i wybierz "Otwórz obrazek". Potem już za każdym razem będzie Ci się wyświetlał.

Tak coś mi się wydaje, że sporo osób się na tej mapce nie zmieści :cry:kze i rafal9 na przykład...

Niestety i ta metoda nie działa - nie otwiera się.

w40 możesz przesłać obrazek na priva??? Dzięki

J