Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś może mi polecić swojego architekta/projektanta który projektował Wam dom lub robił adaptację projektu. Jest mi potrzebny do prostej roboty, do wykonania zamiennego projektu zagospodarowania działki w oparciu o poprzedni projekt. Chodzi mi tylko o wprowadzenie drobnej zmiany a reszta bez zmian... i tyle.

Będe wdzięczny za jakieś namiary

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

A ja mogę polecić gościa od malowania.

Właśnie skończył u mnie malowanie i poprawki z gipsowaniem i po Nowym Roku będzie wolny. W porównaniu z poprzednią ekipą to muszę go pochwalić, dokładnie wszystko poobklejał, nie nabrudził - co ważne, bo my już mieszkamy - i cena konkurencyjna.

Jeśli ktoś potrzebuje to tel. do niego p. Paweł 885772864

Czy ktoś może mi polecić swojego architekta/projektanta który projektował Wam dom lub robił adaptację projektu. Jest mi potrzebny do prostej roboty, do wykonania zamiennego projektu zagospodarowania działki w oparciu o poprzedni projekt. Chodzi mi tylko o wprowadzenie drobnej zmiany a reszta bez zmian... i tyle.

Będe wdzięczny za jakieś namiary

Pozdrawiam

P. Andrzej kom. 508-191-438, b. konkretny inzynier i nie jest (nie był :-) drogi.

Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry.

Proszę o kontakt na priv.

Kupię również DESKI po budowie

Pozdrawiam

Daniel

606972922

trochę stempli możesz zabrać z moje budowy koszt :):)) no hm symboliczna połówka :):):), może wystarczy :-? :-? :wink: :wink: oczywiście ilość stempli nie połówka :wink: :wink: :wink:

Wszystkiego Naj w Nowym Roku!!!

A tak zupełnie przy okazji :-) - jaka jest teraz standardowa cena za punkt, jeżeli chodzi o elektryka (jaki jest standard? z materiałem/bez?)

ile wcześniej trzeba ustalać terminy?

proszę również o namiary na poleconych elektryków, tynkarzy wap-cem. i hydraulików?

Wszystkiego Naj w Nowym Roku!!!

A tak zupełnie przy okazji :-) - jaka jest teraz standardowa cena za punkt, jeżeli chodzi o elektryka (jaki jest standard? z materiałem/bez?)

ile wcześniej trzeba ustalać terminy?

proszę również o namiary na poleconych elektryków, tynkarzy wap-cem. i hydraulików?

Standart to około 50 zł za punkt z materiałem.

Polecam swojego elektryka pana Piotra 602 835 207 - zawsze na telefonie, niema problemów z przeróbkami i doradztwem ogólnie jestem baaaardzo zadowolony,

od tynków wapienno cementowych zacieranych piaskiem Pana Jana 667 329 349 - pamiętam ze są problemy z terminami także trzeba duużo wcześniej chyba ze ktos ma obsuwy :):):0.

• 2 weeks później...

W takim razie ja też ma prośbę o namiary na waszych instalatorów. Chodzi o instalacje co i cwu. Instalacja to trochę podłogówki (jakie 50 m2 - łazienki, korytarz kuchnia), grzejniki, kominek z płaszczem wodnym , kocioł kondensacyjny. Rozmawiałem juz z jednym jakieś 2 miesiące temu i miał mi dostarczyć jakieś wstępne wyliczenia ale do tej pory ani widu ani słychu.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Witam,

pilnie szukam ekipy od tynków wapienno cementowych zacieranych piaskiem

ekipa Pana Jana polecana na forum ma wolne terminy od września br :cry: :cry:

Pozdrawiam :)

U mnie skończyli tynkarze cementowo- wapienni. Jesteśmy bardzo zadowoleni Pan Tadeusz tel. 508747459 Polecam!

Zaczęliśmy gipsowymi w garażu a z pewnych powodów tynkarze gipsowi nie mogli nam skończyć. Cudem udało nam się wstrzelić z terminem w tą ekipę i resztę domu zrobiliśmy w tynkach cementowo-wapiennych. Uważam, że to był jeden z większych fuksów na budowie. Tynki gładkie jak gipsowe, a o ile bardziej trwałe

Cześć.

Sąsiedzi, czy ktoś z Was ma okna od berluxa z białołeki lub nova bp z legionowa? potrzebuje kogoś sprawdzonego z dobrym profilem. wdzięczny będę za namiary. pozdrawiam Q

Mam od prawie roku okna od Jareko (Jezierski, plastik, złoty dąb). ładne, porządne, nic się nie skrapla (w bloku miałem ciągle mokre - i drewniane z 1980 r. i tanie plastiki), niektórzy dotykają je bo nie wierzą, że są plastikowe a nie drewniane . Jedyna wada, to są za szczelne, ale to też mozna obejść :-) Z kontaktów z Jarkiem jestem b. zadowolony.