dominikams 05.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 dominikams coś podwójnie posty siejesz ło jezu, faktycznie, cholera - co robię nie tak? uwaga.... ostrożnie naciskam enter....i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jacek... właśnie o tym czytałam... w twoim dzienniku ło Jezu ... to ktoś to czyta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wszyscy Kochany wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzięki, Kze! A tak do wszystkich - na jakiej głębokości macie wody gruntowe - pamiętam, że kiedys było o tym, ale mi sie nie chcę przekopywać się przez te 20 stron Czy te kanałki na Białołęce (takie małe i waskie - nie mówię o żerańskim ) maja się jakoś do poziomu wód? D. U mnie w marcu 1,3 w lipcu 2,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 To co? Kiedy i o której to spotkanie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 05.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Może zacznijmy w sobotę wieczorem, to z rozpoczęciem picia piwa o 10 nie będzie problemu - po prostu będziemy kontynuować a i Kze się wtedy załapie A tak przy okazji - KZE: poproszę o instrukcję badań gruntu, którą przeprowadziłeś - rozumiem, ze wytłumaczysz to łopatologicznie, tj. weź łopatę i kop . Ale tak na poważnie - kiedy zdjęcia? Dopiero po pojawieniu się wody? Co mają uchwycić te zdjęcia? Co dokładnie tam mierzysz - oprócz poziomu wód gruntowych? Pa, D. PYTANIE: badania gruntu są obowiązkowe przy PnB (z szambem szczelnym) czy to chodzi tylko o POS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 05.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A co ze spotkankiem?Trzynastego wyjeżdżam (chyba)ale jeśli w W-wie będę i nic się nie wydarzyto chętniemoże nawet wyciągnę swoje dwa koła...albo cztery jak z małymi Potworami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 05.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mam pytanie Jak wiecie (Ci co widzieli), moja działka jest narożna, czyli dwa boki przylegają do drogi. Zakładaliśmy wjazd od tej drogi północnej, bo lepiej nam tak dom ustawić. W WZ mam "obsługa komunikacyjna inwestycji od ulicy XXXX (zachodniej)", co mi nie pasuje Jakie kroki podjąć, żeby to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jane,Zadzwoń i zapytaj w gminie. Albo mają jakiś powód albo tak wyszło że wybrali akurat zachód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 SPOTKANIE 16 w niedzielę przy Rondelku - rowery albo inne welocypedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Może zacznijmy w sobotę wieczorem, to z rozpoczęciem picia piwa o 10 nie będzie problemu - po prostu będziemy kontynuować a i Kze się wtedy załapie A tak przy okazji - KZE: poproszę o instrukcję badań gruntu, którą przeprowadziłeś - rozumiem, ze wytłumaczysz to łopatologicznie, tj. weź łopatę i kop . Ale tak na poważnie - kiedy zdjęcia? Dopiero po pojawieniu się wody? Co mają uchwycić te zdjęcia? Co dokładnie tam mierzysz - oprócz poziomu wód gruntowych? Pa, D. PYTANIE: badania gruntu są obowiązkowe przy PnB (z szambem szczelnym) czy to chodzi tylko o POS? Badania gruntu może też zalecić architekt... Jak składałem wniosek o PnB to Pani w Urzędzie pytała się o badania. Mój architekt napisał, że grunt OK (po moich amatorskich badaniach) i to pani z Urzędu wystarczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A ja jak składałem to Pani zawuażywszy badania gruntu od razu pytala czy to pod POS........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a mnie o nic nie pytano i w ogóle się tą dokumentacją geologiczną nie interesowano (chociaż była w załączeniu) .... Moja Żona do tej pory mówi, że nie potrzebnie pieniądze wydaliśmy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jacek, musisz Koniecznie zapoznać Agę z koncepcją tzw SUNK COSTS........ w skrócie: wydane, zapomniane! teraz można tylko robić sobie PsychoMasaż że jednak dobrze, bo Wiedzieliście co macie w środku wcześniej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jacek, musisz Koniecznie zapoznać Agę z koncepcją tzw SUNK COSTS........ w skrócie: wydane, zapomniane! teraz można tylko robić sobie PsychoMasaż że jednak dobrze, bo Wiedzieliście co macie w środku wcześniej........ Dzięki za radę ale ... nawet nie będę próbował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Czy w niedzielę o 16 tylko ja będę samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.08.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 nO dla Towarzystwa jak będzie padac to ja też zabiorę a jak nie bedzie to bedziesz wolno jechać w zasięgu wzroku DAMY RADĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 07.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Niestety z różnych powodów przyjadę samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 07.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jeny!!!!Zapomiałam o spotkaniu. Pewnie się spóźnimy. Dominikams, będę dzwonić do Ciebie jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 OK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts