Ewik_1 27.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jeśli będziecie robić certyfikat energetyczny, to mogę polecić p. Pawła tel. 603 299 160. Dojeżdza do domu, bez przesyłania danych na maila i cenowo bardzo konkurencyjny. Bo miałam propozycje 2tys, a u niego poniżej 1tys. Jeśli ktoś się umówi z sąsiadem to dodatkowe rabaty, więc polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 27.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Pan pod numerem 606 786 149 robi świadectwa energetyczne po 500zł - sprawdzone. A były też propozycje po 2700 na "za 2 dni":) Nadal poszukuję super gipsiarzy do schodów łukowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 27.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Pan pod numerem 606 786 149 robi świadectwa energetyczne po 500zł - sprawdzone. A były też propozycje po 2700 na "za 2 dni":) Nadal poszukuję super gipsiarzy do schodów łukowych...pisalem sprubuj u wieska 668-841-388 powiedz ze od marcina od posadzek powinien dac jakis rabacik robote mozna tez zobaczyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mam jeszcze do sprzedania wełnę 10 cm i BARAKOWOZ i pilnie szukam ekipy do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 28.05.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wkrótce będę musiał zamówić więźbę. Poszukuję namiarów na jakiś sprawdzony tartak. PS. Czy może ktoś kupował drewno w firmach "Drew-ko" w Załubicach niedaleko Nieporętu lub w tartaku Wojtka Kowalczyka? Ogłaszają się na Allegro i wygląda to sensownie (po około 600 zł). Polecany DrewLux z Iłży zrobił się trochę drogi (680 netto za m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 08.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam po sąsiedzku. Mam prośbę o namiary na dobrą ekipę do ocieplenia i tynku zewnętrznego. Może ktoś litościwy podzieli się ze mną taką informacją? W zamian mogę zaoferować namiary na wszystkie w zasadzie ekipy pracujące do etapu, na którym teraz jestem - czyli nieśmiały początek wykończeniówki. Pozdrawiam. polecam pan Marek i jego ekipa tel. 516516425, możesz powołać się na Adama z Zagórza Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 11.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, mamy do odsprzedania około 140 szt stempli budowlanych (długość około 2,5 m) w cenie 3,50 zł /szt. Odbiór we własnym zakresie. Budujemy przy ul.Piasta Kołodzieja (okolice ulicy Ostródzkiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 14.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Zesc, gdzie kupowaliście więźbę dachową oraz dachówki ceramiczne. Bedę wdzieczna za namiary na solidne firmy. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 16.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja kupowalam w dobrej cenie u zapolskich na radzyminskiej u pana sebastiana, z tym ze trzeba wczesniej zamawiac bo zawsze im czegos brakuje, wiec nie ma co na ostatnia chwile kupowac. my kupilismy i polozylismy innovo12- wyglada przepieknie i jest bardzo porzadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 18.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ZESC, GDZIE KUPOWALIŚCIE WIĘŹBĘ DACHOWĄ ORAZ DACHÓWKI CERAMICZNE. BEDĘ WDZIECZNA ZA NAMIARY NA SOLIDNE FIRMY. DZIĘKUJĘ. Właśnie dzisiaj miałem dostawę mojego drewna: kupowałem u Wojtka Kowalczyka tel. 515 249 395 ([email protected], http://www.wiezba-dachowa.net.pl, nick z allegro: kowalczykwojtek); POLECAM! Więcej informacji i trochę fotek umieściłem w dzienniku: http://forum.muratordom.pl/post3437977.htm#3437977 Czuję się w obowiązku dopisać uzupełnienie powyższego postu (15 lipca 2008): Następna dostawa z 14/07 była już z komplikacjami. W końcu towar dojechał, ale kosztowało to trochę stresu. Jak są problemy z transportem lub inne trudności, kontakt z p. Wojtkiem jest bardzo ograniczony. Dalej polecam tego dostawcę, jednakże aby mieć pewność, dostawę lepiej umówić z kilkudniowym zapasem przed zaplanowanym rozpoczęciem prac (towar "na styk" może po prostu nie dojechać...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 19.06.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam, mam ogromną prośbę o radę do bardziej zaawansowanych w budowie... Nie wiemy, co zrobić.... Mamy dom w stanie surowym. Niedługo będzie kryty dach. Jakie prace powinniśmy robić później? Wiemy, że mógły wkroczyć elektryk, potem - prawie jednocześnie - ekipa od ociepleń i wylewek i hydraulicy. Problem w tym, że dom stoi na uboczu i już raz nas okradziono. Powinniśy więc zamknąć dom - a więc zrobić okna, drzwi i bramę garażową. Ale bramę i drzwi podobno montuje się po wylewkach, a te po instalacjach. No i koło się zamyka. Jak sobie z tym poradziliście? Jak zrobic wszystko zgodnie ze sztuką i ochronić się przed złodziejami? Heeeelp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 19.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 witam, my zrobilismy tak, poniewaz mamy okna plastikowe a balismy sie kradziezy wiec rownoczesnie z oknami zainstalowalismy instalacje alarmowa- czyli przed tynkami, nastepnie zrobilismy drzwi prowizoryczne i w ten sposob zamknelismy dom przed niepowolanymi goscmi. drzwi sa prowizoryczne bo docelowo maja byc drewniane i tak jest chyba lepiej ,nie zniszcza sie itp. nastepnie zrobiona jest elektryka i wodkan. czekamy na tynki wew. potem beda wylewki i na samym koncu ocieplenie i tynki zewn. z obserwacji widze ze jak chula wiatr po domu do on lepiej schnie i dla tego ocieplenie powinno byc na samym koncu.i tutaj uwaga jak chcesz miec okna drewniane to niestety wiekszosc czynnosci pownnas zrobic najpierw bo ci sie powypaczaja i wtedy chyba mozna zrobic wszystko tak jak my tylko jeszcze okna zakleic folia co by czujki nie dawaly alarmu. jak nie chcesz alarmu to chyba mozesz liczyc tylko i wylacznie na lud szczescia albo zatrudnic ekipy ktore spia na miejscu.alem sie rozgadala-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpak 20.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam Mam tanio do sprzedania 2 palety pustaków ceramicznych - Porotherm 18,8 P+W - po 60 sztuk na jednej palecie (pozostałość z budowy). Nadaje się zarówno na sciany zewnętrzne jak i wewnętrzne nośne. Pustaki są bardzo dobrej jakości ! Grubość ścian 18,8cm. Wymiary pustaka: 188x498x238 zużycie: 8szt/m2 Odbiór własny z Ryni k/ Białobrzegów, Nieporętu tel. kontaktowy: 0- 602 116 616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 20.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Poszukuję garażu blaszanego na budowę do przechowywania rzeczy. Czy wiecie gdzie można w okolicy kupić za rozsądną cenę? A może ktoś ma taki na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 21.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Poszukuje ekipy która wykona mi swego rodzaju konstrukcję drewnianą na poddaszu. Miało by to wyglądać podobnie jak na zdjęciach z opublikowanych linków: http://pl.pl.allconstructions.com/f/image/filename/0/0/9211/5.jpghttp://www.wegielek.com.pl/galerie/3/3_poddasze.jpghttp://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7892/gielda/344/344_belki.jpghttp://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7892/gielda/344/344_1.jpghttp://www.belkirustykalne.pl/galeria2/wnetrza(12).JPG Generalnie chodzi o to, że salon jest otwarty aż do dachu czyli w najwyższym punkcie ma jakies 6,5 m wysokości. Dekoracyjnie chce jeszcze wykonać konstrukcje z drewna. Kształt konstrukcji mam w głowie. Potrzebuje tylko dobrej ekipy do przygotowania drewna i później zamontowania tego w budynku. Czy wiecie ile cos takiego kosztuje i kto dobry moze cos takiego zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 21.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witajcie, Nie wiecie przypadkiem gdzie w okolicy można niedrogo zakupić kręgi betonowe z pokrywami? Czeka nas wykonanie 3 studni chłonnych do deszczówki... Z góry dziękujemy za namiary. B&Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.06.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witajcie, Nie wiecie przypadkiem gdzie w okolicy można niedrogo zakupić kręgi betonowe z pokrywami? Czeka nas wykonanie 3 studni chłonnych do deszczówki... Z góry dziękujemy za namiary. B&Z Polecam "Brejnak" z transportem , było dość rozsądnie. http://www.brejnak.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 22.06.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Szukam fachowej i niedrogiej ekipy do wentylacji mechanicznej z rekup. i GWC. Czy mozecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 U mnie robią z firmy z Jabłonnej. Cenowo byli tańsi niż 2 inne firmy.Na razie robią OK, o ile laik może to ocenić.Klimaty Paweł Ochnia, Tu gdzie w jabłonnej sprzedają rowery. Przy starej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZET 24.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 mam do oddania ok. 40 europalet.Odbior Bialoleka/Szamocin Prosze o tel. jak ktos potrzebuje: 603-950-661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts