kze 16.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 no dobrze, okazywanie skruchy zawsze mile widziane: Czuję sie Winny ale nie myśl sobie, że parę gładkich słówek .......i zawsze wierzyłem w Dobre Serce naszej Grupy i po sprawie. Oczekujemy konkretów .... następną razą Już i tak zadecydowalismy, że nastepne spotkanie grupy jest na działce Willego... Tak więc, chyba to wystarczy za zadośćuczynienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Już i tak zadecydowalismy, że nastepne spotkanie grupy jest na działce Willego... Tak więc, chyba to wystarczy za zadośćuczynienie.... I wtedy już sie nie wykręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 16.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Mapa jane - po ostatniej aktualizacji mapy - widzę tylko północną część Białołęki - tylko tyle się otwiera ???? U mnie otwiera się cała. Spróbuj odświeżyć Nic z tego ... show picture tez nie dziala ... cos sie pokićkało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dziś wieczorem będe robiła kolejną aktualizację z Efkąkonewką, może coś się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 16.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Już i tak zadecydowalismy, że nastepne spotkanie grupy jest na działce Willego... Tak więc, chyba to wystarczy za zadośćuczynienie.... I wtedy już sie nie wykręcisz zawsze mogę się jeszcze wyWijać z konkretów proponuję: - wycieczka piesza przez dom sąsiada z opisem (znam ten projekt bo sam go chciałem budować ) - łapanie bażantów, albo Tego co tam siedzi w Dzikiej Trawie - mocowanie z Największym Drzewem w okolicy - ostatnia szansa bo podobno juz jest kupiec na te działkę! - wyścig Kto pierwszy zmierzy moja działkę miarka krawiecką - turniej: czyje dziecko jest niższe niż moja trawa działkowa (umnie w domu 1-1).......... .........ośrodek planistyczny MAŁY KAOWIEC kontynuuje prace nad programem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 16.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Już i tak zadecydowalismy, że nastepne spotkanie grupy jest na działce Willego... Tak więc, chyba to wystarczy za zadośćuczynienie.... I wtedy już sie nie wykręcisz zawsze mogę się jeszcze wyWijać z konkretów proponuję: - wycieczka piesza przez dom sąsiada z opisem (znam ten projekt bo sam go chciałem budować ) - łapanie bażantów, albo Tego co tam siedzi w Dzikiej Trawie - mocowanie z Największym Drzewem w okolicy - ostatnia szansa bo podobno juz jest kupiec na te działkę! - wyścig Kto pierwszy zmierzy moja działkę miarka krawiecką - turniej: czyje dziecko jest niższe niż moja trawa działkowa (umnie w domu 1-1).......... .........ośrodek planistyczny MAŁY KAOWIEC kontynuuje prace nad programem.......... Zachęcająco, zachęcająco kuliego W.... Widzę, że kuliego poważnie podszedł do problemu ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czy wnioski o przyłącza składa się tam gdzie cała Warszawa, czy Białołęka ma swoje oddziały? Ja znalazłam takie adresy:prąd: Centrum Obsługi Klientów ul. Rudzka 18gaz: Oddział Gazownia Warszawska ul. Kruczkowskiego 2woda: MPWiK pl. Starynkiewicza 5 jakie jeszcze adresy mogą mi się przydać?coś jest na Koszykowej, co to? i gdzie dokładnie? gdzie się załatwia wypis z rejestru gruntów (czy jakoś tak)?gdzie odrolnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 16.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czy wnioski o przyłącza składa się tam gdzie cała Warszawa, czy Białołęka ma swoje oddziały? Ja znalazłam takie adresy: prąd: Centrum Obsługi Klientów ul. Rudzka 18 gaz: Oddział Gazownia Warszawska ul. Kruczkowskiego 2 woda: MPWiK pl. Starynkiewicza 5 jakie jeszcze adresy mogą mi się przydać? coś jest na Koszykowej, co to? i gdzie dokładnie? gdzie się załatwia wypis z rejestru gruntów (czy jakoś tak)? gdzie odrolnienie? Wypis w gminie okienko geodezji Wnioski o przyłacza dla całej warszawy Gaz w siedzicie PGnIG na Kasprzaka 25 WOdociagi Starynkieiwcz OK Prąd nie wiem bo ja nie musiałem......... Koszykowa 6A - odrolnienie (to jest przy Placu na rozdrożu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Wypis w gminie okienko geodezji Wnioski o przyłacza dla całej warszawy Gaz w siedzicie PGnIG na Kasprzaka 25 WOdociagi Starynkieiwcz OK Prąd nie wiem bo ja nie musiałem......... Koszykowa 6A - odrolnienie (to jest przy Placu na rozdrożu) Dzieki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 16.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czy wnioski o przyłącza składa się tam gdzie cała Warszawa, czy Białołęka ma swoje oddziały? Ja znalazłam takie adresy: prąd: Centrum Obsługi Klientów ul. Rudzka 18 gaz: Oddział Gazownia Warszawska ul. Kruczkowskiego 2 woda: MPWiK pl. Starynkiewicza 5 jakie jeszcze adresy mogą mi się przydać? coś jest na Koszykowej, co to? i gdzie dokładnie? gdzie się załatwia wypis z rejestru gruntów (czy jakoś tak)? gdzie odrolnienie? Wypis w gminie okienko geodezji Wnioski o przyłacza dla całej warszawy Gaz w siedzicie PGnIG na Kasprzaka 25 WOdociagi Starynkieiwcz OK Prąd nie wiem bo ja nie musiałem......... Koszykowa 6A - odrolnienie (to jest przy Placu na rozdrożu) Prąd też dobrze - Rudzka 18 - i nie daj się wbić w żaden oddział lokalny bo oni i tak prześlą to na Rudzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kolejne pytanie. Poniewaz mam problem z sasiadem, z uzyczaniem prądu. Od kwietnia 2005 sąsiad uzycza nam prądu. Za okres budowy do wrzesnia 2005 chciał 1500 zł. O.K. zgodzilismy się. A ty on wczoraj wieczorem dzwoni i mówi,że przez 1 miesiac przyszedł mu rachunek ponad 700 zł. !!! To jest nie mozliwe. Juz poruszałm ten temat na forum. Forumowicze piszą ze 100zł /miesiąc to max. Sasiad nie chce pokazac rachunków, podlicznika tez nie chce nam pozwolic załozyć. Co robić Bedziemy musieli kupic agregat prądowtórczy. Tylko jaki jest miesieczny koszt paliwa????? Ile WAS wynosi koszt miesieczny PALIWA do Agregtu prądotwórczego. Przy: betoniarka -prad jednofazowy oswietlenie przyczepy/barak pompa wodna na prąd czajnik Prosze o pomoc i koszty miesieczne!!! Serdecznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 16.05.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 kasiaR ja postawiłam stan surowy w zeszłym roku na agregacie prądotwórczym, jeśli chciałabyś kupić mogę ci odstąpić, bo właśnie podciągnęli nam prąd. Jeśli byłabyś zainteresowana to daj znać na priva. A teraz koszt jaki ponosiłam miesięcznie przy: betoniarce na prąd jednofazowy, oświetleniu, czajniku, radio i ogrzewaniu "słoneczkiem"-bo fachowcy pracowali do listopada, a spali w baraku- około 250zł, wychodziło ok 60-70 litrów benzyny miesięcznie. Wydaje mi się, że to nie jest bardzo dużo, ale to musisz już ocenić sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Mapa poprawiona gg, jeszcze chyba tylko Ciebie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 16.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Efkakonewka tez mowila na spotkaniu gdzie jest jej kropka.Jane, dodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 16.05.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Efkakonewka tez mowila na spotkaniu gdzie jest jej kropka. Jane, dodasz? A nie widać? Spróbuj odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 16.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Oo, juz widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widzę, że nasza mapa jest coraz ładniejsza i dokładniej pokazuje członków naszej grupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 17.05.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widzę, że nasza mapa jest coraz ładniejsza i dokładniej pokazuje członków naszej grupy... staram się, staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 17.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Good job jane, good job !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Mapa Cudna po prostu Jane czy piekny lasek brzózkowy masz na swojej działce czy już poza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts