kze 20.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Wiecie zastanawiam się nad jedną rzeczą. U nas nie ma jeszcze prądu, ale moja działka graniczy z 3 stron z łaką, a z jednej strony z inną działką na której jest prąd. Tylko, że właścicielka nie chce urzyczyć prądu, bo: - najpierw, że to niezgodne z prawe (odsprzedaż prądu) - potem, że jak beda robić tymczasowy prad to na pewno druty będa nisko i będzie łatwo o wypadek - i prąd tymczasowy na pewno stanie się docelowym - a wtedy pod drutami nic nie bedzie można wybudować - a jak u kogoś tam robili prąd tymczasowy to uszkodzili wodociag (kanalizacje?) i .. dlatego nie chcą urzyczać prądu. Choć maja też prąd budowlany... Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 KZE zapytaj ile chce pieniążków. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi i KASE. My mielismy dokładnie taka sama sytuacje. Jak juz doszło do rozmowy o KASIE to prąd sie znalazł i wszystko już było "zgodnie z prawem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 KZE zapytaj ile chce pieniążków. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi i KASE. My mielismy dokładnie taka sama sytuacje. Jak juz doszło do rozmowy o KASIE to prąd sie znalazł i wszystko już było "zgodnie z prawem" Pozdrawiam Słyszałem, że zwyczajowo (jesli nie ma podliczników) to wtedy płaci się za swój prąd i za użyczajacego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To wszystko zalezy od Użyczajacego. My niby mielismy płacic tylko za siebie, tzn. za prad który zuzylismy. Ale tak pięknie nie wyszło-sasiad chciał więcej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A tak na marginesie , to znowu chciałam sie pochwalić - mam nowe zdjęcia budowy http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam Chwalipieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A tak na marginesie , to znowu chciałam sie pochwalić - mam nowe zdjęcia budowy http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam Chwalipieta Ale sobie powzdychałam Czy to jest projekt katalogowy? Masz jakis link do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jane projekt indywidualny, ale bardzo podobny do Wierzby (bazowany na tym projekcie, dodalismy 2 miejcowy garaż) http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=41&id_autora=3&spacer=2&proj=WIERZBA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A i dodalismy wieksze okna i troche m2 Wkleiłabym skan projektu (rzut parteru) ale nie wim jak sie wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A i dodalismy wieksze okna i troche m2 Wkleiłabym skan projektu (rzut parteru) ale nie wim jak sie wkleja zdjęcia Aby wkleić musisz mieć zdjęcie gdzieś na serwerze. A do wklejenia trzeba wpisać taki ciąg znaków: [img]adres zdjęcia[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A tak na marginesie , to znowu chciałam sie pochwalić - mam nowe zdjęcia budowy http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam Chwalipieta Gratuluję postepów na budowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieki KZE Jane jeżeli chcesz to moge Ci wysłam skan projketu mailem na priva. Bo zdjęcia to chyba nie wkleję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieki KZE Jane jeżeli chcesz to moge Ci wysłam skan projketu mailem na priva. Bo zdjęcia to chyba nie wkleję. Pozdrawiam Szczerze powiedziawszy, chciałam tylko zobaczyć co to za słup klinkierowy Spodobał mi się Ale z chęcią obejrzę cały domek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jane przepraszam. Ja nie chciałam sie narzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieki KZE Jane jeżeli chcesz to moge Ci wysłam skan projketu mailem na priva. Bo zdjęcia to chyba nie wkleję. Pozdrawiam kasiaR - chodzi mi oto, że jak masz cos zesknowane to wysyłasz to do np. photoside i juz możesz wklejać ten obrazek. Po prostu stajesz na obrazku prawym przyciskiem myszki. Wtedy we włascicwościch widzisz jego adres. Wtedy kopiujesz go i wklejasz do wiadomości. A w temacie skanu to poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jane przepraszam. Ja nie chciałam sie narzucać. Ale ja serio chcę zobaczyć ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 tylko niestety nie mogę się dobrać teraz do poczty. Coś mi szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Mam pytanie, Co z weekendowym spotkaniem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja tak.Niedziela?16?Gdzie? (jeśli znów Urzad Gminy to ja dojadę później) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia oglądałam Twój dom. Bardzo fajny.Czy poddasze będzie zagospodarowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Uwaga spotkanie!!!Niedziela 26.06.2005 godz.16.00 pod budynkiem Gmina Białołęka. Prosze o deklaracje ile osób będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts