zlu 25.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jankazik, jak widzisz w Białołęce piwnica to stosunkowo rzadka sprawa i to nie tyle z powodów mody czy oszczędności co jednak poziomu wód. Na początku też zastanawialiśmy się nad piwnicą. U mnie woda byłaby ok 0,7 m poniżej ław. Zrezygnowaliśmy bo po pierwsze poziom może uledz zmianie, po drugie kasa. Zrobiliśmy tylko taką małą piwniczkę pod schodami na poddasze. Podłoga w niej jest zlicowana z górą ławy fundamentowej - wychodzi to jakiś metr poniżej podłogi parteru. Nie dajemy izolacji termicznej na podłogę, więc w tym pomieszczeniu będzie temeratura o kilka stopni niższa niż w domu. Piwniczka będzie służyła jako spiżarka. zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 25.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc ostatnie podejście i jak sie nie uda to chyba sie poddaje Tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dziekuje bardzo !!! Nie , nie jestem fotografem, ale podobno dobre zdjęcia udaja mi się - czasami. Do kze: Działka ma 1560m2. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Miłego długiego weekendu Wam życzę !!! PozdrawiamKasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 25.05.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Miłego długiego weekendu Wam życzę !!! Pozdrawiam KasiaR Tobie również i wszystkim zakochanym w Białołęce I tym nie zakochanym też A teraz ... uwaga, uwaga .... stałam się ... no kim? Kim się staje po 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 25.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No tak, po 300 to już tylko można być kupką popiołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Gratulki Jane za stanie się STAŁYM BYWALCEM!!! Imprezki nie urządzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No tak, po 300 to już tylko można być kupką popiołu To teraz klub ELYTA stoi przed Tobą otworem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 25.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zapraszam dziś na kopanie dołu pod choinkę Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zapraszam dziś na kopanie dołu pod choinkę Może być? Zawsze mogłaś postawić butelkę lub coś innego... W watku "Rekord wpisów" jest to praktykowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zapraszam dziś na kopanie dołu pod choinkę Może być? Możemy komisyjnie wkopać choinke z okazji zmiany Twojego statusu... Tylko, że ja po pracy jestem już umówiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 25.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zapraszam dziś na kopanie dołu pod choinkę Może być? Zawsze mogłaś postawić butelkę lub coś innego... W watku "Rekord wpisów" jest to praktykowane... wstyd mi niemiłosiernie dałam plamę na całego poprawię sie w przyszłości, ale teraz musze spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zapraszam dziś na kopanie dołu pod choinkę Może być? Zawsze mogłaś postawić butelkę lub coś innego... W watku "Rekord wpisów" jest to praktykowane... wstyd mi niemiłosiernie dałam plamę na całego poprawię sie w przyszłości, ale teraz musze spadać Na coś do jedzenia lub butelkę mżemy chwile poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 O rany ! Raptem parę dni mnie nie ma a tu natrzaskane, że aż dogrzebać się do końca nie mogę: BATNA, JanKazik i jego piwnica winna (Witaj na Białołęce i ... szykuj wina do degustacji grupowej), Rosnące mury KasiR (Gratulki - imponujące), jane kończąca właśnie równo 300 (postów).... uffff.... A my (to znaczy Aga moja nieoceniona oczywiście bo mnie nie ma w kraju) złożyła paierki na PnB!!!! Teraz czekamy i zgodiez instrukcjami (chyba Willie'go) będziemy regularnie nękać Pozdrowionka na dłogi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.05.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No ładnie, człowiek na pare godzin zostawi forum i proszę......... a że mi się spać nie chce bo przeżywam zamianę Anakina w Vadera (polecam ostatnie seanse w naszym silverze!) to juz wszystko wiem co robiliście popołudniu J69 - nękać Agi uczyc nie trzeba jak jasno widać.....bedzie dobrze Jane - po 300 top sie dopiero zabawa rozkręca... no to MIŁEGO WEEKENDU! wracam dopieiro za 4 dni.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Willy - za 4 dni to Ty możesz naszego wątku nie pozanć i jak Jacek69 nie móc dokopac się do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 28.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witanko, Czy ktoś z Was wie gdzie znaleźć kierbuda z Białołęki lub okolic - chciałbym kogoś na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 28.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 AchaSiedzicie sobie w pracach i nic tylko klikacie!A ja jeszcze nie mam połączenia "plenerowego"więc tak rzadko zaglądam. buuu... Mój teść ma urlop i zabiera się do ogrodzenia Naszej Ziemi.To może ktoś wie gdzie w oklicy znajdę: a) profile 5x5cm oraz b) siatkę w DOBREJ cenie?c) beton z pompą (coś było kilka stron wcześniej - zajrzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 A ja siedzę cały weekend w Warszawie buuuuuu pomagaliśmy szwagierce w przeprowadzce - wyobraźcie sobie bieganie na 4 pietro tam i z powrotem z kartonami pełnymi książek w TYM UPALE, wrrrrrr szwagierka na 40 metrach zgromadziła tyle rzeczy, że to się w głowie nie mieści. Jestem ciekawa ile u nas tego wyjdzie. TIRa z przyczepką chyba trzeba będzie zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 A ja siedzę cały weekend w Warszawie buuuuuu pomagaliśmy szwagierce w przeprowadzce - wyobraźcie sobie bieganie na 4 pietro tam i z powrotem z kartonami pełnymi książek w TYM UPALE, wrrrrrr szwagierka na 40 metrach zgromadziła tyle rzeczy, że to się w głowie nie mieści. Jestem ciekawa ile u nas tego wyjdzie. TIRa z przyczepką chyba trzeba będzie zamówić Ponoć jak ktoś przeprowadza się z niedużego mieszkania do domku, to rzeczy z meiszkania potrafią zmieścić się w .. grarażu.. Współczuję Jane takiej pracy w takim upale... Myśmy z zoną w sobotę zwiedzili 2 szpitale (św. Zofii i na Madalińskiego) w celu rekonesansu przed porodem.... Madalińsiego jakiś bardziej przytulny, a ten na Żelaznej ceni się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts