Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

Witam,

Mam do sprzedania styropian fasadowy prosty firmy Knauf o grubosci 15cm około 20 paczek. W paczce 2 m2. Cena za paczke 40zł.

Dodatkowo posiadam 3 paczki styropianu Temoorganica 10cm - 35zł oraz jedna paczkę Austrotherm grubosc 2cm - 30zł.

Z uwagi na to ze styropian został mi po wykonaniu elewacji to niektore paczki nie posiadają folii lub są trochę pobrudzone.

Odbior tylko osobisty w Woli Rasztowskiej. Tel. kont. 517-148-264

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy możecie polecić jakieś firmy do wykonania projektu i wybudowania ok 100m wodociągu i przyłącza? Jaki to orientacyjnie koszt?

Nam wszystko od map do celów projektowych, projektu, warunkow przyłączenia, uzgodnienia, itp do wykonania przyłącza po uruchomienie i odbiór techniczny wykonała firma o której pisane było juz wcześniej STD Nasiłowski. Wszystko wykonali wykonali profesjonalnie. Nie wiem jak cenowo teraz to wychodzi za 12 m. przyłącza płaciłem 3,5 tys.

Witam,

Mam do zaoferowania Kabel YKY 5x10 elektroenergetyczny miedziany, zasilający (ziemny, do układania bezpośrednio w ziemi, co biegnie od skrzynki elektrycznej do domu) nowy, 13 metrów 65cm. Moja cena za całość 200 zł za 13 metrów i 65 cm. Kupiony w hurtowni elektrycznej. Nie jest to żadna chińszczyzna! W hurtowni tej metr tego kabla kosztował 20,52 zł (mamy na to fakturę). My sprzedajemy całość za 200 zł czyli za 1 metr wychodzi 14,65 zł. Odbiór osobisty: na Białołęce (okolice ul. Ostródzkiej), na Targówku, lub w Ząbkach. Kabel nowy nigdy nie używany !!! Na życzenie mogę przysłać maila.

Mam też do sprzedania stemple budowlane aż 5 metrowe takie kiedy dom posiada wewnętrzną antresolę. Zostało mi ok. 20 sztuk tych stempli. Cena będzie atrakcyjna. Zainteresowanym mogę przesłać maila.

W razie zainteresowania proszę dzwonić 606476855 lub wysłać maila: [email protected].

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Czy może ktoś korzystał ze sklepu hydraulicznego Hydrop (Płochocińska 161, tuż przy zjeździe na Kobiałkę)?

Mają przyzwoite ceny, ale nie wiem jak z solidnością, terminowością itp?

Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuję, ale na porady nigdy nie jest za późno :) Z doświadczenia polecam sklep hydrauliczny na ul. Okienko 3. Bodajże Cisan. Tanio i fachowa obsługa. Ostatnio nawet dokonałam dużych zakupów i o dziwo bez jakiegoś szoku cenowego :) W porównaniu do marketowych cen dużooo zaoszczędziłam.

Witam cala grupe. Nie udzielam sie zbyt czesto pomino, ze od jakiegos czasu jestem moderatorem Waszej grupy. Zaraz przyjdzie wiosna i grupa zapewne bedzie szukala roznych spraawdzonych fachowcow. Tak wiec jezeli ktos z Was bedzie szukal wykonawcow, to ja ze swojej strony moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej. Poddasza robie ja :) Wszystkich zainteresowanych namiarami na powyzszych fachowcow prosze o kontakt. Pracowalem z tymi ludzmi na nie jedej budowie.Dlatego wiem,ze moge ich polecic. Co do poddaszy - moge podac namiary na osoby w okolicach Warszawy u ktorych pracowalem w celu sprawdzenia moich referencji. Pozdrawiam i zycze wszystkim bezstresowego budowania :)

Witam cala grupe. Nie udzielam sie zbyt czesto pomino, ze od jakiegos czasu jestem moderatorem Waszej grupy. Zaraz przyjdzie wiosna i grupa zapewne bedzie szukala roznych spraawdzonych fachowcow. Tak wiec jezeli ktos z Was bedzie szukal wykonawcow, to ja ze swojej strony moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej. Poddasza robie ja :) Wszystkich zainteresowanych namiarami na powyzszych fachowcow prosze o kontakt. Pracowalem z tymi ludzmi na nie jedej budowie.Dlatego wiem,ze moge ich polecic. Co do poddaszy - moge podac namiary na osoby w okolicach Warszawy u ktorych pracowalem w celu sprawdzenia moich referencji. Pozdrawiam i zycze wszystkim bezstresowego budowania :)

Witam Pana Moderatora,

poproszę namiary na wszystkie sprawdzone ekipy, przede wszystkim tynkarze

dzięki

Art6

Witam ponownie,

nie jestem stałą bywalczynią i dopiero co załozyłam konto..

Mam super 2-óch chłopaków, którzy robią usługi remontowo-budowlane. Mają swój materiał sanitarno-hydrauliczny. Płytki układane na 6+, artykuły hydrauliczno-sanitarne tanie :) a robota tak zrobiona, że mucha nie siada :)

ogłoszenie zamieścili za gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-remont-i-budowa-zlota-raczka-USLUGI-REMONTOWO-HYDRAULICZNE-POGOTOWIE-WODNO-KANALIZACYJNE-W0QQAdIdZ358947664

POLECAM!!

http://img860.imageshack.us/img860/3569/dsc00138s.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/3401/dsc00136ld.jpg

przykład :) dziś zrobione to co znalazłam na podwórku :D oczywiście chodzi o płytki :D mogę jeszcze w późniejszym terminie dosłać zdjęcia klatki schodowej (ściany + terakota na schodach) zrobione przez wspomnianych Panów - chodzi mi o robotę co u mnie robili

Nie powiedziałbym, ze jest to robota na 6+. Te plytki chyba juz jakis czas tam sa skoro fugi takie brudne ale coz.. skoro nie masz wiecej zdjec.. Wg mnie jest to reklama wlasnej prostej roboty na wlasnym podworku. Zycze sukcesow przy duzo bardziej skomplikowanych realizacjach.

Nie powiedziałbym, ze jest to robota na 6+. Te plytki chyba juz jakis czas tam sa skoro fugi takie brudne ale coz.. skoro nie masz wiecej zdjec.. Wg mnie jest to reklama wlasnej prostej roboty na wlasnym podworku. Zycze sukcesow przy duzo bardziej skomplikowanych realizacjach.

oczywiście że już są..... nie robię zdjęć roboty po fachowcach od razu bo po co :) prośba była o zdjęcia to zrobiłam to co mam :)

płytki są ok. 2lat

/.../ moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej /.../

Proszę o te namiary. Ponadto szukam firmy, która specjalizuje się w instalacjach odgromowych, godnej polecenia oczywiście.

Pozdrawiam,

Asiemka