kze 22.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Hej Grupo! Strasznie mnie Tu nie było ostatnio bardzo się zapętliłem z czasem i w robocie i w tzw czasie wolnym ale tez i powód mam OGROMNY MAM PNB a do tego jeszcze Wykonawcę! i za chwileczkę i za momencik będę mógł zacząć BUDOWĘ więc juz za jakieś 4 tygodnie będę mógł zaprosić na zwiedzanie okołofundamentowe!!! Zła wiadomośc (no może nie dla wszystkich) to taka że w sobote jedziemy cała Rodziną na zasłużony urlop także nie będę znowu na zlocie. Dobra wiadomość że jak wrócę to już żadnych urlopów nie planuje poza doglądaniem budowy pozdrawiam i jeszcze przed urlopem cos tam skrobne do dzienniczka....... Gratuluję!!! Szkoda, że Cię nie będzie.. Myslałe, że może doradzisz mi w temacie negocjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Hej Grupo! Strasznie mnie Tu nie było ostatnio bardzo się zapętliłem z czasem i w robocie i w tzw czasie wolnym ale tez i powód mam OGROMNY MAM PNB a do tego jeszcze Wykonawcę! i za chwileczkę i za momencik będę mógł zacząć BUDOWĘ więc juz za jakieś 4 tygodnie będę mógł zaprosić na zwiedzanie okołofundamentowe!!! Zła wiadomośc (no może nie dla wszystkich) to taka że w sobote jedziemy cała Rodziną na zasłużony urlop także nie będę znowu na zlocie. Dobra wiadomość że jak wrócę to już żadnych urlopów nie planuje poza doglądaniem budowy pozdrawiam i jeszcze przed urlopem cos tam skrobne do dzienniczka....... Willie SZCZĘŚCIARZU - GRATULACJE !!! Co zrobiłeś, że tak szybko? Ile dokłądnie dni to zajęło? Nam Pani w okienku mówi, że: ja pracuję w takim tempie jak mogę i terminy ustawowe mnie nie interesują - proszę czekać na odpowiedź J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Do ustawowego brakuje jeszcze 2 tygodnie - także w normie. Zero Kultury z mojej strony oczywiście, dzwonienie i jeżdżenie z pytaniami..... ale na szczęście rzeczywiście nie trzeba było robić tej nieszczęsnej mapki z uzgodnieniem wjazdu. No i po bożemy szambo a nie pos. A Wy już złożyliście wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Do Jane: Tak poddasze będzie zagospodarowane ( 3 pokoje , kotłownia i łazienka).. Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bedę z mężem o 16.00 pod U.G. Białołeka w niedzielę. To ile osób bedzie?? Pozdrawiam Kasia A jaki jest plan poza spotkaniem pod ratuszem? Ja będę bez żony. Plan? Obejrzymy postępy prac budowlanych na jednej lub drugiej działeczce. A potem pewnie małe piwko... A może by tak skonkretyzować plany? Chyba będę musiała (chcąc nie chcąc) spóźnić się ciut, bo jedziemy oglądać Andromedę (nasz projekt) w stanie surowym u innego forumowicza. Chciałabym wiedzieć gdzie mam dojechać. ps. Broncio, prośba ogromna, czy mozna znów obejrzeć Twój dom, np. w pierwszej kolejności - tam byśmy dojechali, bo mąż BARDZO chce zobaczyć tę technologię ps2. kze, mam Twój nr telefonu, więc jakby co, będę dzwonić, chyba, że uda nam się wyrobić do 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 23.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ps. Broncio, prośba ogromna, czy mozna znów obejrzeć Twój dom, np. w pierwszej kolejności - tam byśmy dojechali, bo mąż BARDZO chce zobaczyć tę technologię Oczywiście że można. U mnie otwarte dla Was przez cały tydzień Jak nie dacie rady w niedzielę to zapraszam w tygodniu. Stan budowy w tej chwili mam taki: jest cała więźba i 3/4 jest już ofoliowane. Willie przyjmuj również moje gratulacje Jakiego masz wykonawce, firmę czy ekipę murarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dzięki mam firmę, będą budować kompleksowo do tzw developerskiego - czyli bez wykończeniówki. Pierwsze łopaty akurat jak wrócę z urlopu. Juz rychtuję aparat, tylko powiedzcie mi jak się przerzuca zdjęcia do albumu w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 23.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Możecie polecić jakąś dobrą ekipę do więźby? ZLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 23.06.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Do samej więźby??? U mnie i na budowach moich szwagierek to murarze stawiają więźbe. Myślę że jeśli już to musisz szukać ekipy do zrobienia całego dachu razem z więźbą i pokryciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 23.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Do samej więźby??? U mnie i na budowach moich szwagierek to murarze stawiają więźbe. Myślę że jeśli już to musisz szukać ekipy do zrobienia całego dachu razem z więźbą i pokryciem. Może tak zrobię przy następnym domu Na razie poszukuje tylko cieśli, którzy mi dobrze zrobią więźbę. Mury stawia ekipa, która nie robi nic w drewnie bo się na tym nie zna. Prostą więźbę wykonaliby, ale coś bardziej skomplikowanego to nie dla nich. ZLU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 23.06.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam wszystkich i uprzejmie donoszę, że tym razem naprawdę postaram się być na spotkaniu. Zaraz uprzedzę męża Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 23.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kze, moze tym razem się spotkamy około Rondelka - po stronie Białołeki, jeżeli jedziesz z Bródna to za rondem w prawo, tam na rogu jakiś zakład a potem zaczyna się droga rownoległa Trasie Toruńskiej, ulica ta się nazywa Solecka, około ronda tam chyba wygodnie się spotkać. Mogę wysłać skan mapki. Willie, GRATULACJE!!!!!!! też chcę na urlop!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki mam firmę, będą budować kompleksowo do tzw developerskiego - czyli bez wykończeniówki. Pierwsze łopaty akurat jak wrócę z urlopu. Juz rychtuję aparat, tylko powiedzcie mi jak się przerzuca zdjęcia do albumu w sieci? Załóż sobie konto na http://www.photosite.com, a potem sciagasz program od nich i wgrywasz pliki do katalogu u siebie. Nastepnie klikasz publikuj i są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 dzięki dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kze, moze tym razem się spotkamy około Rondelka - po stronie Białołeki, jeżeli jedziesz z Brudna to za rondem w prawo, tam na rogu jakiś zakład a potem zaczyna się droga rownoległa Trasie Toruńskiej, ulica ta się nazywa Solecka, około ronda tam chyba wygodnie się spotkać. Mogę wysłać skan mapki. Willie, GRATULACJE!!!!!!! też chcę na urlop!! Jeśli podasz dokładny adres to mogę przyjechac gdzie kolwiek.. Ale do tej pory nikt nie zaproponował innego adresu spotkania, a spotkanie już pojutrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 24.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kze, moze tym razem się spotkamy około Rondelka - po stronie Białołeki, jeżeli jedziesz z Brudna to za rondem w prawo, tam na rogu jakiś zakład a potem zaczyna się droga rownoległa Trasie Toruńskiej, ulica ta się nazywa Solecka, około ronda tam chyba wygodnie się spotkać. Mogę wysłać skan mapki. Willie, GRATULACJE!!!!!!! też chcę na urlop!! Jestem za spotkaniem koło Rondelka!!! Za rondem po prawej stronie jest teren gdzie urzęduje MPO ich adres to Kopijników czy jakoś tak. a w niedzielę to tam będzie na tyle spokojnie że będzie można przystanąć samochodami. I też chcę WAKACJI!!! (ale bez dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kze, moze tym razem się spotkamy około Rondelka - po stronie Białołeki, jeżeli jedziesz z Brudna to za rondem w prawo, tam na rogu jakiś zakład a potem zaczyna się droga rownoległa Trasie Toruńskiej, ulica ta się nazywa Solecka, około ronda tam chyba wygodnie się spotkać. Mogę wysłać skan mapki. Willie, GRATULACJE!!!!!!! też chcę na urlop!! Jestem za spotkaniem koło Rondelka!!! Za rondem po prawej stronie jest teren gdzie urzęduje MPO ich adres to Kopijników czy jakoś tak. a w niedzielę to tam będzie na tyle spokojnie że będzie można przystanąć samochodami. I też chcę WAKACJI!!! (ale bez dzieci) W temacie wakacji jestem na "TAK". A tym drugim temacie: jak się gdzie indziej umówimy to ... i tak się zgubię.. Bo nie znam tamtych okolic.... A do Gminy kazdy musiał przyjść kilka razy, więc nie sposób zgubić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 W temacie wakacji jestem na "TAK". A tym drugim temacie: jak się gdzie indziej umówimy to ... i tak się zgubię.. Bo nie znam tamtych okolic.... A do Gminy kazdy musiał przyjść kilka razy, więc nie sposób zgubić się. kze, ale tam bardzo prosto trafić: wiesz pewnie gdzie jest trasa toruńska? jedziesz toruńską od Wisły, ok? dojeżdżasz do RONDELKA - punkt charakterystyczny - zaraz za rondem jest olbrzymi basen ze zjeżdżalniami na zewnątrz - POLONEZ Na tym rondzie skręcasz w lewo Ta uliczka jest krótka i się rozgałęzia: w prawo i w lewo. Ty masz skręcić w prawo i zaraz się zatrzymać (dobrze mówię? bo nie wiem dokładnie gdzie to MPO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 To już nie spotykamy się przy Urzędzie G. Białołeka???? o 16.00 w niedzielę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 To już nie spotykamy się przy Urzędzie G. Białołeka???? o 16.00 w niedzielę?? No i mówiłem, by nie mieszać z lokalizacja.... I teraz na pewno część osób pojedzie do rondelka, a część do gminy Białołęka... W szczególnosci te osoby, które przyczytały ogłoszenie o spotkaniu i później nie wchodziły do netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czyli gdzie ?? Dla mnie nie ma problemu moge podjechać na ulice obok rondelka lub do U.G.Białołeka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts