enickman 04.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No właśnie, a ja potrzebuję kogoś na wiosnę do realizacji elewacji, ocieplenia poddasza, pobitki itp. Czy macie gdzieś z Białołęki tanią i dobrą ekipę? Krótko powiem tylko, że po przeglądzie ekip z forum i zebraniu cen kolega z Wiesbaden (Konstancin dla Frankfurtu nad Menem) powiedział, że najtańsze ceny które mamy w Warszawie są droższe od cen Niemieckich. a ile to jest np. za ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 04.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 przy okazji - właśnie wybieram kocioł, a przy wyborze podobno jednym z najważniejszych kryteriów wyboru jest serwis możecie coś już powiedzieć o serwisie poszczególnych marek na Białołęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 04.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 To zalezy.. )) Czyli jak zrobione to ocieplenie, czy zrobiony karton-gips itp. Natomiast większość ma: montaż płyt gipsowo kartonowych na ruszcie stalowym + wełna na poddaszu Coś takiego kosztuje ok. 45 PLN, a ze szpachlowaniem 55 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 moi wykonawcy biorą 40zł z metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 05.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pozwólcie, że się włącze i zapytam: ile kosztuje ocieplenie dachu dwuspadowego za metr , chodzi mi o wersję tylko z wełną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 10.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jako gość moja cena jednej warstwy 12złm2, przygotowanie dwie warstwy z rusztem i folią 34złm2kontakt; 608 023 156 Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 12.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czy mozecie polecic bardzo solidnego hydraulika do kompleksowego wykonania ogrzewania/100m podlogówka/, kotłowni itd.Najlepiej z ulożeniem styropianau 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 15.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Czy mozecie polecic bardzo solidnego hydraulika do kompleksowego wykonania ogrzewania/100m podlogówka/, kotłowni itd.Najlepiej z ulożeniem styropianau 20cm. Polecam hydraulika, który u mnie robił hydraulikę: p. Matusik - 502-358-661 Można się powołać na Konrada z Juranda... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 18.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, dom mamy juz w końcowej fazie wykończenia ,czy ktoś podzieli sie namiarami na solidną ekipe malarzy? Szukam kogos do pomalowania domu wewnatrz. Polecam pana Piotra. Wprawdzie pracuje sam, ale jest dokładny i uczciwy (choć wygląd może człowieka zmylić ). U mnie malował cały dom, zlecałem mu też remont mieszkania oraz wykonywał prace u moich przyjaciół. Jestem zadowolony z jego pracy. Piotr, tel.: 798 943 938 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 19.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witajcie krajanie.Dla kuzynki ( młode małżeństwo ) bardzo poszukuję działki budowlanej ( 700-1300 m) na Białołęce. Będę /będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie namiary ( nawet tylko podejrzenia ) , że jakaś działka jest na sprzedaż.Bardzo proszę o informacje na PW ( jeżeli to możliwe wraz z podaniem orientacyjnej ceny za metr).Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 20.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Z tego co widze, to nadal mocna pozycje na Bialolece ma p. Daniel Krawczak i jego, dzis juz Nest Group lub cos takiego. Wejdz sobie na ich stronę... calkiem duzy wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 21.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dziękuję Ci Whitemag za podpowiedź. Okazało się ,że kontaktowali się już z tą firmą ale szukają dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 21.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 potrzebuje sprawdzonego architekta. chce doprojektowac piwnice do domu oraz adaprtacje projektu do dzialki. nie chce mi sie jezdzic po calej wawie. znacie kogos z naszych okolic (i normalnie cenowego? bede wdzieczna za pomoc i namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 25.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 potrzebuje sprawdzonego architekta. chce doprojektowac piwnice do domu oraz adaprtacje projektu do dzialki. nie chce mi sie jezdzic po calej wawie. znacie kogos z naszych okolic (i normalnie cenowego? bede wdzieczna za pomoc i namiar Nie jest blisko lecz daleko. Nie jest architektem lecz inżynierem. Robił mi adaptację gotowego projektu i doradzał w pewnych kwestiach. Był bardzo konkurencyjny, uczciwy i sympatyczny. P. Andrzej Nowicki kom 508-191-438 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwybudowniczy 27.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam wszystkich - szczególnie tych z choszczówki z żonką staliśmy się posiadaczami działki i planujemy rozpoczęcie budowy. Na tym etapie jesteśmy nastawieni optymistycznie ( przed nami przygoda . Teraz jako głowa rodziny i naczelny budowniczy ( żona nie ma głowy do tych spraw ) jestem głodny wiedzy. nasz plan to budowa jak najmniejszym kosztem bliźniaczka ( na spólkę z tesciami ) podpiwniczonego ( w piwnicy garaż kotłownia etc... )Może ktoś ma doświadczenia z wodami gruntowymi w tych okolicach ? dom ma być w technologii tradycyjnej z wykorzystaniem stropów prefabrykowanych ( szybkość budowy ) , może też prefabrykowanych piwnic - moze ktoś ma doświadzczenia z prefabrykowanymi betonowymi stropami lub ścianami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 11.02.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, Mam do sprzedania 2 baraki. Jeden barak - kontener budowlany o wymiarach 2,4m x 6m dla ekipy budującej i drugi barak - magazynek o wymiarach 2,5*2,4 Baraki mają konstrucję stalową czyli są na porządnej ramie ze stali a przestrzenie wypełnione są kombinacją płyt. Barak dla ekipy budującej ma jedno zakratowane okno i drzwi. W środku znajdują się 4 szafy (bez łóżek) i elektryka. Drugi barak idealny jako magazynek, zamykany na kłódke. W moim przypadku oba baraki służyły mi przez 2 lata na budowie jako magazynek i schronienie i sprawdziły się znakomicie zarówno w zimie jak i w lato. Można je transportować przekładjąc pasy pod sopdem lub za pomocą uchwytów w górnej części używając zwykłej ciężarówki z HDS (ja tak zrobiłem). Do odbioru osobistego na koszt kupującego w Markach koło Warszawy. Zdjęcia moge przesłać meilem. [email protected]Cena: 1700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A nie znacie kogoś kto odsnieży, wywiezie śnieg z posesji?? Żeby jakimś małym quadem z pługiem operował + przyczepka, żeby załadować śńieg byłoby great! Może znacie kogos kto operuje w okolicach Ratusza Białołeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A nie znacie kogoś kto odsnieży, wywiezie śnieg z posesji?? Żeby jakimś małym quadem z pługiem operował + przyczepka, żeby załadować śńieg byłoby great! Może znacie kogos kto operuje w okolicach Ratusza Białołeka? łopatka i przerzucamy nie ma lekko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nie no jasne... gdyby to była moja posesja tylko, a chodzi mi o małe osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nie no jasne... gdyby to była moja posesja tylko, a chodzi mi o małe osiedle ups... myślę że o ofertę można poprosić firmę sprzątającą, np. AG Complex, nie mam pojęcia jakie to koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts