muerciak 15.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 sprzedam stęple po budowie: 4 zł za 3m, 2 zł za krótsze wszystkich jest ponad 300 z czego około 200 będzie 3mdo odbioru w Nieporecietel. 510 002 584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 15.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Hej, mam do sprzedania garaż blaszany, który służył mi w czasie realizacji budowy domu, ale również potem do składowania wszelkich "gratów" pobudowlanych. Ale cóż, czas posprzątać ostatecznie podwórko i w związku z tym ogłoszenie jak wyżej. Szczegóły (na allegro jest mnóstwo zdjęć trakich garaży):- garaż blaszany 3x5 m o wysokości 2,15 od czoła, drzwi rozwierne po 1,5 m skrzydło- zamykany na zamek plus ewentualnie kłódkę- stan dobry- do rozkręcenia, przewiezienia (najdłuższy element 5 m) i ponownego skręcenia bądź przewiezienia w całości- cena wywoławcza 600 PLN (na allegro nówka sztuka kosztuje około 1300-1500 PLN) bez transportu- jako gratis mogę dla zainteresowanych osób oddać pustaki stropowe Porotherm wys. 23 cm w ilości jakieś 30-40 szt.- garaż do odbioru w okolicach ul. Ruskowy Bród i Kobiałka.Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [email protected] lub telefoniczny: 600390664Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uahcim 28.05.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mam prośbę czy mozecie polecić lub doradzić jakąś hurtownie budowlana (chodzi mi oczywiści o konkurencyjne ceny ale i również o dodatkowe bonusy np . limit kredytowy itp). Z góry dziekuje za informację Zakpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 01.06.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam,Powiedzcie mi jak długo czekaliście na pozwolenie na budowę. Zamierzam złożyć dokumenty w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 01.06.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, Powiedzcie mi jak długo czekaliście na pozwolenie na budowę. Zamierzam złożyć dokumenty w przyszłym tygodniu? Jeśli masz komplet wszystkich dokumentów, mape, uzgodnienia, warunki przyłączy itp. to po 30 dniach dostaniesz pozwolenie plus czas na uprawomocnienie sie i podstęplowanie dziennika budowy. Koniec lipca to realny termin żeby zacząć budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 03.06.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Projekt po adaptacjach, mapki do celów projektowych, badanie geotechniczne i umowy z gazownią, wodociągami i stoen-em mam. Coś jeszcze potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 05.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Czasami jeszcze potrzebne jest poswiadczenie dostepu do drogi publicznej, na bialolece czesc ulic ma status drog wewnetrzych (chociaz w praktyce jezdza po nich wszyscy ktorzy chca) i trzeba miec taki dokument. Nie wiem jak teraz ale jak ja skladalem o pozwolenie 2006 rok to musialem miec tez papier o odrolnieniu ziemi, ale teraz tam chyba uchwala zmienili ze wszystkie grunty w obrebie w-wy sa budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 06.06.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Taki pozwolenie mam nadzieję że nie będzie mi potrzebne ponieważ ja już mieszkam na tej działce w domu do rozbiórki i będę korzystała z tego samego zjazdu - mam nadzieję.A powiedzcie mi czy jak są wydane warunki zagospodarowania przestrzennego, to wysyłają powiadomienie do sąsiadów?Mam nieciekawą sąsiadkę i boję się będzie mi bruździć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 09.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Tak, wysyłają do wszystkich właścicieli działek graniczących z twoją. Jeśli robisz wszystko zgodnie z przepisami i tak jak to ma być to sasiadka jedyne co może ci opóźnic wydanie decyzji, jesli napisze sprzeciw to trzeba poczekać aż urząd ją rozpatrzy i odrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaFi 11.06.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam!Czy możecie polecić jakąś fajną ekipę do tynków i ew. wylewek w małym domku na Białołęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 29.06.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam, poszukuję namiarów , gdzie można kupić ziemię pod trawnik w dobrej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r21 19.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 szukam namiarow na tania koparkechce rozgarnac ziemie wkolo domupraca na okolo 4-6 godzbialolekakontakt najlepiej tel 0608 660750meili przez muratora prosze nie pisac bo ze wzgledu na muratorski spam tej poczty nie obierampozdrawiam; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 03.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Jeszcze nie mamy pozwolenia, pochlastać się można do takich głupot się przyczepiają że szkoda gadać Mam jednak nadzieję, że od września zaczniemy zatem proszę polećcie jakiś tani skład budowlany, koparkę itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_ 13.08.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam, Mam do odsprzedania 23 szt paneli podstawowych Belgijskiej podbitki OROBEL (miesiąc temu zakupione i zostało ) http://www.orobel.pl/kolory.htm kolor 143 (Antracyt)panele są nowe (nieporysowane) długości standardowej tj. 6 mb. o szerokości 10 cm W sumie będzie to więc 138mb czyli 13,8 m^2 cena?: płaciłem ok. 3,1 zł/mb ale... odbiór: Michałów-Grabina - Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na Priv. Pozdrawiam budującychTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 25.08.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472!NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldzik 26.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Po budowie zostały mi nadwyżki różnych materiałów. Może ktoś z Was jest zainteresowany? Sprzedam po atrakcyjnych cenach. Z materiałów nowych:- 53 pustaki obustronnie łupane TeknoAmerBlok (390x190x198), kolor piaskowy, na białym cemencie- 75 daszków obustronnie łupanych TeknoAmerBlok (250x58x190), kolor piaskowy, na białym cemencie- 30 worków 25kg zaprawy murarskiej reymix - 5 wiader 25kg tynku silikonowego Caparol, kolor nutria 18- 2 wiadra 25kg tynku silikonowego Caparol, kolor nutria 15- 4 wiadra 25kg tynku mozaikowego Chemis, kolor nr 160- 1 wiadro 25kg Putzgrunt Caparol, kolor nutria 16- 4 baniaki 5l gruntu wzmocnionego firmy WIM- 1 element dachowy czwórnik Creaton Premione, czarna glazura- 31 gąsiorów, 10 skrajnych dachówek prawych, 10 skrajnych dachówek lewych Creaton Premione, czarna glazura- oraz zaginarka do prętów max. fi 12 (również nowa, nieużywana) Używane (przez 3 lata), pozostałe po wymianie dachu:- 24 stopnie kominiarskie + 24 dachówki betonowe pod stopnie, kolor czarny, Nelskamp (identyczna z Braas celtycka)- 2 ławy kominiarskie 80cm + 4 dachówki betonowe do ławy, kolor czarny, Nelskamp (identyczna z Braas celtycka)- 4 kominki wentylacyjne do dachówek Nelskamp (odpowiednik Braas celtycka), plastikowe czarne, wraz z dachówkami- 4 kominki wentylacyjne Klober, kolor czarny Materiały są do odbioru w Jabłonnie, tuż poza Warszawą. Waldek, tel. 0603 582 807, mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasman19 01.09.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 WitamSprzedam po atrakcyjnych cenach- deski do szalowania stropów - ilość ok. 8 m3 cena 190 zł /m3 - po jednokrotnym użyciu- stęple budowlane długości ok. 2,8 mb ilość ok. 170 sztuk - 3 zł/sztukę bardzo solidne po jednokrotnym użyciu - łóżka piętrowe plus materace 120 zł za komplet materac + łóżko (dostępne 4 sztuki)- kontener budowlany stan dobry - 2000 zł - oddam za darmo krótkie kawałki stępli, desek przydające się w budowie lub na opałTransport i załadunek we własnym zakresie Lokalizacja: Warszawa Białołęka - okolice fortu Piątektel. 605 550 041Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 15.09.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jeśli ktoś z forumowiczów pragnie upiększyć swoje ściany to zapraszam.Gładź wysokiej jakości z malowaniem na biało od 20zł, w kolorze od 24zł/m2. Cena z materiałem!!!Idzie zima, pomyśl o poddaszu!Poddasza od 95zł/m2 z materiałem!!! 793360720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 27.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ello! Potrzebuję kilkunastu stempli, długość 2,80, 3-4 dłuższe. Najlepiej z okolicy Aroniowej/Kobiałka - będę wiózł je "cywilnym" samochodem.Kontakt 602 47 44 81 lub [email protected]. Pozdr!P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabeata 30.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam Państwa, Mam wielką prośbę o jakieś namiary na firmę, która mogłaby mi doprowadzić przyłącze gazowe i wodociągowe do domu na Białołece. Wysłałam już maila do STD Nasiłowski ale chciałabym mieć jeszcze jedną ofertę tak dla porównania bo podejrzewam, że STD będą drodzy. Najlepiej by było gdyby to zrobiła jedna firma (czyli od razu gaz i wodę). Projekty już posiadam i chciałabym to zrobić jeszcze w tym roku, nawet już w październiku. Czy ktoś z Państwa może mi polecić ?BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts