pauli_b 08.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 koleżanki i koledzy, będę wdzięczna za namiary na polecanych wykonawców od ogrodzeń klinkierowych i na położenie kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 09.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czy ktoś może mi polecić swojego architekta/projektanta który projektował Wam dom lub robił adaptację projektu. Jest mi potrzebny do prostej roboty, do wykonania zamiennego projektu zagospodarowania działki w oparciu o poprzedni projekt. Chodzi mi tylko o wprowadzenie drobnej zmiany a reszta bez zmian... i tyle.Będe wdzięczny za jakieś namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 18.12.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 możecie polecić mi jakis dobry zakład gdzie przytna i wyszlifują mi płytki na ten łuk? http://images28.fotosik.pl/306/42157845efc8cc10m.jpg z takich płytek: http://images39.fotosik.pl/41/8849e60364c8c0b4m.jpg jest to gres polerowany nowej gali 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 18.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Szukam sprawdzonej i polecanej pani do pomocy przy sprzątaniu - raz w tygodniu. Może chcecie kogoś polecić? Białełęka oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 19.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A ja mogę polecić gościa od malowania. Właśnie skończył u mnie malowanie i poprawki z gipsowaniem i po Nowym Roku będzie wolny. W porównaniu z poprzednią ekipą to muszę go pochwalić, dokładnie wszystko poobklejał, nie nabrudził - co ważne, bo my już mieszkamy - i cena konkurencyjna. Jeśli ktoś potrzebuje to tel. do niego p. Paweł 885772864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 koleżanki i koledzy, będę wdzięczna za namiary na polecanych wykonawców od ogrodzeń klinkierowych i na położenie kostki brukowej. Pauli - zależy jaką kostkę masz na myśli jeżeli granitową baaaardzo polecam swoją ekipę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 24.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Czy ktoś może mi polecić swojego architekta/projektanta który projektował Wam dom lub robił adaptację projektu. Jest mi potrzebny do prostej roboty, do wykonania zamiennego projektu zagospodarowania działki w oparciu o poprzedni projekt. Chodzi mi tylko o wprowadzenie drobnej zmiany a reszta bez zmian... i tyle. Będe wdzięczny za jakieś namiary Pozdrawiam P. Andrzej kom. 508-191-438, b. konkretny inzynier i nie jest (nie był drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.12.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzeniaoraz szczęścia, radości i sukcesów w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 30.12.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry. Proszę o kontakt na priv. Kupię również DESKI po budowie Pozdrawiam Daniel 606972922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 30.12.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry. Proszę o kontakt na priv. Kupię również DESKI po budowie Pozdrawiam Daniel 606972922 trochę stempli możesz zabrać z moje budowy koszt :)) no hm symboliczna połówka :), może wystarczy oczywiście ilość stempli nie połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 31.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego Naj w Nowym Roku!!! A tak zupełnie przy okazji - jaka jest teraz standardowa cena za punkt, jeżeli chodzi o elektryka (jaki jest standard? z materiałem/bez?) ile wcześniej trzeba ustalać terminy? proszę również o namiary na poleconych elektryków, tynkarzy wap-cem. i hydraulików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.01.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Wszystkiego Naj w Nowym Roku!!! A tak zupełnie przy okazji - jaka jest teraz standardowa cena za punkt, jeżeli chodzi o elektryka (jaki jest standard? z materiałem/bez?) ile wcześniej trzeba ustalać terminy? proszę również o namiary na poleconych elektryków, tynkarzy wap-cem. i hydraulików? Standart to około 50 zł za punkt z materiałem. Polecam swojego elektryka pana Piotra 602 835 207 - zawsze na telefonie, niema problemów z przeróbkami i doradztwem ogólnie jestem baaaardzo zadowolony, od tynków wapienno cementowych zacieranych piaskiem Pana Jana 667 329 349 - pamiętam ze są problemy z terminami także trzeba duużo wcześniej chyba ze ktos ma obsuwy :):0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 09.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam, pilnie szukam ekipy od tynków wapienno cementowych zacieranych piaskiem ekipa Pana Jana polecana na forum ma wolne terminy od września br Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 10.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie widziałem efektów pracy ale mam namiary na tynkarzy (z kwietnia 2008) od sąsiada z sąsiedniej ulicy. Sąsiad nie miał zastrzeżeń i chwalił. Namiar: Eugeniusz Smoła 501 587 161 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 10.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 W takim razie ja też ma prośbę o namiary na waszych instalatorów. Chodzi o instalacje co i cwu. Instalacja to trochę podłogówki (jakie 50 m2 - łazienki, korytarz kuchnia), grzejniki, kominek z płaszczem wodnym , kocioł kondensacyjny. Rozmawiałem juz z jednym jakieś 2 miesiące temu i miał mi dostarczyć jakieś wstępne wyliczenia ale do tej pory ani widu ani słychu. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 12.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam, pilnie szukam ekipy od tynków wapienno cementowych zacieranych piaskiem ekipa Pana Jana polecana na forum ma wolne terminy od września br Pozdrawiam U mnie skończyli tynkarze cementowo- wapienni. Jesteśmy bardzo zadowoleni Pan Tadeusz tel. 508747459 Polecam! Zaczęliśmy gipsowymi w garażu a z pewnych powodów tynkarze gipsowi nie mogli nam skończyć. Cudem udało nam się wstrzelić z terminem w tą ekipę i resztę domu zrobiliśmy w tynkach cementowo-wapiennych. Uważam, że to był jeden z większych fuksów na budowie. Tynki gładkie jak gipsowe, a o ile bardziej trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 13.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Renalda i stasiek_ps- wielkie dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 13.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Cześć. Sąsiedzi, czy ktoś z Was ma okna od berluxa z białołeki lub nova bp z legionowa? potrzebuje kogoś sprawdzonego z dobrym profilem. wdzięczny będę za namiary. pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 14.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć. Sąsiedzi, czy ktoś z Was ma okna od berluxa z białołeki lub nova bp z legionowa? potrzebuje kogoś sprawdzonego z dobrym profilem. wdzięczny będę za namiary. pozdrawiam Q Mam od prawie roku okna od Jareko (Jezierski, plastik, złoty dąb). ładne, porządne, nic się nie skrapla (w bloku miałem ciągle mokre - i drewniane z 1980 r. i tanie plastiki), niektórzy dotykają je bo nie wierzą, że są plastikowe a nie drewniane . Jedyna wada, to są za szczelne, ale to też mozna obejść Z kontaktów z Jarkiem jestem b. zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam, Poszukuję fachowców do zrobienia elewacji z cegły ręcznie formowanej klinkierowej.Może niedaleko Was jest jakiś dom ze ścianami z cegły - chętnie podjadę zapytać się o namiary na wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts