agatka2106 04.11.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 22.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wciąż szukam... ma ktoś może sprawdzonego speca od napędów do bram przesuwnych? montaż, synchronizacja pilotów z garażem, gwarancja serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 24.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Czy możecie polecić jakiegoś geodetę który wykona korzystnie mapkę geodezyjną do celów projektowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 30.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! Szukam kogoś solidnego - kto wykona mi na ul. Szklarniowej na Białołęce instalację c.o. z małym kotłem na pellet i opcją (za jakiś czas) podłączenia solarów - będę wdzięczna za kontakt do rzetelnych, tanich/dobrych FACHOWCÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemapl 30.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy możecie polecić jakiegoś geodetę który wykona korzystnie mapkę geodezyjną do celów projektowych? A korzystnie to za ile? Ostatnią cenę słyszałem 800 zł. -- Wspólnota Grzymalitów na Tarchominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 31.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! Szukam kogoś solidnego - kto wykona mi na ul. Szklarniowej na Białołęce instalację c.o. z małym kotłem na pellet i opcją (za jakiś czas) podłączenia solarów - będę wdzięczna za kontakt do rzetelnych, tanich/dobrych FACHOWCÓW ja dużo hydrauliki robiłem z tym sklepem i współpracującymi z nimi hydraulikami: http://hydrop.pl/ wydaje się, że ceny konkurencyjne, dobra dostępność na Białołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti Spageti 13.04.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam,potrzebuję solidnych ludzi od ogrodzenia. Część panelowego, część murowanego.Każdy namiar na wagę złota.PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio70 24.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam Mam do odsprzedania domek drewniany 2,5*4 dobry na czas budowy lub jako gospodaczy na działke Do zobaczenia w Józefowie koło Legionowa Wiecej informacji na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 24.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja mam do sprzedania barakowóz budowlany, gratis dodaję tablice informacyjną i "sławojkę". Posiada własną instalację elektryczną, wystarczy podłączyć go pod źródło prądu.Transport we własnym zakresie, odbiór z Zielonej Białołęki.Barakowóz można oglądać na Aroniowej, odbiór nawet dzisiaj. Dodatkowo RBetka. Ceny do uzgodnienia, zapraszam na priv/mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 02.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Sprzedam wychodek (sławojkę) drewnianą na budowę. Kupiłem ją jako nową w lipcu 2011. Stan idealny, drewno zaimpregnowane. Chciałbym za nią 400zł (do negocjacji). Gratis dorzucę 10 stempli, które zostały mi z budowy. Stemple są bardzo grube i długie (3m). Sprzedam również deski szalunkowe. Mam ich około 1m3, może nieco więcej. Kupowałem po 550zł/m3, a sprzedam za połowę ceny czyli za 275zł/m3. Zostało mi też kilka bloczków betonu komórkowego (24cm szerokości). Też za połowę ceny sprzedam (płaciłem 7zł/szt, sprzedam za 3,50zł/szt). Mam też beczkę na wodę 1000l. Już mi niepotrzebna, więc również sprzedam. Cena do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 06.05.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam, będę wdzięczna za namiary na firmy/osoby które: przygotują wymagane do zgłoszenia protokoły/świadectwa: - charakterystyki energetycznej budynku - przeglądu przewodów went., spalinowych z uwzgl. wentylacji mechanicznej (?) - pomiar rezystancji inst.el. i włacznika różnicowo-prądowego (?!?) - ... Jeśli mam wodę ze studni oraz szambo a gazownia się na mnie wypięła - to chyba tyle? Geodeta od miesiąca przygotowuje inwentaryzację twierdząc ze Białołęka się digitalizuje wiec tak długo trwa... Jakiego rzędu są koszty ww. świadectw? Będę wdzięczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.05.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam, będę wdzięczna za namiary na firmy/osoby które: przygotują wymagane do zgłoszenia protokoły/świadectwa: - charakterystyki energetycznej budynku - przeglądu przewodów went., spalinowych z uwzgl. wentylacji mechanicznej (?) - pomiar rezystancji inst.el. i włacznika różnicowo-prądowego (?!?) - ... Już! Mam nadzieję, że załatwię sprawy w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam, Czy możecie mi polecieć ekipę do tynków zewnętrznych. Chodzi o tynkowanie ogrodzenia. Najlepiej z okolic Białołęki, Nieporętu, Marek, Ząbek. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 21.07.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 kupię garaż blaszak lub innego rodzaju schowek na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 27.07.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mam do sprzedania DESKI, BLATY gotowe do szalunku stropu po budowie. Mam tego ok 5m3 - cena 250 za m3 Odbiór osobisty w Markach koło Warszawy 502-995-178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam! Może komuś z Was została wełna najchętniej rockwool "ciepłe poddasze"? Nie wiem czemu, ale nie można już jej kupić Ostatki wykupiłam latem w castoramie. Przyjmę lub odkupię pozostałości w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam budujących zarówno w Stolicy. Odwiedzam czasem Wasz teren rodzinnie i zawodowo, ale terenu coraz mniej. Wybrałem ten obszar do badań naukowych. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html Mieszkańców Warszawy i powiatów graniczących proszę o wybieranie w pyt. 24. opcji miejsce zamieszkania: Warszawai wpisywanie obok dzielnicy lub miejscowości zamieszkania, pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabeata 23.10.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Bardzo proszę o pomoc tych którzy mają POS czyli przydomową oczyszczalnię ścieków. Poszukuję osoby, która zrobiłaby nam badanie gruntu pod kontem POS. Ktoś kiedyś kilka lat temu podawał jednego pana na tym forum. Sprawa pilna bo chciałabym już złożyć papiery do gminy a bez tych badań to nie mam co.PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 02.01.2014 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wszystkim uczestnikom forum, a zwłaszcza tej grupy życze Szczęśliwego Nowego Roku... oraz jak najczęstszych wpisów niosących dobre wiadomości. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemapl 02.01.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wszystkim uczestnikom forum, a zwłaszcza tej grupy życze Szczęśliwego Nowego Roku... oraz jak najczęstszych wpisów niosących dobre wiadomości. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.. Najlepszego również dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts