EFKAkonewka 09.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 RB-tka , R-betka , R-betka ......raz użyta oczywiście u mnie może się komuś będzie potrzebna bo jestem już na właściwym zasilaniu A ja nie wiem co to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Hej! gg jest KOBIETĄ! pamietam że kiedyś nie zauważyłem czy jesteś na naszej mapce???? A gdzie jest ta mapka? Chyba mam zaległości , ale poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 gg Mapka jet tu:http://coniecowp.w.interia.pl/bialoleka.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.06.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Miełgo weekendu Wam życzę !!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Miełgo weekendu Wam życzę !!! Pozdrawiam KasiaR Dzięki. Tobie również życzę miłego weekendu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A JA WAM JESZCZE MILSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 gg Mapka jet tu: http://coniecowp.w.interia.pl/bialoleka.jpg Pozdrawiam Jestem na mapce , ale nie widzę jej całej, tylko kawałek. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Wiecie co, przyszło mi do głowy, że może znowu zorganizujemy jakieś spotkanie? Bo lipiec, sierpień to okres wakacyjno - budowlany i pewnie wszyscy będa zajęci... To jakie terminy proponujecie? Może przyszła niedziela? 19.06 lub sobota 25.06? Tylko, że 26.06 mam zajęcia, tak więc proponowałbym godz. 18.00. To jak? Są chetni na spotkanie? Acha, od pon do śro jestem na szkoleniu, więc mogę mieć utrudniony dostep do netu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 12.06.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 wiecie co, przyszło mi do głowy, że może znowu zorganizujemy jakieś spotkanie? Bo lipiec, sierpień to okres wakacyjno - budowlany i pewnie wszyscy będa zajęci... To jakie terminy proponujecie? Może przyszła niedziela? 19.06 lub sobota 25.06? Tylko, że 26.06 mam zajęcia, tak więc proponowałbym godz. 18.00. To jak? Są chetni na spotkanie? Acha, od pon do śro jestem na szkoleniu, więc mogę mieć utrudniony dostep do netu.. jestem chętna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Wiecie co, przyszło mi do głowy, że może znowu zorganizujemy jakieś spotkanie? Bo lipiec, sierpień to okres wakacyjno - budowlany i pewnie wszyscy będa zajęci... To jakie terminy proponujecie? Może przyszła niedziela? 19.06 lub sobota 25.06? Tylko, że 26.06 mam zajęcia, tak więc proponowałbym godz. 18.00. To jak? Są chetni na spotkanie? Acha, od pon do śro jestem na szkoleniu, więc mogę mieć utrudniony dostep do netu.. właśnie o tym samym myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ja też jestem chętna na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 13.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 A może też bym sie dołączył do planowanego spodkanka białołęczan ?? a przy okazji mam do zbycia R-betkę 230/400 na stojaku z rurą chroniącą kabel brak jedynie różnicówki , która przemontowałem do siebie pozostałe wszelkie zabezpieczenia są sprawne cena 230 zł. R-betka odkupiona od kol. MACO - czyli że jest pewna i wypróbowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 14.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A może też bym sie dołączył do planowanego spodkanka białołęczan ?? a przy okazji mam do zbycia R-betkę 230/400 na stojaku z rurą chroniącą kabel brak jedynie różnicówki , która przemontowałem do siebie pozostałe wszelkie zabezpieczenia są sprawne cena 230 zł. R-betka odkupiona od kol. MACO - czyli że jest pewna i wypróbowana Po pierwsze: co to R-betka? po drugie: co z Wami? o mały włos spadlibyśmy na drugą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 14.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 oh. oh . oh. R-betka to nic innego niż tymczasowa rozdzielnia elektryczna budowlana którą się stawia w poblizu miejsca budowy w celu zasilania koniecznych urządzeń służących do wznoszenia Waszych marzeń pozdrv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 14.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wstyd mi normalnie, że takich poodstawowych rzeczy jeszcze nie wiem, no wstyd Chciałam się jeszcze .... hm ..... pochwalić (???) ... no nie wiem, czy pochwalić ... nie ma czym chciałam powiedzieć, że wczoraj zapisałam córke do SZKOŁY! NA BIAŁOŁĘCE! Będzie tam już chodziła od września. Czy znacie jakiekolwiek opinie o tej szkole (SP 231)? I jeszcze jedno: poszukuję namiarów na przedszkola okoliczne: państwowe i prywatne. Ma ktoś takie informacje? Willie, gdzie Ty wozisz dzieci? Pytam Ciebie, bo Ty mieszkasz już w tej okolicy i wybrałes pewnie najlepiej. Jacek69 i Broncio wozicie gdzies na Bródno, prawda? Broncio, przejeżdżając blisko Twojej działki zerknęlam na dom. Ależ on rośnie! Czy Ty planujesz wprowadzić się tam w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 14.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nazywa się ,,Zielona Ciuchcia ,, czy jakoś tak - przedszkole którego wieeeelki plakat jest przy samej Modlińskiej na wysokości ratusza przy samej jezdni nastepne przedszkole prawdopodobnie prywatne jest w uliczce biegnącej na tyłach ratusza w osiedlu blokowym pzdrv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 No właśnie cos cisza na naszym FORUM Jane Gratulacje !!!Jest się czym chwalić !!! Piszcie coś. Bo ja tu tak zaglalądam i zaglądam a tu cisza Nikt sie nie odzywa Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 14.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nazywa się ,,Zielona Ciuchcia ,, czy jakoś tak - przedszkole którego wieeeelki plakat jest przy samej Modlińskiej na wysokości ratusza przy samej jezdni nastepne przedszkole prawdopodobnie prywatne jest w uliczce biegnącej na tyłach ratusza w osiedlu blokowym pzdrv. mnie chodzi o okolice ulicy Ostródzkiej, czyli Białołęka RONDELKOWA ps. mnie się wczoraj spodobała ta szkoła, ale nadal czekam na opinie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 14.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 jane, przejedz się Ostródzką, tam ze 3-4 plakaty z reklamą przedszkol. Jedno na pewno jest na Berensona, drugie na Ruskowym Brodzie. Wiem że planuję sie budowa przedszkola publicznego na Ostródzkiej, chyba w przyszłym roku. Też interesuję się tym tematem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.06.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wstyd mi normalnie, że takich poodstawowych rzeczy jeszcze nie wiem, no wstyd Chciałam się jeszcze .... hm ..... pochwalić (???) ... no nie wiem, czy pochwalić ... nie ma czym chciałam powiedzieć, że wczoraj zapisałam córke do SZKOŁY! NA BIAŁOŁĘCE! Będzie tam już chodziła od września. Czy znacie jakiekolwiek opinie o tej szkole (SP 231)? I jeszcze jedno: poszukuję namiarów na przedszkola okoliczne: państwowe i prywatne. Ma ktoś takie informacje? Willie, gdzie Ty wozisz dzieci? Pytam Ciebie, bo Ty mieszkasz już w tej okolicy i wybrałes pewnie najlepiej. Jacek69 i Broncio wozicie gdzies na Bródno, prawda? Broncio, przejeżdżając blisko Twojej działki zerknęlam na dom. Ależ on rośnie! Czy Ty planujesz wprowadzić się tam w tym roku? Cześć jane Nasze córki (moja i Broncia) chodzą do państwowego przedszkola nr 90 przy ul. Turmonckiej 5. Mogę je polecić bo jesteśmy z niego bardzo zadowoleni.... i dziecię takoż. Co do jego lokalizacji to śmiało może być zaliczone do okolicy Rondelkowej - mieści się jedynie ok. 150-200 m od Rondelka po stronie Bródna (pierwsza uliczka w prawo zaraz za stacją Shell'a)... pzdr i gratuluję szkoły J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts