kasiaR 13.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 KZE forma spotkania jest mi obojetna . Poprostu sie dostosujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 13.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ja też się dostosuję (w miarę możliwości tzn. jeśli mi się dzieci nie rozchorują, bo coś dziś rano niewyraźnie wygladali, a Ola miała gorączkę w nocy) Zapodaj jakąś godzinę i miejsce a kto przyjedzie niech się wpisze. Chyba tak będzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 To proponuję 14.05.2005 przed budynkiem gminy Białołęka. 16.00 O 16.15 idziemy (jedziemy) gdzieś. Jak beda dzieci to na polankę, jak nie bedzie dzieci to może objazd (ja bedę miał samochód). Jak ktoś się spóźni to dzwoni. Moja komóra to 0693074847. Proszę chetnych o podane komórek. I jedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 No to może grill integracyjny w Rudzie k. Tarczyna u Whisperów? Zapowiedziało sie już parę osób z różnych grup lokalnych Info w naszych komentarzach. kze - poprzyj naszą propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 13.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 To proponuję 14.05.2005 przed budynkiem gminy Białołęka. 16.00 O 16.15 idziemy (jedziemy) gdzieś. Jak beda dzieci to na polankę, jak nie bedzie dzieci to może objazd (ja bedę miał samochód). Jak ktoś się spóźni to dzwoni. Moja komóra to 0693074847. Proszę chetnych o podane komórek. I jedziemy... OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 No to może grill integracyjny w Rudzie k. Tarczyna u Whisperów? Zapowiedziało sie już parę osób z różnych grup lokalnych Info w naszych komentarzach. kze - poprzyj naszą propozycję Mam pytanie: Ile osób jest skłonnych jechać do Luśki i Whispera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 13.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Noo mapka niczegoo sobiealbocałkiem , całkiem czy Jane jest aministratorem mapki ???jeżeli tak to poproszę o znaczek na ul. Czeremchowej/ jeżeli można / pzdrv. to all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Noo mapka niczegoo sobie albo całkiem , całkiem czy Jane jest aministratorem mapki ??? jeżeli tak to poproszę o znaczek na ul. Czeremchowej / jeżeli można / pzdrv. to all. A co w temacie jutrzejszego spotkania? Będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 13.05.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 sorki wielkieale jutro mam rodzinne spodkanko prestiżowe , ale z największą chęciąw najbliższym mozliwym terminie jak najbardziej tak ps. b. podoba mi się tzw. objazdówka - pomysł przedni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 sorki wielkie ale jutro mam rodzinne spodkanko prestiżowe , ale z największą chęcią w najbliższym mozliwym terminie jak najbardziej tak ps. b. podoba mi się tzw. objazdówka - pomysł przedni !!! Ja np. jestem bardzo ciekaw domku Broncia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 13.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ja się będę bardzo starał być (mój nr 607-225-722).... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 13.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 no to i ja pochwalę jane za mapę - brawo! strona twej córy to niezła kronika rodzinna (przekroczenia prędkości, bala-balaskie masaże, uzależnienie komputerowe tatusia ...)! Luśka, miło że zapraszasz nas na integrację! niestety trochę mi niepodrodze Jak będę na działce ok. 16 to zadzwonię do kze, może dołączę do Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 no to i ja pochwalę jane za mapę - brawo! strona twej córy to niezła kronika rodzinna (przekroczenia prędkości, bala-balaskie masaże, uzależnienie komputerowe tatusia ...)! Luśka, miło że zapraszasz nas na integrację! niestety trochę mi niepodrodze Jak będę na działce ok. 16 to zadzwonię do kze, może dołączę do Was... Wystarczy jak będziesz w okolicy budynku Gminy Białołęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 13.05.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czyli co? 16 pod urzędem (akurat urzędnicy będą wychodzili do domu, może z naszą miłą panią pogawędzimy?) i decydujemy co dalej albo objazdówka, albo grill (ale co na tego grila wrzucimy?) albo do Rudy Mam takie pytanie: Czy tylko ja będę z dziećmi? Dajcie jakieś konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 13.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Poniważ szykuje się objazdówka więc ja dzieciaków nie będe ze sobą targał. Zostawie ich na działce u moich rodziców. Będe miał coś około godzinki max półtorej czasu. Mój numer 606-69-22-33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 13.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Trzynastego w piątek, na trzynastej stronie Wy mi mówicie, że będziecie sami!!!! A ja mam jedyna ciągnąć ogon za sobą? I to jeszcze na objazdówce? I jak tu nie wierzyć w przesądy Niech ktoś zabierze dzieci, proszę Nie dam rady sama z nimi. A w towarzystwie byłoby im raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Może da się coś poradzić minimum jeden junior się ze mna zabierze....... gorzejze chyba bedę Was ganiał bo na 16 raczej się nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.05.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 no i narobiłem........ sobie Apetytu na spotkanie a tu logistyka zawiodła niestety musialem awaryjnie spotkać architekta dziś popołudniu (właśnie wyszedł), a zajęcia dzieci wogóle sie nie zmieściły w planowanych godzinach czekam na relacje nieUtulony w Żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 14.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 no i narobiłem........ sobie Apetytu na spotkanie a tu logistyka zawiodła niestety musialem awaryjnie spotkać architekta dziś popołudniu (właśnie wyszedł), a zajęcia dzieci wogóle sie nie zmieściły w planowanych godzinach czekam na relacje nieUtulony w Żalu Uszy Cię nie piekły? Nieobecni głosu nie mają więc ... ustaliliśmy że Twoja działka jest naszym następnym celem Właśnie zasiadłam, żeby wgrac zdjęcia, więc może zaraz coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 14.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Tutaj duzi budowlańcy: http://coniecowp.w.interia.pl/budowlancy.JPG A tu mali: http://coniecowp.w.interia.pl/mali_budowlancy.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts