uahcim 28.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gdzie kupowaliście drewno na więźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 18.11.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 28.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 BUDUJEMY REMONTUJEMY WYKAŃCZAMY Witam nasza firma buduje na białołece i okolicach.Budujemy stany deweloperskie jak i pod kluczNasza Firma obecnie stawia dobudowe na ulicy AMBARAS Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPONa ostatnich targach 16-17 również wystawiliśmy nasze produkty i usługihttp://WWW.WYBUDUJDOM.COMZapraszamy do kontaktu inwestorów Jesteśmy sprawdzoną firmą i posiadamy odpowiednia kadrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenkaBorys 06.12.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 PAG-BUD http://www.wybudujdom.com Budowa domówBUDOWY DOMÓW http://www.wybudujdom.com Stany surowe i deweloperskie Firma budowlana istniejąca od 5 lat na rynku.Jesteśmy nie wielka firma ale jak do tej pory radzimy sobie na rynku mazowieckim. Budujemy kompleksowo domy jedno i wielorodzinne w tradycyjnej technologii murowanej, w stanie surowym, deweloperskim oraz pod klucz.Nasza firma zajmuje się budową domów jednorodzinnych, w tym także gruncie należącym do klienta, wg dowolnego projektu budowlanego, w technologii murowanej. Budowa domów jednorodzinnych dzieli się na trzy etapy prac: stan surowy, stan developerski i domy pod klucz. Stan surowy obejmuje:[/glow]-wytyczenie geodezyjne budynku,-roboty ziemne,-ławy fundamentowe,-ściany fundamentowe,-podsypka piaskowa pod podłoże betonowe stanu zero,-kanalizacja stanu zero,-przepusty kanalizacyjne, wodne, energetyczne,-izolacje termiczne i p. wilgociowe stanu zero,-ściany nośne zewnętrzne i wewnętrzne,-ściany działowe,-stropy, słupy, podciągi, wieńce,-schody żelbetowe,-więźba dachowa,-pokrycie dachowe wraz z orynnowaniem,-kominy,-wykończenie kominów ponad dachem. Stan deweloperski obejmuje:-okna i drzwi zewnętrzne oraz brama garażowa,-rozprowadzenie instalacji ciepłej i zimnej wody oraz kanalizacji,-rozprowadzenie instalacji c.o., ogrzewanie podłogowe,-rozprowadzenie instalacji elektrycznej, alarmowej, TV, telefon,-elewacja z ociepleniem i cokołem,-podbitka dachowa,-parapety zewnętrzne,-tynki wewnętrzne,-szlichty betonowe z izolacjami,-ocieplenie dachu,-płyty kartonowo-gipsowe, Dom pod klucz obejmuje:-kompletną kotłownię z grzejnikami,-parapety wewnętrzne,-wykończenie ścian i podłóg (malowanie, prace glazurnicze),-montaż białego osprzętu (prysznica, wanny, umywalki, wc, baterii umywalkowej itp.),-obłożenie schodów wewnętrznych i zewnętrznych, tarasów,-położenie okładzin na płytach balkonowych, wykonanie balustrad,-drzwi wewnętrzne,-małą architekturę (podjazdy, podejścia, trawniki, zasadzenie zieleni),-ogrodzenie,-przyłącza (wodne, kanalizacyjne, energetyczne, gazowe) Służymy pomocą w całym procesie budowy od pierwszej łopaty, po adaptacje. Załatwiamy formalności aż po wykonanie - realizacje projektu. Ograniczamy do minimum stres inwestora związany z budową własnego domu. Posiadamy w naszej ofercie materiały budowlane wysokiej jakości potrzebne do wykonania powierzonej inwestycji. PAG-BUDMarki, ul. Piłsudzkiego 139http://www.wybudujdom.comhttp://www.pag-bud.com.pl[email protected]tel. : 697555835/697555672 WITAM.OPISAŁAM A RACZEJ WYPISAŁAM WSZYSTKO TO CZYM ZAJMUJE SIE FIRMA.WSZYSCY WYPISUJĄ O FIRMACH TO CO JEST ZŁE.NIKT NIE PISZE TO CO DOBRE BO PO CO..JA PODEJDĘ DO TEGO INACZEJ.FIRMA KTÓRA BUDOWAŁA MI DOM SPISAŁA SIĘ ŚWIETNIE.MOGĘ SPOKOJNIE PROMOWAĆ TĘ FIRMĘ.PO ROZMOWIE Z WYKONAWCĄ UŚWIADOMIŁAM SOBIE ZE FAKTEM JEST TO ZE WYPISUJĄ O BUDOWLAŃCACH SAME ZŁE OPINIE - I TU NIE PISZE O FIRMIE PAG-BUD.DLATEGO BĘDĘ PROMOWAŁA MOJEGO WYKONAWCĘDLATEGO BĘDĘ PROMOWAŁA MOJEGO WYKONAWCĘ WYKONAŁ U MNIE NA DZIAŁCE CAŁY DOM AŻ POD KLUCZ.Z TEGO CO ZAUWAŻYŁAM I WIEM TO FIRMA NIE JEST AŻ TAK DUŻA WIEM ŻE ZATRUDNIAJĄ 15 OSÓB. PLUS 2 KIEROWNIKÓW JEDEN Z NICH PROWADZIŁ MOJA BUDOWĘ. ROZMOWY Z KADRA BUDUJACĄ SĄ LOGICZNE, NIE SA TO LUDZIE NIE MYŚLĄ LECZ PRZECIWNIE.MOJA BUDOWA MIAŁA KIEROWNIKA 1 W TYGODNIU MAJSTRA BUDOWY 5 DNIBUDOWLAŃCÓW BYŁO 5- NORMALNYCH NIE JAKICHŚ TAM ZAMULACZY. NA SAMYM POCZĄTKU PO WEJŚCIU DO BIURA ZOSTAŁAM PRZYJEMNIE PRZYWITANA PRZEZ PANA PRZEMYSŁAWA, PRZEDSTAWIŁAM PROJEKT I TYGODNIU OTRZYMAŁAM WYCENĘ.P.PRZEMEK LOGICZNIE WYTŁUMACZYŁ MI TO CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO Z MOJA BUDOWA I ZARAZEM Z MOIMI PIENIĄŻKAMI.W BIURZE MIAŁAM MOŻLIWOŚĆ PORÓWNAĆ MATERIAŁY KTÓRE SĄ WYKORZYSTYWANE DO BUDOWY DOMU I TU POZNAŁAM ZNACZNE RÓŻNICE MIEDZY CERAMIKĄ A YTONGIEM MIEDZY WEŁNĄ A STYROPIANEM ITD.MIAŁAM MOŻLIWOŚĆ SAMA ZDECYDOWAĆ JAKIE MATERIAŁY WCHODZĄ W BUDOWĘ. PRZYSZEDŁ DZIEŃ BUDOWY.!!!PRZYJECHAŁAM NA PLAC I PIERWSZE CO MI SIĘ RZUCIŁO W OCZY I MIŁO ZASKOCZYŁO TO TO ŻE FIRMA PRZYJECHAŁA OKLEJONYM (ZNACZNĄ GRAFIKĄ) AUTEM DOSTAWCZYM.WYSIEDLI PANOWIE BARDZO MILI ZRESZTĄ I TU KOLEJNE ZASKOCZENIE UBRANI JEDNOLICIE W SZARO ŻÓŁTO NIEBIESKIE KOMBINEZONY Z ODBLASKAMI ORAZ LOGIEM NA KURTKACH.NASTĘPNIE WBILI 3 PALE I ROZWIESILI BANER TU (BUDUJE FIRMA http://WWW.WYBUDUJDOM.COM)aż mi się miło robiło zdjęcia.Majster budowy od razu Przejął pałeczke w rozstawianiu pracy.Jeszcze tego samego dnia wykonali wstępny zarys budynku sznurkami oraz koparka zdarła DARNINE.Kolejne dni to już wykopy fundament ściany strop dach okna elektryka tynki wylewki i prace pod klucz.STAN DEWELOPERSKI KOSZTOWAŁ MNIE 2100 ZŁ ZA METR W TYM MIAŁAM OCIEPLONE WEŁNĄ I DACHÓWKĘ CERAMICZNĄ. WYDAJE MI SIĘ, ŻE TO DOBRA CENA, ZA DOM WYBUDOWANY ZE SPOKOJEM A ZA RAZEM TAKI PROFESJONALIZM FIRMY. CHCIAŁA BYM OPISAĆ CAŁY PROCES BUDOWY BO NAPRAWDĘ WARTO Z TA FIRMA BUDOWAĆ ALE SZKODA MI WASZYCH OCZU DO CZYTANIA TEGO. Jednym słowem firma bardzo godna polecenia.Zapraszam do kontaktu ze mną.Będę promowała tę firmę bo są warci tego by tacy fachowcy byli promowani przez ludzi.Bardzo mili od szefa po majstra i samego murarza.A nie dopisałam że budowa była jak najbardziej zakrapiana alkoholem ale z tego co widziałam to w soboty.Ogólnie było Czysto na budowie bez wiekszych ekscesów. Wydane pieniążki były warte tego domu. POLECAM>>>>>polecam>>>>>>POLECAM>>>>>>undefinedJak najbardziej będę starała się wszędzie promować tę Firmę!undefined Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddt 10.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam,Poszukuję solidnej i w rozsądnej cenie firmy bądź stolarza, która wykonałaby mi blat kuchenny drewniany na wymiar i z montażem. Jeżeli możecie kogoś polecić to proszę o namiary może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 19.01.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam,poszukuję solidnej firmy do układania kostki brukowej betonowej.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 20.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam. Z jakiegos powodu zostalem wybrany na moderatora grupy Moge sluzyc sprawdzonymi namiarami na tynkarza, hydraulika, elektryka - pracowalem z tymi ludzmi na kilku budowach dlatego smialo moge ich polecic. W razie pytan prosze pisac. Pozdrawiam i zycze wszystkim bezproblemowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 26.02.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam! Tak, elektryk jest na fali Jeżeli ktoś ma na stanie niepotrzebną, kupię RBetkę. Rozdzielnię budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 26.02.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam po długiej przerwie Znacie jakąś godną polecenia ekipę do podbitki drewnianej?Ile trzeba dać za robociznę, a ile za materiał?Skąd materiał? Aha - i czemu nie widzę kto tutaj pisze?Strasznie mnie wk...a to forum po zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 01.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam ponownie! A teraz poszukujemy Kierownika Budowy.Nie figuranta, ale też nie osoby przesadnie dokładnej. Kogoś pośredniego, sensownego. Z góry dzięki! Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniPi 01.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 UWAGAostrzegam przed korzystaniem z usług glazurniczo-wykończeniowych świadczonych przez: Artur Karabin 501551879 (z Marek lub okolic)gość dostał częściową zaliczkę i następnego dnia zniknął z pieniędzmi.zdecydowanie NIE-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 08.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mam prośbę czy mozecie polecić lub doradzić jakąś hurtownie budowlana (chodzi mi oczywiści o konkurencyjne ceny ale i również o dodatkowe bonusy np . limit kredytowy itp). Z góry dziekuje za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 09.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Potrzebuję 10ton piachu pod kostkę, okolice Ratusza Białołęka - jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badj 0609 20.03.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ustalając typ ogrodzenia, dopasowujemy do tego furtkę, bramę i ewentualne balustrady. Całość zamyka się w tym samym stylu i wystroju. Należy podkreślić, ze w zależności od upodobań klienta, jak również od warunków na posesji, wykonujemy bramy rozwierne lub przesuwne. Oferujemy także automatykę do obu rodzajów bram. Wykonywane przez nas balustrady, balkonowe, . Balustrady są produkowane w układzie prostym jak i z "brzuchami". Cena również ustalana jest z klientem w zależności od ilości i rodzaju elementów kutych oraz od tego czy balustrada ma posiadać tralki proste czy gięte ("brzuchy"). Zapraszamy.Ogrodzenia klinkierowe:- przęsła ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta-Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem-Rozbiórka starych ogrodzeń- Balustrad balkonyMoj numer Tel kom: 668-549-304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Już od 3 lat ostrzegam na tym forum przed bardzo nieuczciwą firmą z podkarpacia. Nazwa: REM-BUD Kazimierz Robert Lasik. Wyjątkowo nieuczciwi, prowadzą budowę w ten sposób aby wykonawcę blokować przed zmianą firmy - ciągle coś zostawiają niedokończone. Dodatkowo robią złośliwości, o których wiedzą tylko oni a inwestor dowie się w trakcie zamieszkania bez możliwości udowodnienia krzywdy. Na budowie nie ma tych samych ludzi - ciągle się zmieniają, czasami nie mają szlifierki więc tydzień lub więcej na nią trzeba czekać a budowa stoi- ciągle komuś ktoś umierał. Nie potrafią stawiać kominów a stawiają, więźba dachowa wbrew technice budowlanej, blacha obcinana bez lini prostej a skośnie, spływ brodzika w innym kierunku niż syfon!!! itp NIE POLECAM - JEDNOCZMY SIĘ - ONI NAS ... - A MY IM DZIĘKUJEMY - niech poznają, że pracę należy szanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 22.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Już od 3 lat ostrzegam na tym forum przed bardzo nieuczciwą firmą z podkarpacia. Nazwa: REM-BUD Kazimierz Robert Lasik. Wyjątkowo nieuczciwi, prowadzą budowę w ten sposób aby wykonawcę blokować przed zmianą firmy - ciągle coś zostawiają niedokończone. Dodatkowo robią złośliwości, o których wiedzą tylko oni a inwestor dowie się w trakcie zamieszkania bez możliwości udowodnienia krzywdy. Na budowie nie ma tych samych ludzi - ciągle się zmieniają, czasami nie mają szlifierki więc tydzień lub więcej na nią trzeba czekać a budowa stoi- ciągle komuś ktoś umierał. Nie potrafią stawiać kominów a stawiają, więźba dachowa wbrew technice budowlanej, blacha obcinana bez lini prostej a skośnie, spływ brodzika w innym kierunku niż syfon!!! itp NIE POLECAM - JEDNOCZMY SIĘ - ONI NAS ... - A MY IM DZIĘKUJEMY - niech poznają, że pracę należy szanować Piszesz to zeby miec jak najwiecej postow??? Bo przeciez nie ma mozliwosci zeby do tej pory uchowaly sie osoby ktore nie widzialy tego wpisu. Mnie osobiscie juz denerwuje jak widze kolejny wpis o tej samej tresci... Nie tylko Ty przejechales(as) sie na ekipie. Gdyby kazdy w tylu postach wyrazal swoj niesmak ktory pozostal po zlej ekipie, to na forum nie czytalibysmy nic innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 25.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam Wszystkich,Jako, że zakończyłem już pierwszy etap budowy mam do sprzedania parę rzeczy. Nadproża POROTHERM 12 szt. o długości 125 cm, 6 szt. 150 cm, 8 szt. 175 cm, 16 szt. 225 cm i 2 szt. 300 cm nie trzeba zalewac stropów (atrakcyjna cena)100 pustaków stropowych POROTHERM, dwa słupy metalowe o przekroju 14*14 i długości 290 cm oraz barak dla ekipy budowlanej.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 608-365-604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 25.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Potrzebuję 10ton piachu pod kostkę, okolice Ratusza Białołęka - jakieś namiary? Ja brałem od gościa z Legionowa, za wywrotkę 15 ton 400 zł. Zawsze dostępny na telefon Górczewski Piotr 516846942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwybudowniczy 28.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam szukam ekipy która posiada własne szalunki inwentaryzowane mogącej wyszalować mi szybko i sprawnie ściany piwnic w budynku o powierzchni około 200m2 razem ze zbrojeniem na terenie choszczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 07.05.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (...) Strasznie mnie wk...a to forum po zmianach Mnie też. Dlatego prawie zniknąłem - ciężko cokolwiek wyszukać, dowiedzieć się..... Ale zapytam: Czy może ktoś korzystał ze sklepu hydraulicznego Hydrop (Płochocińska 161, tuż przy zjeździe na Kobiałkę)? Mają przyzwoite ceny, ale nie wiem jak z solidnością, terminowością itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts