Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Twoje argumenty są nie do obalenia ;)

Pytam dlatego, że wydawało mi się, że pojedziemy na działkę do Kasi i wydawało mi się, że jednak większość jadąc do Urzędu potem WRACA.

Ja tak miałam ostatnio. Dojechałam pod gminę i zaraz jechaliśmy tam, gdzie 15 minut wcześniej przejeżdżałam. Z dzieckiem (dziećmi) i bez klimy (bo zakładam, że będzie ciepło) trochę to męczące.

Ale przyznaję szczerze, że nie mam pomysłu na lokalizację, więc dostosuję sie do Was (najwyżej dojadę)

Witam

Złożyłem wniosek o wydanie warunków zabudowy :D :D :D

Pani w okienku powiedziała, że czas oczekiwania na ich wydanie to do dwóch miesięcy :( :o :(

I teraz w związku z tym mam pytanie: czy któraś(ryś) z szanownych koleżanek i kolegów białołęczan przechodził(a) tę drogę a jeżeli tak, to czy trwało to tyle czasu ?

pozdrawiam

Witam

Złożyłem wniosek o wydanie warunków zabudowy :D :D :D

Pani w okienku powiedziała, że czas oczekiwania na ich wydanie to do dwóch miesięcy :( :o :(

I teraz w związku z tym mam pytanie: czy któraś(ryś) z szanownych koleżanek i kolegów białołęczan przechodził(a) tę drogę a jeżeli tak, to czy trwało to tyle czasu ?

pozdrawiam

O! Nowy kolega :)

Wszyscy to przechodzili albo będą przechodzić.

Ja czekam na moje WZ

Wniosek złozyłam 11.05

A gdzie masz działeczkę?

Może przyłączysz do nas w niedzielę?

Twoje argumenty są nie do obalenia ;)

Pytam dlatego, że wydawało mi się, że pojedziemy na działkę do Kasi i wydawało mi się, że jednak większość jadąc do Urzędu potem WRACA.

Ja tak miałam ostatnio. Dojechałam pod gminę i zaraz jechaliśmy tam, gdzie 15 minut wcześniej przejeżdżałam. Z dzieckiem (dziećmi) i bez klimy (bo zakładam, że będzie ciepło) trochę to męczące.

Ale przyznaję szczerze, że nie mam pomysłu na lokalizację, więc dostosuję sie do Was (najwyżej dojadę)

Starałem się wybrać najbardziej charakterystyczny punkt na Białołęce... :oops:

O! Nowy kolega :)

Wszyscy to przechodzili albo będą przechodzić.

Ja czekam na moje WZ

Wniosek złozyłam 11.05

A gdzie masz działeczkę?

Może przyłączysz do nas w niedzielę?

:D :D :D

Nie taki "nowy" bo od miesiąca jestem na forum, a nawet już mi odpowiadałaś na jakieś pytanie :D

Działeczki jeszcze nie mam, ale te które mi się podobają muszę najpierw sprawdzić. :-?

Chętnie się przyłączymy z tym, że do niedzieli jeszcze może się dużo wydarzyć i dziś nie mogę nic obiecać :(

pozdrawiam

:D :D :D

Nie taki "nowy" bo od miesiąca jestem na forum, a nawet już mi odpowiadałaś na jakieś pytanie :D

Działeczki jeszcze nie mam, ale te które mi się podobają muszę najpierw sprawdzić. :-?

Chętnie się przyłączymy z tym, że do niedzieli jeszcze może się dużo wydarzyć i dziś nie mogę nic obiecać :(

pozdrawiam

i do wszystkich składasz wniosek o WZ?

Do Jane: Tak poddasze będzie zagospodarowane ( 3 pokoje , kotłownia i łazienka)..

Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bedę z mężem o 16.00 pod U.G. Białołeka w niedzielę. :wink: To ile osób bedzie?? :D

Pozdrawiam

Kasia :)

A jaki jest plan poza spotkaniem pod ratuszem?

Ja będę bez żony.

Plan? Obejrzymy postępy prac budowlanych na jednej lub drugiej działeczce. A potem pewnie małe piwko...

Hej Grupo!

Strasznie mnie Tu nie było ostatnio :wink:

bardzo się zapętliłem z czasem i w robocie i w tzw czasie wolnym ale tez i powód mam

OGROMNY

MAM PNB :lol: :D :p

a do tego jeszcze Wykonawcę!

i za chwileczkę i za momencik

będę mógł zacząć

BUDOWĘ

więc juz za jakieś 4 tygodnie będę mógł zaprosić na zwiedzanie okołofundamentowe!!!

Zła wiadomośc (no może nie dla wszystkich) to taka że w sobote jedziemy cała Rodziną na zasłużony urlop także nie będę znowu na zlocie.

Dobra wiadomość że jak wrócę to już żadnych urlopów nie planuje poza doglądaniem budowy :wink:

pozdrawiam i jeszcze przed urlopem cos tam skrobne do dzienniczka....... :wink: