Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W kwestii formalnej:

jakos nie moge się doliczyć czy dominuje 14/5 czy 21/5?

u mnie na 21/5 popołudniu wyskoczyła Niewybaczalna Okoliczność.......ślub kumpla (najwcześniej byłbym ok 18,30) więc głosuję za 14/5 :-?

To może kze jako założyciel grupy wyznaczy ostateczny termin :lol:

Dzięki za wyróżnienie. Jesli mam wybierać to stawiam na 14/05. 21.05 mam zajęcia, więc pewnie spóźniłbym sie... To może np. 16.00, tylko gdzie? Moze pod budynkiem Gminy Białołęka? A potem (powiedzmy poczekalibysmy do 16.15min) objechalibysmy działki i gdzies usiedli. Coi co wiedzą, ze spóźnią się to wezma nr komóry od kogoś i zadzwonią to powiemy gdzie aktualnie jesteśmy lub będziemy...

I jak?

Zaraz, zaraz miał byc grill i plac zabaw ;)

Termin mi odpowiada, ale będę prawdopodobnie sama z dziećmi i taka objazdówka z nimi ... hmm

może byc ciężko

i żeby było jasne:

nie marudzę, jakby co sie dostosuję

Spoko.

Na ostatnim spotkaniu była mowa o objeździe placów budów. Ale zawsze można zaniechać tego pomysłu (jesli wiekszość jest za stacjonarnym spotkaniem).

Ewentualnie robimy głosowane. A więc

14/05 1 głos

21/05 0 głosów

objazdówka 1 głos

stacjonarne 0 głos

Proszę dopisywać sie do ankiety poprzez zwiększanie liczb...

ufffffffffff udało się

Niestety w przeglądarce (u mnie) mapka została zmniejszona i słabo widac kropki.

Trzeba sobie powiększyć

http://us.f3.yahoofs.com/users/42832afcz6d8a8389/ea4a/__sr_/cdbe.jpg?phWZzgCBlaOrovr.

A tu link

Sorry jane - nie dziala a ni link ani zdjecie ... :cry:

Nie przesadza! Działa..

Zapraszam do wypełnienia ankiety... :lol:

No nic nie poradzę ale u mnie nic nie działa - obrazka nie widać tylko adres między [/img] a link mowi ze zly adres ....

Co do glosowania to ..... jak mowilem

14-May - bedzie trudno .... ale moze sie uda

21-May - uda sie na pewno

Co do formy - Myślę sobie, że taka objazdówka dużą watahą będzie dość trudna logistycznie więc jestem raczej za stacjonarnym .... ale , jako niespotykanie spokojny człowiek postaram się dostosować do większości ...

Zaraz, zaraz miał byc grill i plac zabaw ;)

Termin mi odpowiada, ale będę prawdopodobnie sama z dziećmi i taka objazdówka z nimi ... hmm

może byc ciężko

i żeby było jasne:

nie marudzę, jakby co sie dostosuję

Spoko.

Na ostatnim spotkaniu była mowa o objeździe placów budów. Ale zawsze można zaniechać tego pomysłu (jesli wiekszość jest za stacjonarnym spotkaniem).

Ewentualnie robimy głosowane. A więc

14/05 1 głos

21/05 0 głosów

objazdówka 1 głos

stacjonarne 0 głos

Proszę dopisywać sie do ankiety poprzez zwiększanie liczb...

ja się dostosuję. Co do miejsca to lasek bródnowski jest ok. spotkać się można od razu na polance - dojazd do 'kerfura' bezpłatnym autobusem i trzeba się cofnąć do początku lasu - tam kawałek parkingu i głazy upamietniające grodzisko i wchodząc do lasu jest polana - miejsce grilowe bardziej po prawej. Ale nie wiem może jak kto ma czas i ochotę to będzie wcześniej trzymał miejscówkę bo tam może być zajęte o tej porze. Zawsze z kocykiem można się rozłożyć nieopodal. A kto weźmie grila?

Tak na marginesie ARCHITEKT przysłał koncepcję mam nadzieję ostateczną i...

:roll:

ja się dostosuję. Co do miejsca to lasek bródnowski jest ok. spotkać się można od razu na polance - dojazd do 'kerfura' bezpłatnym autobusem i trzeba się cofnąć do początku lasu - tam kawałek parkingu i głazy upamietniające grodzisko i wchodząc do lasu jest polana - miejsce grilowe bardziej po prawej. Ale nie wiem może jak kto ma czas i ochotę to będzie wcześniej trzymał miejscówkę bo tam może być zajęte o tej porze. Zawsze z kocykiem można się rozłożyć nieopodal. A kto weźmie grila?

Tak na marginesie ARCHITEKT przysłał koncepcję mam nadzieję ostateczną i...

:roll:

chorobcia! miejsce grilowe bardziej po LEWEJ!!! jeszcze niedawno mieszkałam za zaciuszu i idąc stamtąd to było po prawej!

A w sobotę będę ale z ograniczona czasowo... (wieczorem bal w "gazecie"...)