Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

Wiecie zastanawiam się nad jedną rzeczą. U nas nie ma jeszcze prądu, ale moja działka graniczy z 3 stron z łaką, a z jednej strony z inną działką na której jest prąd. Tylko, że właścicielka nie chce urzyczyć prądu, bo:

- najpierw, że to niezgodne z prawe (odsprzedaż prądu)

- potem, że jak beda robić tymczasowy prad to na pewno druty będa nisko i będzie łatwo o wypadek

- i prąd tymczasowy na pewno stanie się docelowym

- a wtedy pod drutami nic nie bedzie można wybudować

- a jak u kogoś tam robili prąd tymczasowy to uszkodzili wodociag (kanalizacje?) i ..

dlatego nie chcą urzyczać prądu. Choć maja też prąd budowlany... :o

Co radzicie?

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KZE zapytaj ile chce pieniążków. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi i KASE. My mielismy dokładnie taka sama sytuacje. Jak juz doszło do rozmowy o KASIE to prąd sie znalazł i wszystko już było "zgodnie z prawem"

Pozdrawiam :wink:

Słyszałem, że zwyczajowo (jesli nie ma podliczników) to wtedy płaci się za swój prąd i za użyczajacego, nie?

A i dodalismy wieksze okna i troche m2 :wink:

Wkleiłabym skan projektu (rzut parteru) ale nie wim jak sie wkleja zdjęcia :oops: :oops: :roll:

Aby wkleić musisz mieć zdjęcie gdzieś na serwerze. A do wklejenia trzeba wpisać taki ciąg znaków:

[img]adres zdjęcia[/img]

Dzieki KZE :D :D

Jane jeżeli chcesz to moge Ci wysłam skan projketu mailem na priva. Bo zdjęcia to chyba nie wkleję.

:oops: :cry: :-? Pozdrawiam

:wink:

kasiaR - chodzi mi oto, że jak masz cos zesknowane to wysyłasz to do np. photoside i juz możesz wklejać ten obrazek. Po prostu stajesz na obrazku prawym przyciskiem myszki. Wtedy we włascicwościch widzisz jego adres. Wtedy kopiujesz go i wklejasz do wiadomości.

A w temacie skanu to poproszę na priv