kasiaR 04.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Mam do Was pytanie, bo niestety nie łapię. Gdzie jest to rondo zwane Rondelkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Juz znalazłam !!! Trasa Toruńska/ Łabiszyńska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Juz znalazłam !!! Trasa Toruńska/ Łabiszyńska Nie każdy je od razu poznaje. Cecha charakterystyczna to Zębate Betonowe Pale jako obietnica autostrady do nieba... .....tam wbijamy niesolidnych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Willie, a co ze spotkaniem Klubu. Jeżeli moglibyśmy z mężem się wprosić , oczywiście na to spotkanie. Jest już jakaś data i ustalone miejsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Kasiu, nie ma mowy o żadnym wpraszaniu. Od momentu zgłoszenia Akcesu jesteś z Rodziną Zobowiązana do Stawiennictwa pod groźbą ekstradycji do grupy warszawskiej Nie widziałem protokołu z głosowań, ale wygrywa opcja sobota 21/05 do wyboru albo Dziki na Białołece albo Klepisko nad Zegrzem albo Grill u Kogoś na Działce........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A propos jeszcze mam jedną propozycję: wczoraj zajechalismy rowerami do tzw Rezerwatu czyli lasu przy carefourze - jest tam dośc duża polana na której Ludzie sobie grillują (są wiaty) a Dzieci szaleją na drwnianym placy zabaw - tam tez możemy się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Super , a jakie godziny wchodza w grę. Bo 21,22 maja , mam szkołe ale mam nadzieję, że START nie wczesniej niż o 17.00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 17 jak najbardziej sensowna pora, zwłaszcza na spotkanie rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Super, Dzieki Willie, za informacje. My jestesmy jak najbardziej chetni na spotkanie byleby pogoda dopisała i termin wszystkim odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Kasiu, nie ma mowy o żadnym wpraszaniu. Od momentu zgłoszenia Akcesu jesteś z Rodziną Zobowiązana do Stawiennictwa pod groźbą ekstradycji do grupy warszawskiej To mi się podoba chociaż tam też fajni ludzie są więc może tak nie gróźmy .... bo się nasi wykruszą .... B-T górą !!! Co do obrazka - to ja też klikam i klikam ... i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.05.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Oczywiście chodziło o Utratę Obcowania (Bliskowania?) z Naszą Grupą.... Warszawa- Warszawą i grupa też fajna ale tam sobie nie porozmawiamy o kaczkach w naszym kanałku Krzewimy patriotyzm Lokalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ależ grupa Warszawska jest całkiem spoko. Byłem raz na jej spotkaniu i na prawde było miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 04.05.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Słuchajcie mam do sprzedania barak.Budowa kontenerowa 2,5x6m, okna plastikowe otwierane, okratowane, w środku 2 łóżka piętrowe, 2 biurka i regał. Cena do negocjacji.Może ktoś z was reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 05.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Hm, obrazek widze, a nawet trzy ) Chyba zrobie strone i wlkeje tam większą mapkę, wszyscy się zmieszczą ) 17-a wydaje się późno jak na początek grila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 17-a wydaje się późno jak na początek grila. Hmmm, może to po to abyśmy się nie zasiedzieli Swoją drogą jeśli z dziećmi to chyba rzeczywiście lepiej troszkę wcześniej (16.00 ?) Pomysł Willego z tym laskiem obok Carefoura jest moim zdaniem OK - dzieciaki będą miały się czym zająć ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 05.05.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Z tego co czytam to już datę ustaliliście. Szkoda że nie 14.05. Ale cóż trzeba sie będzie dostosować, bo mnie jeszcze wypiszecie z grupy Jesli chodzi o miejsce to jestem jak najbardziej za. Dotuptamy sobie na piechotkę Godzina też może być. Akurat skończę szkołę to sie trochę spóźnimy. Po Waszych wypowiedziach wnioskuję, że może być nas spora grupka tym razem. Oby tylko pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 06.05.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 14.05 to możemy być. Ale 21.05 to będziemy tylko sercem i myślą z Wami (1800 km). Może innym razem... A mapki też jakoś nie mogę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 06.05.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 17-a wydaje się późno jak na początek grila. Hmmm, może to po to abyśmy się nie zasiedzieli Swoją drogą jeśli z dziećmi to chyba rzeczywiście lepiej troszkę wcześniej (16.00 ?) Pomysł Willego z tym laskiem obok Carefoura jest moim zdaniem OK - dzieciaki będą miały się czym zająć ... J JA TEŻ SIĘ PISZĘ NA LASEK BRÓDNOWSKI! ostatnio rzadko zaglądam, bo sezon w pełni ale jestem z Wami sercem i duchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja i tak nie wiem gdzie te miejsca są (mieszkam w Milanówku, a dopiero działkę mam od tego roku), więc postaram się dostosować do miejsca, które większość wybierze. 14.05? OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 06.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Czyli rozumiem że data ustalona na 14.05. Poponuję godz rozpoczęcia ustalić na 16.00. Jak ktoś nie będzie mógł to dołączy później. Będziemy grilować? Jeśli tak to jakieś piwko też by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts