iwonnaw 06.10.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam, Mam do sprzedania styropian fasadowy prosty firmy Knauf o grubosci 15cm około 20 paczek. W paczce 2 m2. Cena za paczke 40zł. Dodatkowo posiadam 3 paczki styropianu Temoorganica 10cm - 35zł oraz jedna paczkę Austrotherm grubosc 2cm - 30zł. Z uwagi na to ze styropian został mi po wykonaniu elewacji to niektore paczki nie posiadają folii lub są trochę pobrudzone. Odbior tylko osobisty w Woli Rasztowskiej. Tel. kont. 517-148-264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 10.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Czy możecie polecić jakieś firmy do wykonania projektu i wybudowania ok 100m wodociągu i przyłącza? Jaki to orientacyjnie koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 18.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czy możecie polecić jakieś firmy do wykonania projektu i wybudowania ok 100m wodociągu i przyłącza? Jaki to orientacyjnie koszt? Nam wszystko od map do celów projektowych, projektu, warunkow przyłączenia, uzgodnienia, itp do wykonania przyłącza po uruchomienie i odbiór techniczny wykonała firma o której pisane było juz wcześniej STD Nasiłowski. Wszystko wykonali wykonali profesjonalnie. Nie wiem jak cenowo teraz to wychodzi za 12 m. przyłącza płaciłem 3,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabeata 21.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam, Mam do zaoferowania Kabel YKY 5x10 elektroenergetyczny miedziany, zasilający (ziemny, do układania bezpośrednio w ziemi, co biegnie od skrzynki elektrycznej do domu) nowy, 13 metrów 65cm. Moja cena za całość 200 zł za 13 metrów i 65 cm. Kupiony w hurtowni elektrycznej. Nie jest to żadna chińszczyzna! W hurtowni tej metr tego kabla kosztował 20,52 zł (mamy na to fakturę). My sprzedajemy całość za 200 zł czyli za 1 metr wychodzi 14,65 zł. Odbiór osobisty: na Białołęce (okolice ul. Ostródzkiej), na Targówku, lub w Ząbkach. Kabel nowy nigdy nie używany !!! Na życzenie mogę przysłać maila. Mam też do sprzedania stemple budowlane aż 5 metrowe takie kiedy dom posiada wewnętrzną antresolę. Zostało mi ok. 20 sztuk tych stempli. Cena będzie atrakcyjna. Zainteresowanym mogę przesłać maila. W razie zainteresowania proszę dzwonić 606476855 lub wysłać maila: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed firmą BIMAR http://www.bimarmb.pl/, we wrześniu wpłaciłem zaliczkę na materiały, materiałów nie otrzymałem.Kasy oczywiście też nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 28.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam!A ja poszukuję:1. drzwi budowlanych - tymczasowych do zamontowania na czas budowy2. płyt OSB i pilśniowych, niemal w każdej ilości. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 29.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oddam wersalkę , przydatna na czas budowy np. dla robotników . Odbiór osobisty na Białołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 07.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Poszukuję osoby do wykonania projektu podłączenia wody. Ceny jakie dostałem są z kosmosu.Będę wdzięczny za pomoc. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, czy macie sprawdzonych speców od alarmu i rekuperatora, możecie kogoś polecić?potrzebuję też ekipy od poddaszy dziękiArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 23.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Alarm - Marcin Szostak, 602117878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia-pl 26.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Czy może ktoś korzystał ze sklepu hydraulicznego Hydrop (Płochocińska 161, tuż przy zjeździe na Kobiałkę)? Mają przyzwoite ceny, ale nie wiem jak z solidnością, terminowością itp? Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuję, ale na porady nigdy nie jest za późno Z doświadczenia polecam sklep hydrauliczny na ul. Okienko 3. Bodajże Cisan. Tanio i fachowa obsługa. Ostatnio nawet dokonałam dużych zakupów i o dziwo bez jakiegoś szoku cenowego W porównaniu do marketowych cen dużooo zaoszczędziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam cala grupe. Nie udzielam sie zbyt czesto pomino, ze od jakiegos czasu jestem moderatorem Waszej grupy. Zaraz przyjdzie wiosna i grupa zapewne bedzie szukala roznych spraawdzonych fachowcow. Tak wiec jezeli ktos z Was bedzie szukal wykonawcow, to ja ze swojej strony moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej. Poddasza robie ja Wszystkich zainteresowanych namiarami na powyzszych fachowcow prosze o kontakt. Pracowalem z tymi ludzmi na nie jedej budowie.Dlatego wiem,ze moge ich polecic. Co do poddaszy - moge podac namiary na osoby w okolicach Warszawy u ktorych pracowalem w celu sprawdzenia moich referencji. Pozdrawiam i zycze wszystkim bezstresowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 28.02.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam cala grupe. Nie udzielam sie zbyt czesto pomino, ze od jakiegos czasu jestem moderatorem Waszej grupy. Zaraz przyjdzie wiosna i grupa zapewne bedzie szukala roznych spraawdzonych fachowcow. Tak wiec jezeli ktos z Was bedzie szukal wykonawcow, to ja ze swojej strony moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej. Poddasza robie ja Wszystkich zainteresowanych namiarami na powyzszych fachowcow prosze o kontakt. Pracowalem z tymi ludzmi na nie jedej budowie.Dlatego wiem,ze moge ich polecic. Co do poddaszy - moge podac namiary na osoby w okolicach Warszawy u ktorych pracowalem w celu sprawdzenia moich referencji. Pozdrawiam i zycze wszystkim bezstresowego budowania Witam Pana Moderatora, poproszę namiary na wszystkie sprawdzone ekipy, przede wszystkim tynkarze dzięki Art6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 28.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wszystkie kontakty wyslalem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia-pl 29.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam ponownie, nie jestem stałą bywalczynią i dopiero co załozyłam konto.. Mam super 2-óch chłopaków, którzy robią usługi remontowo-budowlane. Mają swój materiał sanitarno-hydrauliczny. Płytki układane na 6+, artykuły hydrauliczno-sanitarne tanie a robota tak zrobiona, że mucha nie siada ogłoszenie zamieścili za gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-remont-i-budowa-zlota-raczka-USLUGI-REMONTOWO-HYDRAULICZNE-POGOTOWIE-WODNO-KANALIZACYJNE-W0QQAdIdZ358947664 POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 29.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A mozesz podeslac fotki z tej roboty na 6+ ?? Chetnie zobaczymy jak pracuja najlepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia-pl 02.03.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 http://img860.imageshack.us/img860/3569/dsc00138s.jpg http://img26.imageshack.us/img26/3401/dsc00136ld.jpg przykład dziś zrobione to co znalazłam na podwórku oczywiście chodzi o płytki mogę jeszcze w późniejszym terminie dosłać zdjęcia klatki schodowej (ściany + terakota na schodach) zrobione przez wspomnianych Panów - chodzi mi o robotę co u mnie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 03.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nie powiedziałbym, ze jest to robota na 6+. Te plytki chyba juz jakis czas tam sa skoro fugi takie brudne ale coz.. skoro nie masz wiecej zdjec.. Wg mnie jest to reklama wlasnej prostej roboty na wlasnym podworku. Zycze sukcesow przy duzo bardziej skomplikowanych realizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia-pl 03.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nie powiedziałbym, ze jest to robota na 6+. Te plytki chyba juz jakis czas tam sa skoro fugi takie brudne ale coz.. skoro nie masz wiecej zdjec.. Wg mnie jest to reklama wlasnej prostej roboty na wlasnym podworku. Zycze sukcesow przy duzo bardziej skomplikowanych realizacjach. oczywiście że już są..... nie robię zdjęć roboty po fachowcach od razu bo po co prośba była o zdjęcia to zrobiłam to co mam płytki są ok. 2lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiemka 07.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 /.../ moge sluzyc namiarami na godnych polecenia: hydraulika, elektryka, tynkarza (tynki c-w zacierane kwarcem), parkieciarza, chlopakow od podbitki dachowej /.../ Proszę o te namiary. Ponadto szukam firmy, która specjalizuje się w instalacjach odgromowych, godnej polecenia oczywiście. Pozdrawiam, Asiemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts