jane 21.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jestes pewien lokalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jestes pewien lokalizacji? A czemu pytasz? Chyba w to miejsce wszyscy znają i nie powinni mieć problemów z trafieniem... A co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Twoje argumenty są nie do obalenia Pytam dlatego, że wydawało mi się, że pojedziemy na działkę do Kasi i wydawało mi się, że jednak większość jadąc do Urzędu potem WRACA. Ja tak miałam ostatnio. Dojechałam pod gminę i zaraz jechaliśmy tam, gdzie 15 minut wcześniej przejeżdżałam. Z dzieckiem (dziećmi) i bez klimy (bo zakładam, że będzie ciepło) trochę to męczące. Ale przyznaję szczerze, że nie mam pomysłu na lokalizację, więc dostosuję sie do Was (najwyżej dojadę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 21.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam Złożyłem wniosek o wydanie warunków zabudowy Pani w okienku powiedziała, że czas oczekiwania na ich wydanie to do dwóch miesięcy I teraz w związku z tym mam pytanie: czy któraś(ryś) z szanownych koleżanek i kolegów białołęczan przechodził(a) tę drogę a jeżeli tak, to czy trwało to tyle czasu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam Złożyłem wniosek o wydanie warunków zabudowy Pani w okienku powiedziała, że czas oczekiwania na ich wydanie to do dwóch miesięcy I teraz w związku z tym mam pytanie: czy któraś(ryś) z szanownych koleżanek i kolegów białołęczan przechodził(a) tę drogę a jeżeli tak, to czy trwało to tyle czasu ? pozdrawiam O! Nowy kolega Wszyscy to przechodzili albo będą przechodzić. Ja czekam na moje WZ Wniosek złozyłam 11.05 A gdzie masz działeczkę? Może przyłączysz do nas w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Twoje argumenty są nie do obalenia Pytam dlatego, że wydawało mi się, że pojedziemy na działkę do Kasi i wydawało mi się, że jednak większość jadąc do Urzędu potem WRACA. Ja tak miałam ostatnio. Dojechałam pod gminę i zaraz jechaliśmy tam, gdzie 15 minut wcześniej przejeżdżałam. Z dzieckiem (dziećmi) i bez klimy (bo zakładam, że będzie ciepło) trochę to męczące. Ale przyznaję szczerze, że nie mam pomysłu na lokalizację, więc dostosuję sie do Was (najwyżej dojadę) Starałem się wybrać najbardziej charakterystyczny punkt na Białołęce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Starałem się wybrać najbardziej charakterystyczny punkt na Białołęce... wiem, wiem i dlatego już siedzę cicho, bo nawet nie potrafię zaproponowac alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Do Jane: Tak poddasze będzie zagospodarowane ( 3 pokoje , kotłownia i łazienka).. Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bedę z mężem o 16.00 pod U.G. Białołeka w niedzielę. To ile osób bedzie?? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 21.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 O! Nowy kolega Wszyscy to przechodzili albo będą przechodzić. Ja czekam na moje WZ Wniosek złozyłam 11.05 A gdzie masz działeczkę? Może przyłączysz do nas w niedzielę? Nie taki "nowy" bo od miesiąca jestem na forum, a nawet już mi odpowiadałaś na jakieś pytanie Działeczki jeszcze nie mam, ale te które mi się podobają muszę najpierw sprawdzić. Chętnie się przyłączymy z tym, że do niedzieli jeszcze może się dużo wydarzyć i dziś nie mogę nic obiecać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 21.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Do Jane: Tak poddasze będzie zagospodarowane ( 3 pokoje , kotłownia i łazienka).. Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bedę z mężem o 16.00 pod U.G. Białołeka w niedzielę. To ile osób bedzie?? Pozdrawiam Kasia A jaki jest plan poza spotkaniem pod ratuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nie taki "nowy" bo od miesiąca jestem na forum, a nawet już mi odpowiadałaś na jakieś pytanie Działeczki jeszcze nie mam, ale te które mi się podobają muszę najpierw sprawdzić. Chętnie się przyłączymy z tym, że do niedzieli jeszcze może się dużo wydarzyć i dziś nie mogę nic obiecać pozdrawiam i do wszystkich składasz wniosek o WZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No chyba Ogłądanie działeczek i domków naszej Grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 21.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 i do wszystkich składasz wniosek o WZ? Ponieważ są zlokalizowane w różnych rejonach gdzie nie ma zatwierdzonych miejscowych planów- niestety tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 21.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Zapowiadam swoja obecność na 99%. Niestety bez rodziny. Dzieciaki już w sobotę wyjeżdżają na wakacje. Natomiast moja żona przygotowuje się do obrony pracy magisterskiej. Bedzie się uczyć i nawet jej na ręke że nie będzie mnie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 22.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Uwaga spotkanie!!! Niedziela 26.06.2005 godz.16.00 pod budynkiem Gmina Białołęka. Prosze o deklaracje ile osób będzie. JA będę jak powrócę z tego wesela na WSI... z dziećmi a przynajmniej z jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Do Jane: Tak poddasze będzie zagospodarowane ( 3 pokoje , kotłownia i łazienka).. Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bedę z mężem o 16.00 pod U.G. Białołeka w niedzielę. To ile osób bedzie?? Pozdrawiam Kasia A jaki jest plan poza spotkaniem pod ratuszem? Ja będę bez żony. Plan? Obejrzymy postępy prac budowlanych na jednej lub drugiej działeczce. A potem pewnie małe piwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 22.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Zamieściłam w podpisie Mapę naszej grupy. Sprawdzam czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Hej Grupo! Strasznie mnie Tu nie było ostatnio bardzo się zapętliłem z czasem i w robocie i w tzw czasie wolnym ale tez i powód mam OGROMNY MAM PNB a do tego jeszcze Wykonawcę! i za chwileczkę i za momencik będę mógł zacząć BUDOWĘ więc juz za jakieś 4 tygodnie będę mógł zaprosić na zwiedzanie okołofundamentowe!!! Zła wiadomośc (no może nie dla wszystkich) to taka że w sobote jedziemy cała Rodziną na zasłużony urlop także nie będę znowu na zlocie. Dobra wiadomość że jak wrócę to już żadnych urlopów nie planuje poza doglądaniem budowy pozdrawiam i jeszcze przed urlopem cos tam skrobne do dzienniczka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 22.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gratulacje!!!!! Kiedy dostałeś? Ile dokładnie czekałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 22.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 I jeszcze jedno: przegladałam nasz wątek i trafiłam na Twoja wypowiedź nt. geodety z Marek. Możesz podać namiary na priv. Czy ktoś ma godnego polecenia architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts