kze 06.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Czyli rozumiem że data ustalona na 14.05. Poponuję godz rozpoczęcia ustalić na 16.00. Jak ktoś nie będzie mógł to dołączy później. Będziemy grilować? Jeśli tak to jakieś piwko też by się przydało Ja tradycyjnie będę samochodem, więc ja to 1 piwo max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Czyli jednak 14.05 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Z dyskusji na razie ujawnili się Ci którym na pewno nie pasuje 21/5... mi raczej wszystko jedno, choć muszę z Piękniejszą Połową potwierdzić plany na 14/5......... to poprosimy o deklaracje kto kiedy napewno NIE może a potem to juz kmisja skrutacyjna policzy, podzieli i poda rezultat WŁAŚNIE ZLOŻYŁEM WNIOSEK O PNB rozpoczynam aktywny monitoring gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Z dyskusji na razie ujawnili się Ci którym na pewno nie pasuje 21/5... mi raczej wszystko jedno, choć muszę z Piękniejszą Połową potwierdzić plany na 14/5......... to poprosimy o deklaracje kto kiedy napewno NIE może a potem to juz kmisja skrutacyjna policzy, podzieli i poda rezultat WŁAŚNIE ZLOŻYŁEM WNIOSEK O PNB rozpoczynam aktywny monitoring gminy To gratulacje Willy!! Ja własnie zacząłem adaptowac projekt... Ale mam plan, aby do końca maja złożyć dokumenty o PnB. To pewnie wtedy do końca lipca będę miał szanse na uzyskanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja 21.05.2005 TAK 14.05.2005 niestety nie mogę Pozdrawiam, P.S. Ale ja tu jestem "nowa" więc nie patrzcie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Staramy się nikogo nie dyskryminować (co to wojsko, że na poczatku jest się kotem.. ) tylko wybrać termin, który bedzie odpowiadał jak największej ilości osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Z dyskusji na razie ujawnili się Ci którym na pewno nie pasuje 21/5... mi raczej wszystko jedno, choć muszę z Piękniejszą Połową potwierdzić plany na 14/5......... to poprosimy o deklaracje kto kiedy napewno NIE może a potem to juz kmisja skrutacyjna policzy, podzieli i poda rezultat WŁAŚNIE ZLOŻYŁEM WNIOSEK O PNB rozpoczynam aktywny monitoring gminy To gratulacje Willy!! Ja własnie zacząłem adaptowac projekt... Ale mam plan, aby do końca maja złożyć dokumenty o PnB. To pewnie wtedy do końca lipca będę miał szanse na uzyskanie... Willie - jeszcze raz gratulacje! (Zazdrość mnie bierze ) Co do terminu - mi bardziej pasuje 21.05 bo 14-go mogę mieć pewne problemy logistyczne ... z połowicą... ale jeszcze potwierdzę odtatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 06.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 DOSTOSUJĘ SIĘ DO WIĘKSZOŚCI choć 21.05 mamy piknik w przedszkolu - najwyżej się spóźnimy. A teraz czekam na faks od architekta z naszym domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.05.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 DOSTOSUJĘ SIĘ DO WIĘKSZOŚCI choć 21.05 mamy piknik w przedszkolu - najwyżej się spóźnimy. A teraz czekam na faks od architekta z naszym domkiem. Hej Hej EFKAkonewka czy ja widziałem Twoją wizytówkę??? pozdrawiam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.05.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 A teraz czekam na faks od architekta z naszym domkiem. Jak go będziesz miała to się pochwal .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 DOSTOSUJĘ SIĘ DO WIĘKSZOŚCI choć 21.05 mamy piknik w przedszkolu - najwyżej się spóźnimy. A teraz czekam na faks od architekta z naszym domkiem. Hej Hej EFKAkonewka czy ja widziałem Twoją wizytówkę??? pozdrawiam z niecierpliwością PEWNIE NIE. jeśli chodzi o numer buta to wiesz... A architekt (jak to architekt) nie wyrobił się. Obiecał dziś... buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 08.05.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Witam po przerwie Gdzie ta mapka? Ja nie widzę Czy ktos może mi podesłać? [email protected] Jeśli chodzi o spotkanie dla mnie data bez znaczenia. Z tego co mi wiadomo - nigdzie nie wyjeżdzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 08.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 http://image46.webshots.com/46/4/27/80/334642780yBFlGN_ph.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 08.05.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 nadal nie widzę Te terminy które podajecie to sobota A może lepiej byłoby spotkać się w niedzielę? Wtedy Ci co wyjeżdżaja zdążyliby wrócić i chyba łatwiej byłoby się zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 tez nie widze mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 09.05.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam, Czy ktoś już robił szambo na działce z wysokim poziomem wody gruntowej? Mam 90 cm i strach mnie bierze, jak można w ogóle wykopać dół pod to szambo, a potem co zrobić, żeby nie wypłynęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Pilna sprawa ile płaciliście za przyłacze wodne i gazowe w rozbiciu na projekt i wykonanie? Muszę ponegocjować z jednym wykonawcą co w pakiecie robi calość , ale nie bardzo mam punkt odniesienia........ dozgonnie wdzięczny pozostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 09.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Pilna sprawa ile płaciliście za przyłacze wodne i gazowe w rozbiciu na projekt i wykonanie? Muszę ponegocjować z jednym wykonawcą co w pakiecie robi calość , ale nie bardzo mam punkt odniesienia........ dozgonnie wdzięczny pozostanę No cóż ja nie pomogę, a wręcz przeciwnie: też mam pytanie Czy do WZ robiliście zdjęcia sąsiednich budynków? Babka z gminy mi powiedziała, żeby zrobic I jeszcze jedno: O co chodzi z tym wpływem na środowisko? (charakterystyczne parametry techniczne inwestycji oraz dane charakteryzujące wpływ inwestycji na środowisko ... w tym rodzaje emotowanych substancji i ich źródła, źródła i poziomy hałasu) Przecież nie buduję lotniska ani spalarni śmieci! Jaki stopień szczegółowości w zapotrzebowaniu na media? Podać tyle ile teraz zuzywam? Przecież to nielogiczne, bo w domu będę zużywała pewnie więcej. Teraz już ostatnie: Czy jeśli dostanę WZ, dostosuje projekt do WZ, spełnię wszystkie warunki, itd. ... Czy mogę z jakiegoś powodu nie dostać pozwolenia na budowę? A czy mogę nie dostać WZ (w bliskiej okolicy stoi tylko jeden budynek - vis-avis mojej działki, czyli po drugiej stronie drogi, z innych stron są puste działki)? - Sorry, ale dopadają nas wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czy do WZ robiliście zdjęcia sąsiednich budynków? Babka z gminy mi powiedziała, żeby zrobic Absurd - to nie jest Wasza sprawa tylko Gminy. To oni muszą ustalić na jakiej podstawie wydadzą WZ. Czy jeśli dostanę WZ, dostosuje projekt do WZ, spełnię wszystkie warunki, itd. ... Czy mogę z jakiegoś powodu nie dostać pozwolenia na budowę? Nie możesz - skoro spełnisz warunki podane w WZ i przedłożysz wniosek o PnB z wymaganą dokumentacją - nie mogą odmówić .... niby na jakiej podstawie ??? A czy mogę nie dostać WZ (w bliskiej okolicy stoi tylko jeden budynek - vis-avis mojej działki, czyli po drugiej stronie drogi, z innych stron są puste działki)? Nie możesz nie dostać WZ. Przepis stanowi, że jeśli nie ma bezpośredniego "dobrego sąsiedztwa" - czyli działki graniczące z Twoją są puste, dla ustalenia WZ bierze się pod uwagę działki w promieniu 3 x szerokość Twojej działki. Jeśli w tym promieniu są domy - no to masz "dobre sąsiedztwo". Gorzej, jak wyglądają jak kurniki Poza tym nawet na terenie całkowicie niezabudowanym też można uzyskać WZ - trwa to dłużej - nawet do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja za wodę i gaz mam zapłacić 12tyś, a za prąd niecałe 2tyś. Ale jest to robota w pakiecie dla wszystkich działęk koło Sprawnej. Tylko żeby znowu nie było, że tylko Sprawna i Sprawna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts