dominikams 30.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Uwaga - do poszukujšcych działek: Zadzwonił do mnie przedwczoraj pan Daniel Krawczak (lokalny agent- specjalista od okolic Ostródzkiej) i powiedział, że zwolniły mu się rezerwacje na kilka (chyba 3) działek - cena 200 zł/m2 + chyba 10.000 składki na infrastrukturę. Działki po ok 850 m chyba, ale będš do nabycia grudzień/styczeń. Teraz trzeba by rezerwować. Może komu przyda się ta informacja, bo widziałam, że kilka osób pisało wczeniej, że szuka działek. Tel. 501 123 008. Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam po weekendzie. Coś opadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Uwaga - do poszukujšcych działek: Zadzwonił do mnie przedwczoraj pan Daniel Krawczak (lokalny agent- specjalista od okolic Ostródzkiej) i powiedział, że zwolniły mu się rezerwacje na kilka (chyba 3) działek - cena 200 zł/m2 + chyba 10.000 składki na infrastrukturę. Działki po ok 850 m chyba, ale będš do nabycia grudzień/styczeń. Teraz trzeba by rezerwować. Może komu przyda się ta informacja, bo widziałam, że kilka osób pisało wczeniej, że szuka działek. Tel. 501 123 008. Pozdrawiam, D. Dodam że to koło mnie dokładnie Liczę na Miłe Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Willie!!!! Ale już masz KAWAŁ domu!!! Rośnie migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Sam się Boję! dziś wrzucę fotkę pt Pancernik Potiomkin czyli po zalaniu stanu zero... mogę już puszczac myśliwce z płyty co z Węgrami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.08.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Sam się Boję! dziś wrzucę fotkę pt Pancernik Potiomkin czyli po zalaniu stanu zero... mogę już puszczac myśliwce z płyty co z Węgrami???? jeszcze się nie wyjaśniło w dzienniku c.d. może coś podpowiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Willie, ostatnio próbowałam zlokalizować Twoje fundamenty i NIC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Willie, ostatnio próbowałam zlokalizować Twoje fundamenty i NIC! Jak to NIC Moge OSOBIŚCIE POKAZAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.08.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Uwaga - do poszukujšcych działek: Zadzwonił do mnie przedwczoraj pan Daniel Krawczak (lokalny agent- specjalista od okolic Ostródzkiej) i powiedział, że zwolniły mu się rezerwacje na kilka (chyba 3) działek - cena 200 zł/m2 + chyba 10.000 składki na infrastrukturę. Działki po ok 850 m chyba, ale będš do nabycia grudzień/styczeń. Teraz trzeba by rezerwować. Może komu przyda się ta informacja, bo widziałam, że kilka osób pisało wczeniej, że szuka działek. Tel. 501 123 008. Pozdrawiam, D. Pan Daniek Krawczak pośredniczył przy zakupie naszej działki - mogę go polecić ale ..... trzeba go trochę cisnąć i pilnować czy coś robi bo zdarza się, że zapomina .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 02.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Willie prośbę mam... Możesz mi podać namiary na gostka, który Ci kopał studnie? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 02.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Willie, ostatnio próbowałam zlokalizować Twoje fundamenty i NIC! Jak to NIC Moge OSOBIŚCIE POKAZAĆ A może spotkanko? W sobotę? Jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Willie, ostatnio próbowałam zlokalizować Twoje fundamenty i NIC! Jak to NIC Moge OSOBIŚCIE POKAZAĆ A może spotkanko? W sobotę? Jest ktoś chętny? Jane w tą sobote mam ślub i wesele siostry. Wiec od soboty do poniedziałku nie ma nas w Wawie. A może nastepnym razem nam sie uda z Wami spotkać. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Willie, ostatnio próbowałam zlokalizować Twoje fundamenty i NIC! Jak to NIC Moge OSOBIŚCIE POKAZAĆ A może spotkanko? W sobotę? Jest ktoś chętny? Ach te wakacje! Bardzo wolałbym niedzielę choć sobota jeszcze niejasna Na dziś to na 100% jestem do dyspozycji w niedzielę i na 25% w sobotę..... Za to w niedzielę od Bladego Świtu czyli gdzies od 10........do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 02.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Spoko, niedziela może być. Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 HEJ!? ANYBODY HOME?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 HOME??? Tylko jeśli pracę nazwać domem .... Niestety ani sobota ani niedziela - jedziemy po naszą pociechę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? ziomale? czy ja ich znam???? skromnie zaoferowałem przelot po moim pancerniku w niedzielę - zbieram liste wycieczkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 02.08.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jestem za!!! Od dzisiaj siedzę sam w chałupie. Rodzinkę wysłałem w góry, a sam pilnuję budowy. Także mi pasuje każdy dzień. Hmm, a może by tak tym razem na rowerkach? Kze Ty również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.08.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? ziomale? czy ja ich znam???? skromnie zaoferowałem przelot po moim pancerniku w niedzielę - zbieram liste wycieczkowiczów W każdym razie kopsnij adres działeczki lub szkic sytuacyjny dojazdu - może się wyrobię w niedzielę... to też zajrzę ... obejrzeć Pancernika Wilhelma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts