w40 03.06.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Willie,sąsiad miesiąc temu zrobił studnie 8m, woda dobra jak na naszą okolicę. Namiary: P. Konarzewski, 773-79-00, bierze 65 zl/m z jego materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Willie, sąsiad miesiąc temu zrobił studnie 8m, woda dobra jak na naszą okolicę. Namiary: P. Konarzewski, 773-79-00, bierze 65 zl/m z jego materiałem Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Widzę, że w naszej grupie coś słaby ruch... 4 dni mnie nie było i tylko kilka postów przybyło.. Ale najwazniejsze, że problem Willego został rozwiązany... A w ogóle to muszę pochwalić się, że dziś z Rafalem9 i jego zoną kopaliśmy rowy pod ogrodzenie, które ma rozgraniczyć nasze działki... Była wspólna integracyjna praca na działkach... Grunt o mieć dobrego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 06.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 cosik cisza jakowaś zapadła na tym naszym forum ????????????? wszyscy zajęci czy paluszki od kopania zesztywniały szanownym sąsiadomżadnych problemów - nowinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam , no mały ruch. Mam do Was pytanko: Gdzie składa sie podanie/wniosek o przyłacze gazu i przyłaczenie do kanalizacji(której jeszcze nie ma)??Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 06.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Na gaz skladamy na Kasprzaka w Gazowni jest tam spec. biuro obsługi klientów Na kanalizację w WPWIK na ul. Marywilskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dziękuję MURMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 MURMAN gdzie na ul. Marywilskiej , bo nie moge znalezć adresu w necie. Na ich stronie podaja adres Pl. Starynkiewicza 5 Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 06.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 na gaz skladamy na kasprzaka w gazowni jest tam spec. Biuro obsługi klientów na kanalizację w wpwik na ul. Marywilskiej ja też dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 06.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wlasnie dostalem od geodety mapke do celow projektowych. Jedna rzecz mnie zastanawia - myslalem ze takie mapki robi sie w skali 1:500, a ta jest 1:1000. Czy to jest OK? Czy urzedy wszelakie nie beda grymasic? Czy architekt powinien wrysowac plan zagospodarowania dzialki na taka mikro-mapke, czy moze ja skserowac i powiekszyc przed wrysowaniem? Pozdrawiammarek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wlasnie dostalem od geodety mapke do celow projektowych. Jedna rzecz mnie zastanawia - myslalem ze takie mapki robi sie w skali 1:500, a ta jest 1:1000. Czy to jest OK? Czy urzedy wszelakie nie beda grymasic? Czy architekt powinien wrysowac plan zagospodarowania dzialki na taka mikro-mapke, czy moze ja skserowac i powiekszyc przed wrysowaniem? Pozdrawiam marek_w też taką miałem gmina akceptuje plan jest rzeczywiście mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 06.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Potwierdzam, że mapka do celów projektowych jest w skali 1:1000. Najważniejsze jednak, że na tej mapce MUSI być przynajmniej kawałek jakiejś ulicy, w której są media, bo inaczej ani wodociągi ani STOEN nie dadzą warunków przyłączenia.Plan zagospodarowania najlepiej wydrukować na folii przezroczystej i wkleić na mapkę. Tak zrobił nasz architekt. Na razie było to potrzebne tylko do wyłączenia gruntów z produkcji rolnej (Koszykowa 6a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 06.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pozdrowienia z Ustronia Morskiego Zimno jaktalala ale wesoło, bo towarzystwo dopisało Po powrocie zaczynam nachodzić panią P. ps. Jak to?????!!!!!!! Nikt za mną nie tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pozdrowienia z Ustronia Morskiego Zimno jaktalala ale wesoło, bo towarzystwo dopisało Po powrocie zaczynam nachodzić panią P. ps. Jak to?????!!!!!!! Nikt za mną nie tęsknił Jak to Nikt? codziennie wyglądam na Twoje brzózki miłego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja tez życze miłego wypoczynku Jane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Was!! Znowu nie moge wytrzymać, muszę sie pochwalic . Mam nowe zdjęcia z budowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pozdrowienia z Ustronia Morskiego Zimno jaktalala ale wesoło, bo towarzystwo dopisało Po powrocie zaczynam nachodzić panią P. ps. Jak to?????!!!!!!! Nikt za mną nie tęsknił Wszyscy się stęsknili i czekają niecierpliwie na zdjęcia i wrażenia z wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Was!! Znowu nie moge wytrzymać, muszę sie pochwalic . Mam nowe zdjęcia z budowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam KasiaR Fajne zdjęcia!! A co to za okragła ścianka w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ta z cegieł ?? Zostanie taka jaka jest, nie chce kłasc tynku bo fajnie wyglada wg mnie. W tym okregu bedą schody krętę . Drugi łuk jest w hallu ale juz z suporexu. Chciałam,żeby komponował sie ze schodami kretymi. zeby jedno wynikało z drugiego. Mam nadzieje, że po wykończeniu bedzie fajnie wygladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Super to wygląda, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts