kasiaR 21.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Kasia R co prawda to u mnie robili wapienno-cementowe /lux / ,ale sądze , że robią gipsowe tyż. przy okazji strzelili mi fajna podbitkę - oko cieszy - ich menago p. Jan udzieli atfiety na wsio MURMAN juz dzowniła gipsowych nie robią Ale dzieki za namiar. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Kasiu, cały czas czekam, aż znajoma przesle mi ich namiary. Jak tylko dostanę, to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 21.07.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Siema ludziska! Dawno mnie tu nie było. Widzę dużo zmian i dużo nowych twarzy U mnie budowa pomalusiu. Kończą krycie dachu. Na dole mam juz wszystkie ścianki w przyszłym tygodniu zaczną na górze. Przewijał sie temat POSu. Zdecydowalismy sie na WitBud (ta nazwa już tu padała). Nic nie robię przy papierach. Sami latają z moimi papierami po urzędzie. Badania geotechniczne robiłem w firmie Getmor (też juz byli). MURMAN jak możesz to podeślij mi na priv namiary na elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.07.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Kaiu, niestety ekipa robi tylko w karton gipsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 21.07.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 -->Broncio Jak dużą POŚ planujesz i jaki będzie orientacyjny koszt M i R ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kaiu, niestety ekipa robi tylko w karton gipsach Dominikams, Ale mimo to serdecznie dziekuje za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Siema ludziska! Dawno mnie tu nie było. Widzę dużo zmian i dużo nowych twarzy U mnie budowa pomalusiu. Kończą krycie dachu. Na dole mam juz wszystkie ścianki w przyszłym tygodniu zaczną na górze. Przewijał sie temat POSu. Zdecydowalismy sie na WitBud (ta nazwa już tu padała). Nic nie robię przy papierach. Sami latają z moimi papierami po urzędzie. Badania geotechniczne robiłem w firmie Getmor (też juz byli). MURMAN jak możesz to podeślij mi na priv namiary na elektryka. Broncio, moge polecic Ci mojego elektryka. Jak chcesz z nim pogadać, to możesz podjechac do mnie na budowe w ten weekend. Bo w weekendy robi nam elektrykę. Z czystym sumieniem , mogę go poleciec. Robił elektryke naszym znajomym. Teraz robi nam. Jedyny mankament to to,że może robic tylko w weekendu, bo pracuje. Ale , ale!! Robi bardzo sprawnie. U nas zajmie mu około 6dni, a obi juz od zeszłego weekendu. Jak podjedziesz to zobaczysz co juz zrobił. Polecam. A i co najwazniejsze . Ma bardzo atrakcyjne ceny!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 22.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Uwaga Warszawiacy!!!Podpowiedzcie mi proszę, przy jakiej ulicy znajduje się w Warszawie stadion 10-lecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 22.07.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 przy jakiej ulicy znajduje się w Warszawie stadion 10-lecia. Przy Al. Zielenieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 22.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam z grupy piaseczyńskiej Poszukuję fachowca od podbitki. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić? Będę baaaaardzo wdzięczna za namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam z grupy piaseczyńskiej Poszukuję fachowca od podbitki. Może ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić? Będę baaaaardzo wdzięczna za namiary. Pozdrawiam! Witamy, *Marta* z tego co wiem to nikt z nas (Grupa Tarchomin-Białołeka)nie jest na tym etapie, więc pewnie bedzie problem aby kogos polecieć. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 22.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Uwaga, uwaga! Udało mi się wreszcie odszukać mapę w takim formacie, w którym mogę nanosić poprawki.krzyss, Ciebie już poprawiłam (wieczorem postaram się zaktualizować na stronie).śpioch, Ciebie też wstępnie umieściłam w okolicach Aroniowej, ale pewnie będziesz musiał to jeszcze skorygować (wieczorem) Czy ktoś jeszcze jest chętny na kropkę na naszej mapie???? Mapa w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witamy, *Marta* z tego co wiem to nikt z nas (Grupa Tarchomin-Białołeka)nie jest na tym etapie, więc pewnie bedzie problem aby kogos polecieć. Pozdrawiam KasiaR Poważnie? No co Wy się tak ociągacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 22.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Poważnie? No co Wy się tak ociągacie? Hmm, ociągacie ? Ja tem jesytem bardzo zadowolony z tempa prac na mojej budowie. Wszystko idzie zgodnie z harmonogramem jaki uzgodniliśmy przy podpisywaniu umowy. No i chłopaki pracują tylko 3 dni w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Poważnie? No co Wy się tak ociągacie? Hmm, ociągacie ? Ja tem jesytem bardzo zadowolony z tempa prac na mojej budowie. Wszystko idzie zgodnie z harmonogramem jaki uzgodniliśmy przy podpisywaniu umowy. No i chłopaki pracują tylko 3 dni w tygodniu. 3 dni? Leniwce jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 22.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 --> Broncio parę postów wyżej pytałem o POŚ. Odpowiesz ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Poważnie? No co Wy się tak ociągacie? Hmm, ociągacie ? Ja tem jesytem bardzo zadowolony z tempa prac na mojej budowie. Wszystko idzie zgodnie z harmonogramem jaki uzgodniliśmy przy podpisywaniu umowy. No i chłopaki pracują tylko 3 dni w tygodniu. 3 dni? Leniwce jedne U mnie idzie budowa prawie zgodnie z planem. Troche sie ociągają. Własnie zaczynaja deskowć dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie tydzien obsuwy na poczatku przesunął harmonogram jutro ławy lane mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Siema ludziska! Dawno mnie tu nie było. Widzę dużo zmian i dużo nowych twarzy U mnie budowa pomalusiu. Kończą krycie dachu. Na dole mam juz wszystkie ścianki w przyszłym tygodniu zaczną na górze. Przewijał sie temat POSu. Zdecydowalismy sie na WitBud (ta nazwa już tu padała). Nic nie robię przy papierach. Sami latają z moimi papierami po urzędzie. Badania geotechniczne robiłem w firmie Getmor (też juz byli). MURMAN jak możesz to podeślij mi na priv namiary na elektryka. Broncio, właśnie z tą firmą rozmawiamy na temat POS. Konkretni ludzie. Pewnie się zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts